3 octombrie 2023: Ziua Fructe la Muncă

 Ziua Fructe la Muncă, celebrată anual în prima mărți din octombrie, este una menită de a încuraja oamenii să renunțe la cafea și mâncare fast-food, și să adopte un stil de viață mai sănătos la serviciu. 


Ziua Fructe la Muncă a început în anul 2.000, când fondatorul acesteia, "The FruitGuys", a descoperit comportamentul nesănătos de a mânca al angajaților din zona San Francisco, SUA. Oamenii erau prea preocupați pentru a lua mese sănătoase, așa că se obișnuiseră să consume mai mult cafea și hrană "junk". Compania "The FruitGuys" a fost înființată în 1998, cu scopul de a livra fructe la locurile de muncă de pe tot cuprinsul SUA.                                                  


3 octombrie 2023: Ziua Fructe la Muncă

Compania a inițiat Ziua Fructe la Muncă ca una "de celebrare a importanței gusturilor sănătoase la locul de muncă și onorare a hranei care ne alimentează cu succes într-o zi ocupată". 


2 octombrie: Ziua Botează-ți Mașina


Lucruri interesante despre fructe


- Un măr are o mare cantitate de zahăr natural care ne poate furniza energie suficientă pentru toată ziua, fără schimbări majore ale dispoziției corpului.


- Contrar credinței populare, dovlecii, castraveții și avocado sunt fructe, și nu legume. 


- Cercetările au arătat că fructele naturale violete și albastre, precum coacăzele și strugurii concord ajută contra pierderii memoriei și pentru îmbunătățirea abilităților locomotoare.


- Mango este un fruct favorit, ales de oameni mai presus de mere și banane, fiind cel mai obișnuit fruct mâncat în lume. 


- Conform studiilor, alimentarea cu legume și fructe de-a lungul zilei ne ajută să ne menținem constante nivelurile de energie și starea de dispoziție, și ne mărește focalizarea și memoria. 


3 octombrie: Ziua de Apreciere a Virusului

3 octombrie 2023: Ziua Fructe la Muncă 3 octombrie 2023: Ziua Fructe la Muncă Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.