4 iulie: Ziua Invizibilității

 Ziua Invizibilității este celebrată anual pe 4 iulie, în special în SUA. Ai simțit uneori că, pur și simplu, ai dispărut? Există unele zile în care avem senzația că suntem lăsați pe dinafară de ceilalți sau că am devenit invizibili, așa cum există alte zile în ne-am dori să fim invizibili. 


Această sărbătoare din 4 iulie ne determina să ne întrebăm ce am face dacă am capătă darul sau blestemul invizibilității...   

                                             

4 iulie: Ziua Invizibilității

Am trage cu urechea la ce spun alți oamenii despre noi și sau am intra în locuri altfel inaccesibile nouă? Am folosi puterea invizibilitații în scopuri egoiste sau pentru a face bine celor din jur?  Ei bine, Ziua Invizibilității ne oferă o mulțime de astfel de posibilități interesante.


3 iulie: Ziua Nesupunerii


Ziua Invizibilității este, de asemeni, una de recunoaștere a unor probleme legate de sănătatea mentală, una care ne asigura că este în regulă să ne simțim cu moralul la pământ din când în când într-o lume solicitantă, care necesită un contact excesiv cu alții. 


Drept urmare, Ziua invizibilității ne încurajează să ne luăm liber de la serviciu, să lăsăm deoparte programul zilnic și să petrecem ceva timp în singurătate, numai împreună cu noi înșine!


4 iulie: Ziua Alice în Țara Minunilor


4 iulie: Ziua Invizibilității 4 iulie: Ziua Invizibilității Reviewed by Diana Popescu on iulie 04, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.