8 august: Ziua Fericirea se Întâmplă

 Ziua Fericirea se Întâmplă din 8 august ne îndeamnă anual să fim fericiți din plin măcar de-a lungul acestei zile și să ne împărtășim această stare de bine, aducând cât mai multe bucurii în viețile altor oameni.


Este o zi care ne încurajează să recunoaștem și să apreciem fiecare clipă de plăcere, deliciu, voioșie. Ralph Waldo Emerson spunea, "În fiecare minut în care ești nervos pierzi 60 de secunde de fericire."   


8 august: Ziua Fericirea se Întâmplă

Un alt aspect al acestei sărbători constă din a nu distruge fericirea altor persoane. Unii dintre noi au răstimpuri când sunt iritați de fericirea celor din jurul lor, mai ales dacă sunt presați de tot felul de probleme. Orice ar fi, eventualele circumstanțe negative prin care trecem nu ne dau dreptul să ruinăm fericirea altor persoane! În loc de asta, ar fi indicat să permitem fericirii lor să-și facă loc, într-un mod sau altul, spre sufletul nostru!


7 august: Ziua Farului


Întemeiată în 1999, sub numele inițial de "Ziua Admite că Ești Fericit", de către Societatea Secretă a Oamenilor Fericiți, Ziua Fericirea se Întâmplă ne îndrumă să răspândim în preajma noastră o poftă nesățioasă de a trăi și să-i convingem pe ceilalți să își descopere latura cea mai frumoasă a vieților lor.


8 august: Ziua Internațională a Pisicii

8 august: Ziua Fericirea se Întâmplă 8 august: Ziua Fericirea se Întâmplă Reviewed by Diana Popescu on august 07, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.