Horoscop Gemeni decembrie 2020

 Horoscopul Gemenilor din luna decembrie 2020 aduce în prim plan întărirea și extinderea parteneriatelor, o transformare în bine a obiectivelor, speranțelor tale cele mai ambițioase, debarasarea de poveri ale trecutului, o viață sentimentală stând sub semnul unei autentice comuniuni în cuplu, și una financiară impulsionată de noroc.


Horoscop Gemeni decembrie 2020: Previziuni astrologice generale

 

Îți crești considerabil interacțiunea cu oamenii importanți din existența ta, îți invigorezi relațiile de parteneriat din plan personal, social și profesional, îți pui bazele altora, cu mari șanse de a se dezvolta pe termen lung. Te bucuri de conversații serioase, pe teme fierbinți, cu prieteni și colegi apropiați. 


În cea de-a doua jumătate a lunii, tinzi să te dedici evoluției sinelui. Idealuri și țeluri, inclusiv spirituale, pe care le-ai luat de-a gata sau  au lucrat în favoarea ta mai mulți ani ți se par, deodată, a fi superficiale ori nu chiar folositoare. Ești înclinat să-ți analizezi, să-ți ajustezi, ba chiar să-ți schimbi radical un plan mai vechi asociat cu studiile sau călătoriile.


Oricum, nu mai ești dispus să te îndrepți spre viitoare demersuri de mare anvergură purtat de un optimism fals sau o credință oarbă, ci să-ți asumi, cu realism, o încredere sănătoasă în tine însuți și în abilitatea de a-ți atinge țelurile veritabile.       

                                   

Horoscop Gemeni decembrie 2020

După o astfel de metamorfoză, te așteaptă aventuri incitante, lecții de viață extraordinare, capabile să-ți stimuleze filosofia individuală, să te deschidă către lărgirea cunoașterii. Ești gata să accepți cu inima ușoară, ba chiar cu interes, puncte diferite de vedere despre tine ale altor oameni. Un proiect ambițios și bine pus la punct ținând de străinătate este pe cale să ți se materializeze!


În ultima decadă a lui decembrie te simți motivat într-o și mai mare măsură să spui adio trecutului, tendințelor învechite ale traiului, nejustificate de nimic în prezent, așa că poți să-ți petreci cu o bucurie proaspătă sărbătorile de iarnă și să pășești cu dreptul în noul an. 


Pe 30 decembrie 2020, Luna plină din Rac te îndeamnă, totuși, să-ți iei un scurt răgaz de liniște și meditație înainte de Revelion. Ai nevoie să-ți asculți vocea interioară, să-ți revezi obiectivele principale, să-ți fortifici respectul față de tine însuți, înainte de a te alătură din nou, revitalizat, oamenilor din jurul tău. 


Horoscop Gemeni decembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai un tovarăș de viață, comunicarea ta cu acesta devine tot mai intensă, mai sensibilă. Treceți printr-o perioadă oportună pentru a vorbi, cu toate cărțile pe masă, despre orice dificultate ivită în conexiunea voastră afectivă, și sunteți amândoi dornici să faceți compromisuri pentru a o optimiza. 


În caz că ești singur, poți înfiripa o poveste de dragoste  împreună cu cineva căruia nu îi este teamă să se angajeze într-un atașament sentimental de durată, o persoană de o frumusețe aparte, plină de grație în societate, inspirând demnitate și respect. 


Sub vibrațiile Lunii noi din Săgetător, pe 14 decembrie 2020 apare iarăși oportunitatea îmbunătățirii unei relații de iubire. Pari să-ți dai deoparte interesele individuale și să te concentrezi pe cele ale partenerului tău. Poți să programezi o ieșire în oraș într-un loc care știi bine că-i place, să îi faci un cadou la care visează de multă vreme. Prin sărbătorirea calităților și preferințelor sale ai posibilitatea să descoperi ceva semnificativ despre tine însuți!


Horoscop Gemeni decembrie 2020: Muncă și bani


Asocierile financiare și cele profesionale îți favorizează avantaje deosebite. 


Poți obține, de asemeni, beneficii importante datorită unor investiții mai vechi, accesului la informații prețioase despre o afacere, unei moșteniri sau unui noroc chior la loterie!


Horoscop Gemeni noiembrie 2020

Horoscop Gemeni decembrie 2020 Horoscop Gemeni decembrie 2020 Reviewed by freelancergabe2 on noiembrie 23, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.