21 noiembrie: Ziua Falsei Confesiuni

 Potrivit lui Albert Camus, "O conștiința vinovată are nevoie să se confeseze". Mda, se crede că o mărturisire este bună pentru suflet. Nimeni nu spune, însă, și că acea mărturisire trebuie să fie adevărată! Ziua Falsei Confesiuni din 21 noiembrie reprezintă anual o oportunitate de a da glas unei minciuni cât mai gogonate, unui adevăr serios aparent de neconceput sau al unuia deghizat într-o minciună. 


Este o zi în care ne putem amuza, putem aduce zâmbete pe fețele unor oameni, dar și să-i șocăm pe alții, stârnind nemulțumire, ba chiar și indignare în rândul celor mai scorțoși, mai conformiști.         

   

21 noiembrie: Ziua Falsei Confesiuni

Unul din țelurile Zilei Flasei Confesiuni este să-i determinăm pe cei din preajma noastră să dezvăluie ce gândesc despre noi dincolo de masca conveniențelor. Cum anume? Spunându-le ceva despre noi, ceva care deși este fals, poate fi crezut cu ușurință. Reacțiile lor ne vor releva orice avem nevoie să știm despre părerile lor în privința noastră!


20 noiembrie: Ziua Botează-ți Calculatorul Personal


Unii preferă ca pe 21 noiembrie să mărturisească un lucru isconit, strigător la cer unei persoane întru totul străine, lăsând-o confuză, derutată pentru întreagă zi!


21 noiembrie: Ziua Mondială a Televiziunii

21 noiembrie: Ziua Falsei Confesiuni 21 noiembrie: Ziua Falsei Confesiuni Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.