18 august: Ziua Nu Te Da Niciodată Bătut

 Ziua Nu Te Da Niciodată Bătut din 18 august ne îmboldește în fiecare an să continuăm să ne urmărim visele și să nu renunțăm nicicând la ele


Faptul că focalizarea potrivită a minții poate facilita rezultate extraordinare și ne poate duce dincolo de potențialul nostru a fost recunoscut de umanitate de mii de ani. Acesta este motivul pentru care Platon a menționat că "rațiunea este în cap, dar curajul rezidă în piept și în apetitul din abdomen".      

         

18 august: Ziua Nu Te Da Niciodată Bătut

Grecii antici credeau că "dorințele, plăcerile, durerile" trupului erau componente cheie în motivațiile ființelor umane. În decursul Renașterii, Rene Descartes a făcut diferența dintre componente active și inactive ale motivației, și a afirmat că puterea voinței trebuie să fie cea dintâi forță din spatele motivației. 


17 august: Ziua Nonprofit


Lucruri interesante despre motivație


- Motivația din creierul uman este cauzată de activități neurologice din creier.


- Contrar unei credințe populare, frica de pedeapsa nu este aptă să susțînă motivația.


- Motivația de a ne înfrânge dependențe necesită mai multă voință deoarece există modele neurologice puternice care trebuie să fie schimbate.


- De-a lungul timpului, creierele noastre au devenit obișnuite cu sistemul de recompensare, și o recompensă predictibilă nu poate face față unei motivații continue. 


- Una dintre căile cele mai bune de asigurare a unei motivații prelungite se găsește în noi feluri de a învăța sau a primi un feedback sănătos. 


18 august: Ziua Pinot Noir


18 august: Ziua Nu Te Da Niciodată Bătut 18 august: Ziua Nu Te Da Niciodată Bătut Reviewed by Diana Popescu on august 17, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.