Horoscop Scorpion decembrie 2020

 Horoscopul Scorpionului din luna decembrie 2020 anticipează redezvăluirea atuurilor personale, focalizarea către cămin și familie, o renaștere a sinelui, o integrare de bun augur printre semeni, o viață amoroasă ce dă întâietate stabilității, și demersuri financiare fructuoase. 


Horoscop Scorpion decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Valori ale sinelui trecute cu vederea par să-ți relevate în cadrul unor discuții, dezbateri amicale cu oameni care te stimează și te apreciază. Capeți, așadar, mai multă încredere în tine însuți, în potențialul tău, și nu te mai sfiești să te mândrești cu realizările tale, cu ceea te diferențiază de alții!


În plus, grație simțului tău practic ieșit din comun, ai capacitatea să îți exploatezi talentele, resursele interioare, să extragi din ele beneficii importante. 


În a doua decadă a lunii nu te simți în apele tale pe scena publică, fiind tentat să stai mai mult timp acasă, să dai locuinței tale o nouă față, în stare să se alinieze preocupărilor tale actuale.  


Mai mult decât atât, poate fi nevoie să îți asumi o perspectivă nouă despre membri ai familiei, oameni îndrăgiți, pentru a pune capăt unei oarecari dezbinări dintre aceștia, a-i reunifica către scopuri comune, fără a le subevalua însă dorințele, năzuințele individuale. O misiune extrem de delicată, de la care nu ai cum să te substragi!   

                                                                 

Horoscop Scorpion decembrie 2020

Totodată, pari  să-ți treci în revistă trecutul, poate chiar copilăria, pentru a descoperi ce tendințe negative ți-au fost infuzate pe atunci și a ți le stârpi din rădăcină. 


În acest mod îți oferi o metamorfoză individuală profundă, șansa de a evolua și a profita de oportunități neglijate până acum, a-ți reclădi căminul într-o oază de liniște, seninătate. Reîmprospătarea relaționării cu rudele, persoanele cele mai apropiate, îți netezește calea spre fericire de-a lungul sărbătorilor de iarnă. 


În ultima decadă a lui decembrie 2020, spiritul Crăciunului și al Anului Nou se întrepătrunde și mai strâns în existența ta grație întețirii interacțiunii tale sociale. Nu te mai saturi de schimburi de mesaje în toate formele (convorbiri telefonice, dialoguri online și offline, întruniri și agape), care-ți dau ocazia să obții și să transmiți veșți importante, de obicei de bun augur. 


Alte aspecte astrale, cu un impact de o mai scurtă durată, se adaugă celor anterioare...


Astfel, trigonul dintre Venus și Neptun din 6 decembrie 2020 îți izgonește temeri neîntemeiate și te stimulează să te conectezi cât mai mult cu cei din preajma ta. Fericirea pare să fie molipsitoare, îndeosebi alături de oameni care-ți plac. Datorită empatiei tale, ești impulsionat să îi scoți din impasuri pe cei care au nevoie de tine. 


Pe 10 decembrie 2020, sextilul lui Venus cu Pluton te determină să fii mai serios în discuțiile cu ceilalți, să-ți exprimi extrem de direct opiniile, ceea ce-i poate deranja, ofusca pe unii. Onestitatea reprenzintă însă pentru tine o prioritate de la care nu poți face nici un fel de rabat.


Socializarea intensă îți conferă satisfacții deosebite în data de 14 decembrie, când Venus se amplasează în sextil cu Jupiter. Plin de un optimism sănătos, ai la îndemână o zi propice ajungerii la înțelegeri avantajoase și alierii cu persoane influente. 


Un alt sextil, al lui Venus cu Saturn, din 15 decembrie 2020, îți scoate la lumină responsabilitatea, abilitatea de a rezolva probleme aparent insolubile datorită concentrării spre detalii semnificative. Pari să ai succese acolo unde cei mai mulți dau chix!


Luna plină din Rac îți prilejuiește ieșirea din cenușiul traiului cotidian printr-un eveniment de excepție, poate și prin vizitarea unui loc insolit. Circumstanțe neobișnuite, incitante, te iau prin surprindere în mod plăcut la fiecare pas. Fii atent la niște indicii stranii despre viitorul tău apropiat!


Horoscop Scorpion decembrie 2020: Dragoste și cuplu


În cuplurile deja formate domnește o atmosferă de atașament și respect reciproc, care le pune la adăpost de orice fel de cutremure, furtuni violente din lumea exterioară. Cei doi parteneri se simt cu atât mai puternici cu cât sunt mai uniți în sentimentele și interesele lor. 


Cutreierați de o mare sensibilitate emoțională, Scorpionii singuri par să fie atrași într-o idilă cu cineva capabil să le crească siguranța vieții lor, să le învigoreze încrederea în ei înșiși și să le împărtășească idealurile, ceea ce prețuiesc mai mult pe lume. 



Horoscop Scorpion decembrie 2020: Muncă și bani 


Traversezi o perioadă excelentă pentru punerea la punct a unor planuri financiare ambițioase, conceperii de metode de a-ți dinamiza productivitatea, eficiența din afaceri. 


Banii par să-și mai mai ușor făgaș către buzunarele tale, însă este indicat să-ți stăvilești pornirea de a-i cheltui fără măsură, mai ales pentru lucruri frumoase, dar nu întru totul utile. 


O oportunitate inedită de a-ți majora contul din bancă poate apare pe 14 decembrie 2020, când Luna nouă poposește în Săgetător. Ai sporiți sorți de izbândă în schimbarea spectaculoasă a carierei tale, adoptarea unei alte profesii ori aflării unei surse secundare de venituri. 


Horoscop Scorpion noiembrie 2020

Horoscop Scorpion decembrie 2020 Horoscop Scorpion decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 28, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.