Horoscop Vărsător Octombrie 2020

 Horoscopul Vărsătorului din luna octombrie 2020 dă întâietate armonizării zonei tale subconștiente cu cea conștientă, orientării spre o dimensiune spirituală a existenței, afirmării tale în sfera socială, unei vieți amoroase în care senzualitatea se întrepătrunde cu o dragoste profundă, și uneia profesionale dinamice, caracterizate de suișuri și coborâșuri.


Horoscop Vărsător Octombrie 2020: Previziuni astrologice generale


Luna plină răsărită pe 2 octombrie 2020 în Berbec îți sugerează că proiectele tale importante, de suflet, sunt viabile, merită să fie puse în aplicare, dar că, mai întâi, trebuie să-ți înfrângi temeri, inhibiții, ce-ți pot diminua perseverența. Totodată, poate fi necesar să pui capăt unui parteneriat ajuns într-un punct mort, care-ți îngrădește dezvoltarea.


După o perioadă marcată probabil de probleme iscate de impulsivitatea ta, reacții subconștiente care te-au subminat, ești capabil să îți guvernezi întru totul lumea interioară, să ți-o înțelegi și să alungi din ea fantome ale trecutului. Ai ocazia să te dedici unei veritabile evoluții spirituale, unei purificări mentale și psihologice.


Ești, de altfel, înclinat să-ți rezervi mai multe răgazuri de odihnă, relaxare, reîncărcare a bateriilor tale lăuntrice.        

                        

Horoscop Octombrie 2020 Vărsător


Sub vibrațiile Lunii noi apărute în data de 16 octombrie 2020 în Balanță, tânjesti să-ți extinzi orizonturile, granițele existenței. O schimbare plutește prin aer, și depinde numai de tine să o folosești în favoarea ta. Fii îndrăzneț, cere ceea ce ți se cuvine, pregătește-te pentru noi, uimitoare aventuri exterioare și intelectuale. 


În ultima decadă a lunii aspiri și reușești să fii remarcat pentru talentele, înzestrările tale. Oricum, luminile reflectoarelor se concentrează constant asupra ta, așa că nu este indicat să faci vreo gafă. Cu cât mai des ieși în oraș, ești printre oameni, cu atât mai mult este de așteptat să dai tot ce ai mai bun în tine. 


Învolburarea năucitoare a lumii, furtunile sale năpraznice ce te înconjoară, te conving, pe 31 octombrie 2020, când Luna plină își face sălaș în Taur, să cauți un loc liniștit în care să te deconectezi, reenergizezi. Vești proaste sau vizitatori surpriză te pot prinde cu garda jos, însă ai capacitatea să-ți recâștigi rapid seninătatea și să acționezi într-un mod inspirat.


Horoscop Vărsător Octombrie 2020: Dragoste și cuplu


Senzualitatea desferecă porți către zone profunde ale dragostei...


Nativii solitari sunt supuși încercării de a distinge între patimă și iubire. Dacă reușesc să facă diferența, ocolesc cu grijă orice fel de escapadă amoroasă ardentă dar găunoasă, și se pot angaja într-o idilă veritabilă, în stare să-i transforme în cea mai bună varianta a lor.


Cei care au un tovarăș de viață redescoperă filoanele de aur ale erotismului, promițând să le reaprindă scânteia dragostei dintâi.


Horoscop Vărsător Octombrie 2020: Muncă și bani


Veniturile îți ajung la o creștere mult așteptată, îndeosebi prin intermediul unei rude ori unui partener de afaceri.


La serviciu, nu suporți oamenii care fac treaba de mântuială și ești predispus să lucrezi în grupuri mici sau chiar de unul singur. Proiecte noi au darul să-ți reconfirme că ai făcut cea mai bună alegere în profesie. 


Spre mijlocul lui octombrie pot apare totuși dificultăți în comunicarea cu superiorii. Răbdarea și prudența îți sunt aliații cei mai puternici. Nu este o vreme propice unei schimbări în carieră ori căutării unui alt job.


În ultima decadă din lună complicațiile din muncă tind să dispară, așa că ai posibilitatea să ajungi în centrul atenției la serviciu, să-ți îmbini în mod plăcut și util activitatea profesională cu cea socială. 


Horoscop Vărsător Septembrie 2020

Horoscop Vărsător Octombrie 2020 Horoscop Vărsător Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.