17 decembrie: Ziua Redăruirii

 Ziua Redăruirii din 17 decembrie este o sărbătoare relativ puițn cunoscută, ce a luat naștere într-un mediu profesional anume din America.


La originea acestiu celebrări au fost lucrătorii, în special din birouri, firme corporatiste, care primeau de la colegii lor, chiar cu mult înainte de Crăciun, cadouri pe care nu și le doreau cu adevărat, dar pe care nu voiau să le arunce, pur și simplu, așa că le dăruiau altora, care poate le apreciau sau știau cum să le folosească într-o mai mare măsură!


La urma urmei, așa cum se spune în expresia românească, "Dar din dar se face rai"!     

     

17 decembrie: Ziua Redăruirii

Totuși, redăruirea poate fi considerata uneori ca o practica crudă, cinică, batjocoritoare, nesimțită! Simplul fapt de a da altcuiva un cadou primit de tine care nu-ți convine poate fi văzut drept o desconsiderare bătătoare la ochi a grijii, afecțiunii arătate de cineva care ți-a cumpărat ori confecționat acel dar special pentru tine!


Poți marca acest eveniment de pe 17 decembrie redăruind ceva care-ți este inutil sau nu-ți place cuiva care, în mod real, are nevoie sau apreciază cadoul. În spiritul sărbătorilor de iarnă, al Crăciunului, poți face astfel de daruri unor persoane aflate într-un impas ori cărora le sunt necesare deoarece sunt în pragul sărăciei! Desigur, ar fi de bun simț, să le adaugi și alte cadouri, personalizate, achiziționate chiar de tine!


16 decembrie: Ziua Reconcilierii

17 decembrie: Ziua Redăruirii 17 decembrie: Ziua Redăruirii Reviewed by Diana Popescu on decembrie 16, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.