9 mai: Ziua Comemorării Ciorapului Pierdut

Ziua Comemorării Ciorapului Pierdut, celebrată anual pe 9 mai, onorează toți ciorapii care nu mai sunt împreună cu noi. Unde s-au dus? Nu se știe cu siguranță, dar știm că pierderea unui ciorap dintr-o pereche perfect potrivită este un fenomen, poate din zona crepusculară, larg răspândit!      

                               

9 mai: Ziua Comemorării Ciorapului Pierdut

Industria de ciorapi continuă să crească în vânzări și să se extindă în varietate. Au trecut zilele unei singure culori, neutre, al unui singur stil, conservator, al ciorapului. Desigur, ciorapii clasici, formali, există încă pentru ocazii profesionale sau oficiale, dar piețele pentru ciorapi viu colorați ori funcționali s-au dezvoltat de la sine. Ciorapii cu teme grafice sunt tot mai la modă pentru medii, conjuncturi neconformiste, degajate.


8 mai: Ziua Lotusului Alb


Având în vedere sertarele noastre pline cu șosete, ciorapi, șansele acestora de a se desperechea sunt tot mai mari. Într-un recent studiu american, s-a determinat că, în medie, o persoană pierde circa 1,3 ciorapi în fiecare lună! Asta înseamnă că, în medie, fiecărui om îi dispar 15 ciorapi anual! Așadar, ne putem da seama cât de catastrofală este acestea problemă în orice casă, gospodărie!


9 mai: Ziua Muscatului

9 mai: Ziua Comemorării Ciorapului Pierdut 9 mai: Ziua Comemorării Ciorapului Pierdut Reviewed by Diana Popescu on mai 08, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.