Horoscop Capricorn Octombrie 2020

 Conform horoscopului Capricornului din luna octombrie 2020, te bucuri de o sporită libertate și independență, tinzi să te răsfeți în deliciile existenței, îți investighezi în profunzime ființa, treci printr-un răstimp de ajustare a legăturilor de prietenie, ai o viață sentimentală centrată pe noutate, spontaneitate, și una profesională favorizată de creativitate.


Horoscop Capricorn Octombrie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar de la începutul lunii, ești străbătut de o năzuință puternică de a te simți liber, a te distra și a introduce lucruri inedite, incitante în traiul tău. De asemeni, universul tău interior și cel exterior îți înlesnesc ocazia de a te înrola într-un nou stadiu sau nivel de studii, învățământ.


În a doua jumătate a lui octombrie, poți alege ori să fii silit de împrejurări să te retragi cumva de pe scena socială, pentru a descoperi cine ești tu însuți cu adevărat atunci când nu ești în preajma altora. 


Pe de altă parte, este posibil să ai neînțelegeri cu unii prieteni. Bârfele și zvonurile neîntemeiate îți pot distruge relații umane armonioase până în prezent. De aceea, este indicat să nu-ți apleci urechea la vorbele rele, și nici să le rostești. Oricum, poate fi cazul să separi grâul de neghină în amicițiile tale, să renunți la cele care nu-ți mai servesc sau sunt de suprafață.


În așa fel, către  finele acestei luni, ai potențialul să te înconjori de prieteni autentici, să socializezi intens alături de aceștia, atât în reuniuni, petreceri, cât și în acțiuni lucrative reciproc avantajoase. Ai și prilejul să îți extinzi cercul social, să îți mărești numărul de amici.     

              

Horoscop Capricorn Octombrie 2020


O serie de alte influențe astrale, de o durată mai mică, le completează pe cele de mai sus...


Astfel, Luna plină ivită pe 2 octombrie 2020 în Berbec te poate atenționa asupra unui dezechilibru dintre muncă și traiul personal. Desigur, cariera ta este extrem de importantă pentru tine, dar la fel este conexiunea cu familia! Cu puțin efort și inspirație, poți găsi o modalitate de a ți le împleti armonios.


Cuadratul dintre Marte și Pluton din 9 octombrie 2020 îți infuzează o forță considerabilă care, alături de perseverență în urmărirea țelurilor tale, te sprijină în împlinirea a aproape tot ce-ți doreșți. Te poți confrunta, totuși, cu circumstanțe vitrege, de nedepășit, dacă nu ești dispus să apelezi la compromisuri.


 Optimismul și năzuința de a-ți lărgi sfera de influență îți netezesc drumul spre realizări de excepție pe 11 octombrie 2020, când Soarele se poziționează în cuadrat cu Jupiter. Înarmat cu o credință de fier în tine însuți, nu eziți să-ți asumi riscuri la care nu ai fi recurs altădată și, dacă îți interferezi această bravadă cu o abordare organizată, disciplinată, ai șansa să te bucuri de succese!


Jupiter în sextil cu Neptun în ziua de 12 octombrie 2020 te deschide total spre lumea din jur. Ești mai generos decât de obicei și înclini să treci cu vederea defectele ori gafele altora și pe ale tale. Mai mult decât atât, vezi ce este mai bun în orice sau oricine îți este în cale. Empatia te îmboldește să dai o mână de ajutor unor oameni aflați într-un impas. 


Pe 15 octombrie 2020, cuadratul Soarelui cu Pluton îți prilejuiește și el întâlnirea unor persoane încăpățânate, dominatoare, ale căror acțiuni par să te scoată din sărite. Desigur, nu trebuie să permiți să fii minimalizat, dar nici să te lansezi în dueluri neproductive din pricina unor lucruri minore.


Alte obstacole, impedimente par să te frustreze în data de 18 octombrie 2020, ca urmare a cuadratului dintre Soare și Saturn. Asta se poate întâmpla frecvent când ești prea grăbit în întreprinderile tale și nu iei în seamă detalii importante. Încearcă să-ți încorporezi o viziune de ansamblu a treburilor tale, și aceste inconveniente vor dispare rapid.


Ziua de 19 octombrie 2020 stă sub semnul cuadratului lui Mercur cu Jupiter și al trigonului dintre Venus și Jupiter. Posezi harul de a atrage de partea ta oameni care te apreciază și se angajează voluntar să te sprijine. Nu irosi această oportunitate țintind spre obiective prea înalte, nerealiste.


Persuasiunea fină, subtilă de care dai dovadă, îți facilitează iarăși crearea unor alianțe de nădejde pe 21 octombrie 2020, sub impactul trigonului lui Venus cu Pluton. Determinat și ambițios, nu te dai bătut până când nu duci la bun sfârșit ceea ce ai plănuit.


În data de 24 octombrie 2020, Venus în trigon cu Saturn îți stimulează responsabilitatea, un lucru care este prețuit de cei din imediata ta apropiere. Totodată, un hobby, o pasiune tind să se instaleze mai ferm în traiul tău cotidian.


Luna plină găzduită pe 31 octombrie 2020 de Taur pare să genereze o conjunctură ce-ți amenință securitatea emoțională, ceea ce te motivează să te supui unei transformări radicale, pe termen lung. Câteodată, îți este totuși recomandat să încetezi să te străduiești să atingi perfecțiunea și să controlezi evenimente externe independente de tine.


Horoscop Capricorn Octombrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostei îi repugnă locurile comune, mediocritatea, obișnuințele...


În caz că ești implicat într-o legătură de cuplu, pari să fii impulsionat să-ți împrospătezi conexiunea afectivă cu partenerul tău, dându-ți frâu liber spontaneității, explorând împreună cu acesta zone romantice, virgine, nemai văzute, mai aproape sau mai departe de casă.


Dacă ești solo, poți porni o idilă cu cineva capabil să-ți deschidă ochii asupra unor minunății ale lumii, insolite, aparent de neconceput până acum. O astfel de persoană poate fi provenită din străinătate ori cunoscută în decursul unei călătorii.


Horoscop Capricorn Octombrie 2020: Muncă și bani


În muncă, strălucești în proiecte creative, ce-ți pun la treabă ingeniozitatea dar, care, pentru a fi finalizate, îți solicită o mai mare perseverență.


Pe 16 octombrie 2020, Luna plină ce-și face sălaș pe cerurile Balanței, îți crează oportunitatea de a purta discuții fertile, constructive, cu șefii și colegii, într-o atmosferă de cooperare și încredere reciprocă. Inițiativele tale din această zi promit să-ți furnizeze beneficii cu bătaie lungă în viitor.


Horoscop Capricorn Septembrie 2020

Horoscop Capricorn Octombrie 2020 Horoscop Capricorn Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 24, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.