Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2020

 Cele mai importante evenimente astrologice în horoscopul din luna noiembrie 2020 sunt revenirea lui Mercur în parcurs direct în Balanță, apoi intrarea acestei planete în Scorpion, reluarea tranzitului direct al lui Marte în Berbec, prezența lui Venus în Scorpion, și a Soarelui în Săgetător, reînscrierea lui Neptun în tranzit direct în Pești, Luna nouă din Scorpion și Luna plină din Gemeni.


Horoscop pe scurt pentru pentru fiecare zodie în noiembrie 2020


Balanța își regăsește cele mai bune mijloace ale comunicării cu persoanele din preajma sa și cu zona sa subconștientă, are șansa să-și optimizeze relațiile de parteneriat, poate avea de a face cu un joc de-a v-ați ascunselea în dragoste, își limpezește ce conexiuni de prietenie îi sunt benefice, și își lămurește căile cele mai oportune de a-și ameliora sănătatea și relațiile din plan profesional. 


Nativii din Scorpion scapă de confruntări violente între regiunea lor conștientă și cea subconștientă, își regăsesc punctele forte atât în plan social, cât și în iubire, află noi metode de a coopera în muncă, au ocazia să-și mărească veniturile, și se eliberează de bariere în exprimarea creativității lor.


Pentru Săgetător se anticipează relansarea în amiciții viabile, autentice, armonizarea universului interior cu cel exterior, o temeritate bine inspirată în dragoste, ce poate depăși complexe păguboase lăuntrice, afirmarea unor calități umbrite până acum, și depășirea unor probleme din interacțiunea cu familia.


Dacă ești născut în zodia Capricornului, ai potențialul să-ți învigorezi relațiile sociale și de prietenie, și ai beneficii din partea lor în viața ta amoroasă,  comunici mai bine în sfera profesională, și-ți dezvăluiești porniri neconștientizate, pe care le  redirecționezi spre obiective realiste.


Horoscopul Vărsătorului din luna noiembrie 2020 evidențiază reluarea unor demersuri ținând de străinătate, intensificarea colaborărilor profesionale, împliniri în zona socială și în activitățile cu amicii, o atitudine foarte serioasă în viața sentimentală, și depășirea unor dificultăți financiare.   


Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2020


Peștii se remarcă prin extragerea unor beneficii din asocieri optimizate vrând-nevrând, câștiguri financiare din afaceri în parteneriat și inițiative cutezătoare, o dragoste fierbinte, uneori nesăbuită, și redeschiderea căilor de realizare în întreprinderi de peste hotare.


Berbecul  își reglează și el conturile cu niște parteneri necugetați, mai ales că își impune cu ușurință personalitatea și interesele, are parte de o conexiune fierbinte în amor, și își revalueaza cu luciditate niște întreprinderi asociate cu alte regiuni ale lumii.


Dacă ești născut în zodia Taurului, ai ocazia să pui capăt unor dificultăți din muncă, îți direcționezi cu succes impulsuri nelămurite până acum în scopul dezvoltării personale, prieteniilor și acțiunilor financiare.


Horoscopul Gemenilor din luna noiembrie 2010 previzionează eliberarea de niște constrângeri în amor, o revitalizare a vieții profesionale și amicițiilor, mai cu seamă prin asumarea unei perspective obiective, și  o viață sentimentală ancorată în realism.


Nativii din Rac  pun capăt unor neînțelegeri din traiul familial, au la îndemână oportunități sporite în dragoste, indiferent dacă sunt singuri sau au un tovarăș de cuplu, recastigă o imagine realistă asupra activității lor profesionale și a unor acțiuni corelate cu o altă țară.


Leul își ajustează integrarea în sfera socială, se bucură de împliniri în familie și în afaceri conectate cu străinătatea ori cu parteneriate, își pune baze stabile vieții amoroase, fără a-i neglija împărtășirea senzuală. 


În cazul Fecioarei, se anunță descotorosirea de probleme financiare, o relaționare fericită cu cei din preajma sa, auspicioasă inclusiv vieții amoroase, o îmbunătățire remarcabilă a relației cu membrii familiei, și desprinderea definitivă de legături de parteneriat nocive. 


În curând, pe diane.ro, horoscopul amănunțit pentru fiecare zodie în parte în luna noiembrie 2020!


Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2020


- 1 noiembrie 2020: Mercur (în Balanță) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn)


- 3 octombrie 2020: Mercur își reasuma un tranzit direct în Balanță


- 9 noiembrie 2020: Opoziție între Venus (în Balanță) și Marte (în Berbec)


- 10 noiembrie 2020: Trigon al Soarelui (în Scorpion) cu Neptun (în Pești)


- 10 noiembrie 2020: Mercur intră în Scorpion


- 12 noiembrie 2020: Jupiter În Capricorn) în conjuncție cu Pluton (în Capricorn)


- 14 noiembrie 2020: Marte părăsește tranzitul retrograd în Berbec


- 14 noiembrie 2020: Sextil între Soare (în Scorpion) și Pluton (în Capricorn)


- 15 noiembrie 2020: Luna nouă în Scorpion


- 15 noiembrie 2020: Sextil al Soarelui (în Scorpion) cu Jupiter (în Capricorn)


- 15 noiembrie 2020: Cuadrat între Venus (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)


- 16 noiembrie 2020: Venus (în Balanță) în cuadrat cu Jupiter (în Capricorn)


- 17 noiembrie 2020: Opoziție a lui Mercur (în Scorpion) cu Uranus (în Taur)


- 19 noiembrie 2020: Sextil între Soare (în Scorpion) și Saturn (în Capricorn)


- 19 noiembrie 2020: Venus (în Balanță) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn)


- 21 noiembrie 2020: Venus își inițiază tranzitul în Scorpion


- 21 noiembrie 2020: Soarele pătrunde în Săgetător


- 24 noiembrie 2020: Trigon între Mercur (în Scorpion) și Neptun (în Pești)


- 27 noiembrie 2020: Mercur (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)


- 29 noiembrie 2020: Sextil al lui Mercur (în Scorpion) cu Jupiter (în Capricorn)


- 20 noiembrie 2020: Neptun își reia tranzitul direct în Pești


- 30 noiembrie 2020: Luna plină în Gemeni


- 30 noiembrie 2020: Mercur (în Scorpion) în sextil cu Uranus (în Taur)


Horoscop octombrie 2020: Toate zodiile

Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2020 Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 11, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.