20 noiembrie: Ziua Botează-ți Calculatorul Personal

 Ziua Botează-ți Calculatorul Personal  este celebrată anual pe 20 noiembrie. Cel mai bun prieten al nostru aproape întreaga zi, calculatorul sau computerul personal (în limba engleză, "personal computer ori PC") lucrează neobosit pentru a ne clădi proiectele și a ne menține comunicarea cu familia, prietenii și toată lumea din jurul nostru. Poate că uneori are nevoie de nițică dragoste sau tânjește să fie recunoscut ca individualitate...


Asemeni unei mașini, calculatorul nostru personal are propria să personalitate și, la fel ca un automobil, merită să aibă propriul său nume.   

                         

20 noiembrie: Ziua Botează-ți Calculatorul Personal

Obiectele speciale din viețile oamenilor au primit câte un nume din vremuri străvechi, de la săbii avându-l încrustat pe lame, până la vapoare botezate cu câte o sticlă de șampanie.


Computerul nostru este demn de așa ceva pentru că, precum spunea Bill Gates, "Calculatorul a îmbunătățit în lume aproape orice aspect la care ne putem gândi. Dezvoltări uimitoare în comunicare, colaborare și eficientizări. Acces la informații și abilitatea de a da o voce oamenilor care nu ar fi putut altfel să fie auziți vreodată".


Așadar, cum anume îți vei boteza calculatorul? Ei bine, există o mulțime de căi diverse de a-i alege un nume, unele dintre ele bazate pe ce este el desemnat să facă în principal. Îl folosești mai ales pentru studiu și scris, și conține o grămadă de povești, texte și cărți încă netipărite? Ai putea, atunci, să-i spui "Alexandria", după celebra bibliotecă. 


19 noiembrie: Ziua Mondială a Toaletei


Are o mare capacitate si viteză pentru jocuri, fiind tunat sa preia cel mai mare avantaj al fiecarui drum pe care-l străbate? In acest caz, l-ai putea boteza "Speedy Gonzales"! Oricum, cu prilejul zilei de 20 noiembrie, ai șansa de a-ti exploata creativitatea în selectarea numelui vehiculului tău digital preferat!


20 noiembrie: Ziua Internațională a Copiilor

20 noiembrie: Ziua Botează-ți Calculatorul Personal 20 noiembrie: Ziua Botează-ți Calculatorul Personal Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 19, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.