25 ianuarie: Ziua Opusului

 Ți-ai dorit vreodată să fii un rebel / o rebelă, un fel de Gică contra? Dacă da, atunci ai ocazia să fii astfel, să faci totul pe dos, anual, pe 25 ianuarie, Ziua Opusului!


Această zi îți creează oportunitatea de a spune opusul a ceea ce gândești ori a ceea ce spui zi de zi în restul anului. De asemeni, îți oferă prilejul să dai glas unor lucruri care te supără, te irită de mai mult timp, dar pe care nu le-ai mărturisit până acum din pricina jenei sau a unor convenții nescrise. 


Te poți decide să-ți desfășori invers niște activități. De exemplu, să iei cina în locul micului dejun și micul dejun în locul cinei, să îți porți hainele pe dos, să te încalți cu pantofi ori ciorapi desperecheați!

  

25 ianuarie: Ziua Opusului

Când îți place ceva, poți afirma că urăști acel lucru. Și viceversa! Îi poți șoca pe oamenii pe care-i întâlnești în miezul zilei spunându-le "Bună seara", "Noapte bună", sau salutandu-i cu un "La revedere" în loc de "Salut", "Bună". Îi poți nedumeri remarcând "Vai ce zi frumoasă" într-o zi de fapt geroasă sau înnourată. 


Ai la îndemână o mulțime de alte posibilități de a face lucrurile de-a-ndoaselea pe 25 ianuarie. Totul depinde de inspirația și creativitatea ta!


Nu ar fi rău, totuși, ca după ce-ți iei prin surprindere familia, amicii, printr-un comportament de acest tip, să le comunici că sărbătorești Ziua Opusului!


24 ianuarie: Ziua Internațională a Educației

25 ianuarie: Ziua Opusului 25 ianuarie: Ziua Opusului Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 24, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.