18 octombrie: Ziua Internațională a Colanților

 În fiecare an, data de 18 octombrie este dedicată Zilei Internaționale a Colanților, pantaloni care pot fi purtați de-a lungul întregului an și sunt tot mai căutați odată cu toamna, când vremea începe să se răcească. 


Odată o necesitate ce furniza o îmbinare perfectă între căldură și elasticitate, sunt în prezent apreciați ca un simbol atât la confortului, cât și modei. Colanții sau leggings s-au consacrat ca trend în anii 1950 și 1960, devenind o piesă de garderobă standard, esențială pentru fitness, alergare, yoga, ciclism, ski, drumeții și alte activități în aer liber, îndeosebi iarna. În zilele noastre au căpătat o mare popularitate, fiind acceptabili, în general, în ținuta de zi cu zi.  

                       

18 octombrie: Ziua Internațională a Colanților

Pe măsură ce stilul "athleisure", desemnat inițial pentru sală, a căpătat o tot mai mare amploare, la fel s-a petrecut și cu preferința pentru colanți. Nu au revoluționat numai îmbrăcămintea pentru gimnastică, fitness, ci îmbrăcămintea în general! Audat naștere unei mișcări globale care încurajează femeile să apeleze la confort și să se mențină active. 


17 octombrie: Ziua Mondială a Traumatismului


Ziua Internațională a Colanților a fost fondată de compania Fabletics în 2019, în scopul celebrării acestor pantaloni stilați în toamnă, sezonul "oficial" al colanților (leggings). 


18 octombrie: Ziua "Fără Barbă"

18 octombrie: Ziua Internațională a Colanților 18 octombrie: Ziua Internațională a Colanților Reviewed by Diana Popescu on octombrie 17, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.