30 iulie: Ziua Socrului

 Data de 30 iulie este consacrată anual Zilei Socrului, o zi a recunoașterii meritelor tatălui soțului tău / soției tale, adeseori ca un fel de-al doilea tată pentru tine. Spre deosebire de soacră (cu o faimă rea adeseori nejustificată), socrul pare să fie, de cele mai multe, inocent în interacțiunea cu familia fiului sau ori fiicei sale. Pare!     


30 iulie: Ziua Socrului

Socrii pot aduce adeseori o nouă perspectiva asupra vieții noastre, ne pot îndrumă cu mai mult calm, mai multă celeritate decât soacrele despre ceea ce au nevoie ori preferă partenerul nostru de viață. 


Ajung frecvent să fie un fel de patriarhi ai familiei, să dea o soluție inspirată în clipe de discordie. Am întâlnit, nu o dată, oameni care păreau să se înțeleagă mai bine cu socrul decât cu tatăl lor. 


29 iulie: Ziua Rujului


Așadar, pe 30 iulie ar trebui să ne petrecem mai mult timp de calitate împreună cu socrul nostru, eventual să mergem la o bere sau la o partidă de pescuit cu el, să-l invităm la un grătar sau la o mică petrecere în familie. Într-un fel sau altul, am putea să-l omagiem, să-i recunoștem meritele și să-i mulțumim pentru rolul său în învigorarea conexiunilor noastre familiale. 


30 iulie: Ziua internațională a prieteniei

30 iulie: Ziua Socrului 30 iulie: Ziua Socrului Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.