Horoscop Balanță Octombrie 2020

 Horoscopul Balanței din luna octombrie 2020 insistă pe asumarea unor perspective mai înalte despre existență, armonizarea relațiilor familiale, regăsirea veritabilei ierarhii valorice individuale, o viață amoroasă centrată pe discreție și autenticitate, una profesională favorizând proiectele personale, și o activitate financiară necesitând stabilitate.


Horoscop Balanță Octombrie 2020: Previziuni astrologice generale


 Chiar de la debutul lunii, ești înclinat să îți rezervi mai multe răgazuri de singurătate, în special pentru a te deschide spre o viziune spirituală a universului și a sinelui.


Posibile neînțelegeri cu familia, resentimente ori frustrări asociate cu acestea tind să se risipească. Ești mai atent față de nevoile, aspirațiile rudelor, persoanelor apropiate, gata să ți le neglijezi pe ale tale pentru a le sprijini pe ale lor. Conexiunea ta cu familia poate să se înalțe spre un nou nivel, mai cu seamă în responsabilități, o grijă mutuală.


În cea de-a doua parte a lui septembrie, poți fi preocupat de ceea ce are cu adevărat valoare în viața ta. Tocmai de aceea, pari să nu eziți să te debarasezi de aspecte superficiale ale existenței, care nu te reprezintă și îți consumă în zadar timpul și energia.              

                      

Horoscop Balanță Octombrie 2020


Alte influențe astrale, având relativ o mai mică anvergură, se adaugă celor anterioare...


Astfel, Luna plină răsărită pe 2 octombrie 2020 în Berbec, îți poate pune stavilă năzuinței de a te concentra exclusiv asupra propriilor treburi. Poți fi solicitat de diverși oameni, chiar puțin cunoscuți, să le acorzi ajutor. Este nevoie, așadar, sa îți reevaluezi relațiile umane și, acolo unde este cazul, să refaci echilibrul dintre ceea ce dai și ceea ce primeșți. Alege-ți aliați în stare să-ți sprijine împlinirea viselor, la fel cum ești tu dispus să faci tu pentru ei.


Cuadratul dintre Soare și Jupiter din 11 octombrie 2010 îți dăruiește capacitatea să duci la bun sfârșit o grămadă de acțiuni în care te implici. Cu toate astea, o prea mare încredere în tine însuți te poate determina, uneori, să îți supraestimezi abilitățile.


Competitivitatea te îmboldește peste măsură ca efect al opoziției Soarelui cu Marte din 14 octombrie 2020. Ești predispus să te avânți dincolo de anumite limite, fără să-ți calculezi riscurile. Impulsivitatea nu este mereu în avantajul tău. Deși, frecvent, ai un start bun, îți poate fi dificil să finalizezi ce ți-ai propus.


Soarele în cuadrat cu Pluton în data de 15 octombrie 2020 îți pune năzuințele în contradicție cu dezideratele unor conjuncturi sau ceea ce vor alții. Cu cât sunt mai mari forțele care ți se opun, cu atât mai mult ai tendința să le contracarezi. Fii precaut în ce bătălii te angajezi, gândindu-te dacă merită sau nu să le porți.


Sub efluviile Lunii noi apărute pe 16 octombrie 2020 în Balanță, ai oportunitatea să-ți îmbunătățești imaginea exterioară și să-ți redefinești prioritățile. Utilizează-ți intuiția pentru a trece printr-o transformare personală și a-ți promova cu un plus de convingere, persuasiune, interesele. 


În ziua de 18 octombrie 2020, când Soarele se amplasează în cuadrat cu Saturn, este necesar să-ți înfrânezi înclinația de a-ți dedica străduințele unor lucruri neimportante, triviale. Poți cade, cu ușurință, pradă descurajării . Chiar și cele mai mici succese îți cer o grămadă de eforturi. Evită certurile cu părinții sau cu niște persoane influente, autoritare.


O altă Luna plină, găzduită pe 31 octombrie 2020 de Taur, îți pune la contribuție talentul de mediator, împăciuitor. Situația de a fi vioara a doua nu-ți displace atâta vreme cât oamenii îți sunt recunoscători. Pe de altă parte, decizia unui partener de cuplu sau de afaceri de a se despărți de tine îți poate da lumea peste cap. Nu reacționa pripit, oferindu-i un compromis pe care îl vei regreta mai târziu!


Horoscop Balanță Octombrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea se simte stânjenită pe scena publică, sub luminile reflectoarelor...


Dacă ai un tovarăș de viață, pari să-ți reconfirmi că ai făcut cea mai bună alegere în iubire, și ești tentat să-ți împărtășești cu el sentimentele reciproce de atașament, mai ales departe de ochii curioși, cercetători, ai altora. 


În eventualitatea că ești singur, se impune să nu te cufunzi într-o iubire nemărturisită cuiva, una care te poate secătui emoțional, în cele din urmă. Poți avea prilejul să infiripi o idilă cu cineva care-ți este un autentic suflet pereche. Nu pune semnul egalității între compasiunea față de o persoană și dragostea pentru ea!


Horoscop Balanță Octombrie 2020: Muncă și bani


Tinzi să te orientezi spre activități profesionale individuale, să te adaptezi cu greu lucrului în echipă.


Întreprinderile financiare par să-ți stea sub semnul imprevizibilității. Circumstanțe neobișnuite te pot aduce fie în pragul unei penurii de bani, fie în extazul de a-ți pica în mâini, ca din senin, sume importante de cash.


Oricum, îți este recomandat să ții constant, regulat, evidența veniturilor și cheltuielilor tale, să nu faci achiziții costisitoare din cauza unor capricii de moment ori a ispitei de a-i impresiona pe cei din jurul tău. Nu ar fi rău să-ți creezi un cont de economii într-o bancă, să pui deoparte bani albi pentru zile mai negre!


Horoscop Balanță Septembrie 2020

Horoscop Balanță Octombrie 2020 Horoscop Balanță Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 21, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.