18 iulie: Ziua Familiei Perfecte

 Ziua Familiei Perfecte este sărbătorită anual pe 18 iulie. În ciuda părerii generale, familiile perfecte sau aproape perfecte pot exista. 


Nici o familie, indiferent de cât de mult este apropiată de perfecțiune, poate să trecă prin suișuri și coborâșuri, nu poate să se ferească, din când în când, de probleme, important fiind ca astfel de dificultăți să fie confruntate împreună de toți membrii familiei, bazându-se pe respect, dragoste, înțelegere și încredere reciproce.         

                         

18 iulie: Ziua Familiei Perfecte

Dacă o familie perfectă nu poate exista din primele clipe ale creării și dezvoltării sale, ea poate fi clădită ulterior pe o fundație de iubire și respect. Indiferent dacă este o familie obișnuită, una care există cu un singur părinte, poate fi perfectă atâta vreme cât fiecare membru îi cunoaște fundațiile. 


17 iulie 2023: Ziua Globală Îmbrățișează-ți Copiii


Desigur, părinții au un rol primordial, având menirea să încurajeze și să sprijine evoluția emoțională, fizică, socială și intelectuală a copiii lor. Părinții au fost și ei odată copii, așa că pot trage învățăminte despre modul cum au fost crescuți ei înșiși. 


Este important ca părinții să le permită copiilor să exploreze lumea, în propriul lor ritm, dar și să-i direcționeze spre activități diverse având capacitatea de a scoate la iveală talentele și abilitățile odraslelor lor. 


18 iulie: Ziua Mondială a Ascultării


18 iulie: Ziua Familiei Perfecte 18 iulie: Ziua Familiei Perfecte Reviewed by Diana Popescu on iulie 17, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.