11 aprilie: Ziua Internațională Fii Bun cu Avocații

 Ziua Internațională Fii Bun cu Avocații, ce are loc în a doua marți din luna aprilie (în 2023, pe 11 aprilie) ne imboldește să le arătăm avocaților din viețile noastre prețuirea și respectul care li se cuvin. Oare? Oricum, eu am avut experiențe nu tocmai plăcute cu astfel de oameni. Ghinionul meu? Într-un sondaj Gallup din 2018, s-a descoperit că avocații primesc estimări relativ medii pentru onestitatea sau standardele lor etice (51%).

 

11 aprilie: Ziua Internațională Fii Bun cu Avocații


Da, avocații se găsesc frecvent în mijlocul unor situații complicate, este o parte a slujbei lor, dar, uneori, le place să complice și mai mult lucrurile.


Steve Hughes, un instructorde vorbire în public, a creat Ziua Internațională Fii Bun cu Avocații în 2008. Hughes a lucrat cu mulți avocați pentru a le îmbunătăți prezentarea și abilitățile de vorbire în public, și a descoperit că mulți oameni au adeseori păreri negative despre profesia lor!


10 aprilie: Ziua Mondială a Homeopatiei


Steve Hughes a crezut că avocații merită dragostea, admirația și respectul nostru, cel puțin o zi din 365. El a ales a doua marți din aprilie întrucât pică între alte două sărbători cu conotații cumva negative: Ziua Păcălelii / Minciunii (1 aprilie) și Ziua Taxei SUA (una cumva derajantă, ce are aloc anual pe 15 aprilie). Poate că a încercat să facă avocații să arate mai bine în comparație cu temele acestor două!


11 aprilie: Ziua Mondială a Parkinson-ului


11 aprilie: Ziua Internațională Fii Bun cu Avocații 11 aprilie: Ziua Internațională Fii Bun cu Avocații Reviewed by Diana Popescu on aprilie 10, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.