Horoscop Balanță septembrie 2020

În horoscopul Balanței din luna septembrie 2020 se poate întrezări năzuința de a-ți mări sfera de influență în activitatea socială, o integrare fericită printre oameni, învigorarea legăturilor de prietenie, precum și dezideratul de a ți le îmbunătăți pe cele de parteneriat, o relaționare bună cu familia, perturbată uneori de evenimente neprevăzute, o viață amoroasă bazată pe camaraderie, prietenie, și una financiară fertilă.

Horoscop Balanță septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


De-a lungul întregii luni ești plin de vitalitate, voință, încredere în tine însuți, și tinzi să te străduiești să-ți fie recunoscute valoarea și autoritatea, abilitățile de lider. Tocmai de aceea, ești motivat să-ți optimizezi imaginea exterioară și impactul asupra celor din jur.

Nu-i neglijezi, totuși, pe oamenii din imediata ta apropiere, îi abordezi cu prietenie, bunăvoință, determinându-i să-ți caute frecvent tovărășia. Le mărturisești fără vreo opreliște, ezitare, ideile care te-au preocupat de ceva vreme, și ești dornic să auzi sugestiile lor despre ele. Îți ceri cu îndrăzneala și, în consecință, obții cu ușurință, ceea ce ți se cuvine!

Relațiile cu amicii ți se ameliorează și ai parte de satisfacții deosebite extrase din acestea. Îți privești cu optimism viitorul, și te ocupi cu mare plăcere de lucruri, activități neconvenționale, neobișnuite.

Parteneriatele din toate sferele existenței ți se pot deteriora din pricina individualismului tău sau al celor cu care ai astfel de conexiuni. Se impune să faci eforturi, considerabile dacă e nevoie, pentru a-ți menține mereu calmul și a găsi soluții de compromis ale problemelor ce se pot ivi în aceste legături umane.                       
Horoscop septembrie 2020 Balanță

În a doua parte a lui septembrie niște dificultăți ținând de casă sau familie sunt pe punctu să dispară. Te înțelegi tot mai bine cu rudele și pari să știi instinctiv cum să le unifici idealurile, interesele.

Cu toate astea, în ultimele zile din lună, o împrejurare cumva negativă te poate obliga să-ți redefinești obligațiile domestice, să echilibrezi balanța dintre nevoile tale și cele ale celor dragi.

Câteva influențe astrologice, de o mai mică anvergură, se alătură celor de mai sus...

Astfel, cuadratul dintre Mercur și Jupiter, și amplasarea Lunii noi în Fecioară, din 17 septembrie 2020, te pot determina să-ți risipești energia aplecandu-te spre prea multe detalii ale acțiunilor tale. Îți dorești să-ți extinzi proiectele, le întrevezi marele potențial și, dacă îți focalizezi atenția, poți pune la punct planuri de mare amploare, în stare să progreseze rapid. Pe de altă parte, poți fi încurajat să te retragi din agitația zilnică, să-ți liniștești, înseninezi mintea, și să te dedici meditației, reflecției.

Pe 21 septembrie 2020, Mercur în cuadrat cu Pluton îți infuzează dorința de a afla răspunsuri la întrebări frământătoare. Discuțiile purtate cu alții se remarcă prin profunzime, prin centrarea pe subiecte importante sau pot scoate la iveală temeri adânc înrădăcinate.

Concentrarea pe învățarea temeinică a unui singur lucru îți sporește capacitatea de memorare în data de 23 septembrie 2020, când Mercur se poziționează în cuadrat cu Saturn. Pari să fii foarte critic, în special față de tine însuți, căutând perfecțiunea în tot ce întreprinzi.

Opoziția lui Mercur cu Marte din 24 septembrie 2020 te îndrumă să distingi cu realism între numeroasele mesaje transmise de alții. Poți lua o decizie cutezătoare, cu puternice ecouri în viitorul apropiat. Dacă știi bine ce îți dorești, ai posibilitatea să raliezi unii oameni în acțiunile tale principale.

Horoscop Balanță septembrie 2020: Dragoste și cuplu


În cuplurile formate deja se instaurează un climat de armonie, nu numai din punct de vedere emoțional, ci și intelectual. Cei doi parteneri tind să-și sprijine reciproc într-un grad sporit idealurile, aspirațiile.

Balanțele solitare par să-și închege o poveste de dragoste împreună cu o persoană de care le lega până acum o pură prietenie, sau cu una cunoscută în cercul lor de prieteni.

În a doua jumătate a lunii pot avea loc niște certuri în relațiile romantice, provocate de eventuala tentativă a unuia din tovarășii de viață de a-l domina pe celălalt. Astfel de conflicte pot fi stinse numai prin regăsirea unei autentice egalități între ei.

Horoscop Balanță septembrie 2020: Muncă și bani


Sub vibrațiile Lunii pline poposite pe 2 septembrie în Pești, îți poate fi greu să îți păstrezi concentrarea în muncă. Poți încerca să respecți punct cu punct o listă cu ce ai de făcut, dar asta nu-ți restrânge tendința de a te afunda în visele tale. Este indicat să te mobilizezi să-ți îndeplinești obligațiile presante actuale, astfel încât să-ți furnizezi, mai târziu, timp pentru demersurile tale mai înalte, desprinse de monotonia cotidiană.

În ultimele zile ale lui septembrie, eșți străbătut de noi idei de a face bani și a-ți asigura siguranța materială. Este o vreme prielnică pentru planificări financiare și unor călătorii în interes de afaceri.

Horoscop Balanță august 2020
Horoscop Balanță septembrie 2020 Horoscop Balanță septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 18, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.