Horoscop Scorpion Octombrie 2020

 În horoscopul Scorpionului din luna octombrie 2020 se remarcă o gândire pozitivă veritabilă, eficientă în materializarea visurilor tale, afirmarea fermă a credințelor și intereselor tale, o relaționare fertilă cu persoanele apropiate ție, necesitatea reconștientizării atuurilor personale, o viață sentimentală dinamizată de o convergență atât afectivă,cât și intelectuală, a partenerilor de cuplu, și una profesională frecvent favorabilă. 


Horoscop Scorpion Octombrie 2020: Previziuni generale


 Atitudinea ta pozitivă reprezintă un atu prețios încă din primele zile ale lunii. Optimismul tău sănătos, molipsitor, îi atrage ca un magnet pe oameni, prieteni, către tine. Cu toate astea, nu ești dispus să te lași influențat de ei, preferând, câteodată, să îți redezvăluiești, în singurătate, valorile tale autentice. 


După un interval de timp caracterizat de o oarecare secretoșenie, ascundere a gândurilor tale cele mai importante, te deschizi spre cei din preajma ta, îți exprimi cu onestitate și putere de convingere idealurile, crezurile, fără să le bagatelizezi pentru a fi înțelese de alții. 


Ai capacitatea să extragi lecții de viață notabile din interacțiunea cu rude, colegi, amici. Nu mai ești apăsat de poveri ale trecutului și tragi din el învățăminte folositoare pentru prezent și viitor. 


Câteodată, totuși, poți fi cuprins de îndoieli în privința modului cum ești perceput de alții, iar acest lucru te îmboldește să-ți revizuiești înfățișarea și să-ți ajustezi rolul jucat în traiul altora. Trece-ți în revistă, încă o dată, punctele forte ale personalității!


De altfel, cu cât ești mai încrezător în tine însuți, cu atât mai mult nu te mai temi să-ți afirmiidentitatea individuală. De aceea, în ultima decadă a lui octombrie, reputația ta pare să aibă de câștigat, și nu mai eziți să te ocupi de ceea ce-ți place, te pasionează.                               

Horoscop Scorpion Octombrie 2020


Alte tendințe astrale, cu o amploare relativ mai scurtă, se alătură celor de mai sus...


Astfel, pe 2 octombrie 2020, Luna plină din Berbec îți sugerează să îți revezi cu luciditate tabieturile, obiceiurile negative, și să iei măsuri ferme, de durată, pentru a-ți optimiza tonusul fizic și psihic. Autodisciplina îți furnizează, de asemeni, posibilități sporite de a-ți exploata potențialul creativ, financiar ori amoros. 


O zi plină de schimbări bruște, neașteptate ale planurilor, ce te forțează să fii cât mai flexibil, este cea de 7 octombrie 2020, când Mercur este în opoziție cu Uranus. Mintea îți este străbătută de neastâmpăr, și nu poți sta locului multă vreme. Îți poate fi afectată concentrarea, și fii cât se poate de atent la posibile acțiuni impulsive în relaționarea cu alții și la modul cum îți conduci mașina. 


Mercur în sextil cu Venus în data de 12 octombrie 2020 îți infuzează empatie. Prietenos și direct, onest, ai ocazia să iei parte la evenimente sociale împreună cu oameni care-ți sunt pe plac. 


Visele cu ochii deschiși tind să te acapareze sub efluviile Lunii noi ivite pe 16 octombrie 2020 în Balanță. Dacă îți ții în frâu predispoziția de a evada din mijlocul responsabilităților, intuiția ta crescândă te poate călăuzi spre rezolvarea unor probleme care te supără de ceva timp, către dezvăluirea unor secrete până acum impenetrabile. 


Și în ziua de 20 octombrie 2020, grație opoziției lui Mercur cu Uranus, ești capabil să ai revelații instinctive, de moment, despre ceea ce se petrece în jurul tău. Poți fi, totuși, stresat de multitudinea de sarcini, îndatoriri care se adună pe capul tău. Pentru a te elibera mental de astfel de poveri, ar fi indicat să nu te lași dus de val, ci să te înarmezi cu obiectivitate. 


  Pe 25 octombrie 2020, cuadratul dintre Soare și Mercur îți rezervă o grămadă de mesaje, convorbiri telefonice, discuții față în față cu diverși oameni care nu încetează să-ți solicite câte ceva. Totodată, devii centrul primirii și distribuirii unui mare număr de informații. Pentru a nu ajunge în pragul epuizării, oferă-ți, din când, în când, câte o pauză. 


31 octombrie 2020 este o zi marcată de Luna plină din Taur și opoziția Soarelui cu Uranus. Pari să te cufunzi într-o lume a fanteziei care îți pune la dispoziție o inspirație aparent infinită, dar și te face să crezi că mai toți oamenii complotează împotriva ta. Ești dornic să îți afirmi cu orice preț independența, libertatea, și oricine ți le îngrădește se transformă imediat într-un dușman de netolerat!


Horoscop Scorpion Octombrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea se naște și se învigorează când persoana îndrăgită scoate la lumină ceva nou, de o valoare inestimabilă, din tine. 


Dacă ești angajat într-o legătură de cuplu, aceasta tinde să se fortifice datorită simțământului sugerat de persoana iubită că ești cu adevărat special, deosebit fundamental de alți oameni. Comunicarea ta afectivă cu aceasta este dublată de una mentală, ce-ți garantează că vă îndreptați spre țeluri comune. 


În caz că ești solo, poți înfiripa o idilă, nu neapărat pătimașă la început, cu cineva care este pe aceeași lungime de undă ca și tine, îți apreciază personalitatea și e capabil să-ți crească încrederea în tine însuți relevându-ți comori nebănuite ale ființei tale. 


Horoscop Scorpion Octombrie 2020: Muncă și bani


Deși nu te dai în lături să cooperezi cu alții în activitatea profesională, ai cele mai bune rezultate în demersuri individuale, pe cont propriu. 


O anumită suspiciune legată de competența ta, abilitățile tale, poate fi ușor împrăștiată printr-o intervenție inspirată, eficientă, într-o criză ivită la serviciu. 


Horoscop Scorpion Septembrie 2020

Horoscop Scorpion Octombrie 2020 Horoscop Scorpion Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.