Horoscop Taur ianuarie 2021

 Potrivit horoscopului Taurului din luna ianuarie 2021 inițiativele inspirate îți sunt pline de făgăduințe, te implici în demersuri cât mai serioase, dar și îndepărtate de rutina zilnică, te bucuri de o viață sentimentală descătușată de prejudecăți și de una profesională augmentată de o integrare armonioasă printre colegi și superiori. 


Horoscop Taur ianuarie 2021: Previziuni astrologice generale


Ești traversat de o energie intensă, năvalnică, pe care ar trebui, într-un fel sau altul, să ți-o canalizezi spre demersuri laborioase. Ai la dispoziție o perioadă auspicioasă unor noi începuturi, cu condiția să nu te risipești în prea multe proiecte. Pari să fii extrem de impulsiv, competitiv, gata mereu să te duelezi cu cei care ți se împotrivesc.


Nu ești dispus să te angajezi în discuții superficiale, preferându-le mai degrabă pe cele serioase, în stare să-ți eficientizeze parcursul spre obiectivelor tale. Îți dorești să stabilești cu realism încotro te îndrepți în viață și să determini dacă și cum este necesar să-ți ajustezi traseul destinului.


Pe de altă parte, ești sastisit de monotonia cotidiană, întâmpini cu plăcere orice îți extinde orizonturile, atât  fizic, cât și mental. Măiestria cu care-ți manipulezi cuvintele te sprijină să-ți închegi numeroase alianțe. Poți să intri în contact cu persoane și locuri de pe alte meridiane ale pământului, să pornești într-o călătorie sau să-ți planifici una.     

                                       

Horoscop Taur ianuarie 2021

În a doua jumătate a lunii este de așteptat să te confrunți cu dificultăți în promovarea imaginii tale exterioare, dificultăți care te atenționează, de fapt, că este nevoie să ți-o ajustezi conform actualului stadiu al existenței tale, a oamenilor cu care ai ajus să interacționezi în prezent.


O serie de alte influențe astrale, cu o influență mai redusă, se adaugă celor de mai sus...


Astfel, pe 9 ianuarie 2021, Mercur în cuadrat cu Marte și Venus în trigon cu Marte îți înlesnesc obținerea unei poziții de lider grație abilității de a-i convinge pe alții să ți se alăture țelurilor, crezurilor tale. Cu toate astea, se impune să-ți ții în frâu înclinația de a ți se da întotdeauna dreptate, străduindu-te, în schimb, să fii cât mai receptiv față de năzuințele și părerile altora.


Mintea îți este plină de neastâmpăr în data de 12 ianurie 2021, când Mercur se amplasează în cuadrat cu Uranus. Îți este greu să te concentrezi pentru un interval de timp mai lung, mai ales asupra îndatoririlor de zi cu zi. Nervozitatea excesivă îți poate crea probleme în relaționarea cu cei din jurul tău.


Cuadratul dintre Marte și Saturn și Luna nouă în Capricorn din 13 ianuarie 2021 scoate la suprafață neînțelegeri cu persoane importante din viața ta, inclusiv cu părinții. Urgența unor astfel de chestiuni te poate determina însă să pierzi perspectiva lor de ansamblu. Apleacă-te cu răbdare și empatie asupra lor! În același timp, împlinirea visele tale cele mai arzătoare îți necesită, mai mult decât niciodată, eforturi și perseverență. 


Pe 12 ianuarie 2021, Venus în trigon cu Uranus îți prilejuiește întâlnirea unor persoane excentrice care îți dau șansa de a evada din rutina cotidiană. Optimismul ți se împletește cu un potențial energetic ieșit din comun, care te provoacă mai mereu să fii în acțiune. 


Independența și libertatea individuală capătă întâietate în ziua de 18 ianuarie 2021, sub impactul cuadratului dintre Jupiter și Uranus. Ai grijă, totuși, să nu te debarasezi de aspecte esențiale ale existenței, care-ți pot stimula progresul în viață, în pofida unor impedimente aferente. 


Sub efluviile Lunii pline ivite pe 28 ianuarie 2021 în Leu ești încurajat să lași deoparte îndoielile despre talentele tale, să-ți iei inima în dinți și să te înfățișezi lumii în toată splendoarea ta! Așa cum spunea un poet devenit acum boier, "Nu te rușina să fii genial!"


Horoscop Taur ianuarie 2021: Dragoste și cuplu


Dragostea nu mai suportă restricțiile și convențiile traiului de zi cu zi, are nevoie să se desfete în spontaneitate...


Dacă ai un tovarăș de viață nu te poți abține să reinventezi împărtășirea afectivă cu acesta, să-i demonstrezi dragostea pe care i-o porți în moduri imprevizibile chiar și pentru tine!


În caz că ești singuratic, ai prilejul sau inchegi o idilă minunată cu cineva cu totul diferit de tine, care are potențialul să-ți deschidă ochii asupra unor laturi surprinzătoare ale existenței, să te facă să vezi lumea dintr-o perspectivă de o frumusețe și incitare ieșite din comun!


Horoscop Taur ianuarie 2021: Muncă și bani


 Comunicarea cât mai directă cu șefii și colegii reprezintă o cheie a succesului în activitatea profesională. Pari să ai idei, sugestii inovatoare, ingenioase în muncă, și să ajungi astfel sub luminile reflectoarelor. 


Dacă nu te dai înapoi de la nici un fel de efort, sacrificiu, pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile, poți avea realizări nemaipomenite în carieră!


Horoscop Taur decembrie 2010

Horoscop Taur ianuarie 2021 Horoscop Taur ianuarie 2021 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 27, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.