17 februarie: Ziua Mondială a Spiritului Uman

 Marcată an de an pe 17 februarie, Ziua Mondială a Spiritului Uman a fost inițiată în 2003 de Michael Levy, creator al site-ului "Point of Life" ("Semnificația Vieții"), în scopul promovării spiritului uman ca resursă ce ne inspiră să ducem o viață mai creativă, mai pașnică, mai iubitoare.


Filosoful britanic Bernard Williams spunea, "Omul nu a creat nicicând vreun material mai viguros decât cel al spiritului uman."           

                                  

17 februarie: Ziua Mondială a Spiritului Uman

Ziua Mondială a Spiritului Uman este una și de celebrare a faptului că ceea ce știm despre lumea noastră este probabil limitat și superficial. Este o zi potrivită pentru a reflecta la împlinirile și eșecurile noastre de pe această planetă ca ființe umane, și a contempla nesfârșitele posibilități pe care le avem întru spiritul nostru.


Este o zi de recunoaștere a realității că nu avem toate răspunsurile și că, poate, așa este, deocamdată, cel mai bine. O zi de reinvigorare a noastră, grație a ceea ce avem și a ceea ce nu avem, și ne-a făcut să fimcine suntem, dăruindu-ne și abilitatea de a intra intr-o legătură strânsă cu ceilalți semeni ai noștri.


17 februarie este un prilej de a celebra continuitatea, speranța, conștientizarea noastră, o ocazie de a ne conecta spiritual cu niveluri cât mai înalte ale existenței și a întrezări universul de dincolo de trupurile noastre pământești!


16 februarie: Ziua Migdalelor

17 februarie: Ziua Mondială a Spiritului Uman 17 februarie: Ziua Mondială a Spiritului Uman Reviewed by Diana Popescu on februarie 16, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.