Strugurii în Feng Shui: Amplasare, simbol și efecte auspicioase

În Feng Shui, strugurii sunt un simbol al fertilității, averii, norocului într-un viitor apropiat, belșugului, bunăstării familiei. 

Un ciorchine de struguri naturali sau făcuți dintr-un cristal strălucitor, multifațetat, eventual din jad, are potențialul de a atrage energiile pozitive în casa ta.

Dacă ești pe cale să faci un nou pas înainte în cariera ta, să te implici într-un job nou ori o afacere nouă, amplasarea unor ciorchini de struguri în sufragerie sau în birou îți înlesnește succesul în astfel de întreprinderi.                                                   
Strugurii în Feng Shui: Amplasare, simbol și efecte auspicioase

Strugurii sunt fructele preferate dăruite de chinezi lui Buddha și altor zeități, atunci când un cuplu își dorește cu ardoare să aibă un copil. Totodată, în acest scop, se obișnuiește să se pună un ciorchine în partea de vest a casei. Strugurii sunt asociați și cu sănătatea, vigoarea copiilor, descendenților.

Un bol cu struguri verzi și violeți (naturali sau artificiali) plasat în regiunea averii din bucătărie se spune că are harul de a furniza abundență familiei tale. Dacă folosești struguri reali, este bine să mănânci din ei, adăugând, din când în când, alții, proaspeți, în bol.

Potrivit Feng Shui, atârnarea a câte douăsprezece ciorchini de struguri la fiecare ușă de intrare în casă ori în birou, loc de muncă, are menirea să asigure prosperitate în fiecare din cele 12 luni ale anului.

Fructele în Feng Shui - Simboluri și semnificații
Strugurii în Feng Shui: Amplasare, simbol și efecte auspicioase Strugurii în Feng Shui: Amplasare, simbol și efecte auspicioase Reviewed by Diana Popescu on septembrie 09, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.