28 august: Ziua Biscuiți peste Tastatură

 Ziua Biscuiți peste Tastatură este sărbătorită de unii cu entuziasm în fiecare an pe 28 august. În această zi, putem mânca astfel de gustări delicioase chiar deasupra tastaturii calculatorului ori laptopului, în vreme ce lucrăm. Dacă suntem maniaci ai curățeniei, nu avem decât să ne curățăm "la sânge" tastatura și să scăpăm de cea mai mică fărâmitură după terminăm să ne distrăm cu ocazia acestei sărbători!


28 august: Ziua Biscuiți peste Tastatură


Biscuiții sunt relativ ieftini, nutritivi, gustoși, și sunt îndeajuns pentru a ne astâmpăra crampele ocazionale provocate de foame. Desigur, nutriționiștii ar strâmba din nas la auzul acestei afirmații. Oricum, cel puțin în SUA, sunt preferați și ronțăiți cu dârzenie de cei absorbiți de munca pe calculator. Sunt un echivalent al gogoșilor polițiștilor!


27 august: Ziua Internațională a Loterei


Ziua Biscuiți peste Tastatură este ideea inițiatorilor de sărbători perene Thomas și Ruth Roy. Ideea din spatele acestei celebrări ciudate a fost cea de a demonstra că putem fi cât se poate de creativi ronțăind câte ceva chiar atunci cand suntem preocupați de lucrul pe calculator. Thomas Roy este actor și gazdă de talkshow-uri, iar soția sa, Ruth, este administrator de colegiu și femeie de afaceri. 


Cu ocazia Zilei Biscuiți peste Tastatură nu ar trebui să ne delectăm numai cu biscuiți deasupra tastaturii, ci și cu alte snack-uri, chpisuri sau prăjiturele. Avem prilejul de a da o tentă specială acestei zile, a ne distra și a ieși astfel din rutina cotidiană. 


28 august: Ziua Vinului Roșu


28 august: Ziua Biscuiți peste Tastatură 28 august: Ziua Biscuiți peste Tastatură Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.