26 ianuarie : Ziua soțului / soției

 Pe 26 ianuarie, Ziua soțului / soției este dedicată anual atașamentului reciproc dintre doi parteneri de viață, tovarăși de cuplu, interacțiunii lor spre fericire, împlinire și siguranță pe un termen cât mai lung, și copiilor pe care îi pot zămisli pentru a-și purta cât mai departe viitorul, idealurile și năzuințele lor. 


Căsătoria este o instituție străveche, consemnată cu mii de ani în urmă, deși femeia/fata  a fost vreme îndelungată pusă pe locul doi în cadrul acesteia.

                               

26 ianuarie : Ziua soțului / soției

Aniversările cununiilor sunt, de obicei, celebrate an de an, dar ideea de a implementa o zi specială dedicată anual unui astfel de eveniment mi se pare a fi una deosebită.


Ziua soțului / soției a apărut pe la  începutul anilor 2000, mai întâi în SUA și Canada, după care s-a răspândit rapid pe toate meridianele pământului.


Poate că nu este întâmplător că acestă zi are loc în mijlocul iernii! În acest fel se poate sublinia că interacțiunea autentică, comunicarea și iubirea dintre soți are capacitatea să fie învigorată chiar și în cele mai vitrege, neprielnice timpuri!


25 ianuarie: Ziua Opusului

26 ianuarie : Ziua soțului / soției 26 ianuarie : Ziua soțului / soției Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 25, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.