4 noiembrie: Ziua de Conștientizare a Stresului

 Celebrată anual, Ziua de Conștientizare a Stresului a fost inițiată de Asociația Internațională de Management al Stresului (ISMA) pentru a furniza informații prețioase despre această tensiune neuropsihică, strategii de abordare ale sale atât pentru companii, cât și pentru persoane individuale. 


Stresul reprezintă un răspuns la cerințele crescânde ale organismului și vieții, un răspuns față de crize și temeri. Dacă ajunge să fie copleșitor, poate provoca alte probleme de sănătate mentală, epuizare emoțională, îmbolnăviri fizice, putând crea un impact nefast asupra muncii, relațiilor sociale și cu familia, al fiecărui aspect al existenței.   

                                        

4 noiembrie: Ziua de Conștientizare a Stresului

Ziua de Conștientizare a Stresului poate fi o oportunitate de a începe să acorzi o grijă sporită față de tine însuți și traiului tău de zi cu zi, înlăturării factorilor stresanți din viața ta sau de a găsi căi de a le reduce influența.


Așadar, pe 4 noiembrie, poți să-ți iei o zi liberă, una de-a lungul căreia să te bucuri de a face tot ce poftești, ce-ti place, inaugurând astfel o perioadă a existenței tale ieșite din cercul vicios al stresului. 


3 noiembrie: Ziua Sandviciului

4 noiembrie: Ziua de Conștientizare a Stresului 4 noiembrie: Ziua de Conștientizare a Stresului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 03, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.