22 ianuarie: Ziua "Răspunde Întrebărilor Pisicii Tale"

 Ziua "Răspunde Întrebărilor Pisicii Tale" este o sărbătoare neoficială, dedicată felinelorde casă, Felis catus sau Felis silvestris catus, din toată lumea. An de an, pe 22 ianuarie, pisica ta îți dăruiește capacitatea de a-i înțelege limbajul, dându-ți astfel nemaipomenita oportunitate de a comunica cu ea, a-i răspunde unor întrebări frământătoare. Probabil este un fel de magie provenită din Egiptul antic!


Lăsând gluma deoparte, pisicile sunt creaturi complexe care pot fi iubitoare într-o zi, și terifiante a doua zi. Sunt sensibile și curioase, le place să socializeze dar, de asemeni, își prețuiesc răgazurile de singurătate și, adeseori, merg țanțoșe pe covoare ca și cum ar fi stăpânele casei. Natura lor le face de dificil de înțeles și, de aceea, Ziua "Răspunde Întrebărilor Pisicii Tale" este importantă în creșterea conexiunii cu pisica ta, ce te poate ajuta să-i deslușești mai clar nevoile și intențiile.


Desigur, nu ai cum să conversezi cu pisica ta în mod real. Este vorba mai curând de un exercițiu ce te poate sprijini să vezi lucrurile prin ochii săi. Ar trebui, așadar, să acorzi pe 22 ianuarie o mai mare atenție pisicii tale, străduindu-te să descifrezi ce înseamnă mișcările ei, atitudinea sa aparent capricioasă.                                                                   


22 ianuarie: Ziua "Răspunde Întrebărilor Pisicii Tale"

Indiferent dacă la mijloc este intensitatea mieunatului sau ori obstinația sa de a zgâria anumite obiecte, permite-ți să stai nițel jos și să îți imaginezi că ești în pielea ei, pentru a-ți întări legătura cu amica ta felină.


Ziua "Răspunde Întrebărilor Pisicii Tale" este una relevanță din mai multe puncte de vedere! Pisicile adoră să exploreze și să-și vâre nasul prin tot felul de lucruri. Sunt, totodată, independente și fac aproape orice de capul lor. De aceea, această zi poate fi una deosebită pentru toți posesorii de pisici care citesc aceste rânduri. 


Cu certitudine, aceștia au contemplat cu numeroase prilejuri pisicile lor cugetând la ce se gândesc. Ei bine, azi este timpul să afle asta și să le dea animalelor lor de companie răspunsuri la întrebări probabil inconfortabile!


Acest eveniment a fost creat de Ruth Roy și Thomas Roy de la wellcat.com.


Oricum, în data de 22 ianuarie îți poți lăsa liberă fantezia pentru a-ți destăinui ce anume te-ar putea întreba pisica ta. Iată câteva exemple:


- De ce-ți place să mă fotografiezi zilnic cu infernalul tău blitz?


- De ce nu-ți pot spune când m-am săturat de mângâierile tale insistente? Vreau să fiu lăsată în pace!


- De ce nu încetezi să aduci diverși oameni acasă? Mă deranjează, mă scot din sărite!


- De ce nu mă lași pe afară, măcar nițel? La urma urmei sunt un animăluț de exterior!


S.a.m.d.


21 ianuarie: Ziua Internațională a Îmbrățișărilor

22 ianuarie: Ziua "Răspunde Întrebărilor Pisicii Tale" 22 ianuarie: Ziua "Răspunde Întrebărilor Pisicii Tale" Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.