Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Gemenilor

In luna iulie 2010 , Gemenii vor fi preocupati mai ales de familie, casa si prieteni .Dragostea ii va purta de la cer la pamant si inapoi, racindu-le si apoi infierbantandu-le iar inima.

Nevoia de schimbare dar si de confruntare cu opiniile celorlalti , tendinta de a merge contra curentului, dar si impulsul de a deveni mult mai practic , disciplinat si sarguincios sunt numai cateva din influentele transmise Gemenilor dupa 5 iulie , atunci cand Uranus devine retrograd in Berbec si a XI-a ta casa ( casa prieteniei si sperantelor).Desigur , nu va iti lipsi dorinta a fi in mijlocul prietenilor si , in mod contradictoriu , o aplecare catre introvertire .Viitorul si obiectivele mult dorite vor constitui o preocupare frecventa in aceasta perioada.

Tranzitul planetei Mercur in Leu , initiat odata cu ziua de 9 iulie , iti daruieste o curiozitate aproape inocenta in toate planurile vietii , insotita de facilitarea comunicarii prin cuvinte si capacitatea de a face mai multe lucruri deodata. Probabil ca vei petrece mai mult timp cu telefonul in mana , scriind epistole sau emailuri , reinnodand relatii cu vecini, prieteni si rude , sau facand scurte vizite ori calatorii.Poti fi cuprins de o concentrare maniacala asupra unor subiecte sau sarcini insignifiante.

Dupa 10 iulie, Venus isi face simtita prezenta in candida Fecioara , prilej cu care vei deveni mult mai atras de camin si viata de familie. Este posibil sa te angajezi in lucrari de estetizare a casei sau a imprejurimilor acesteia .In orice caz , ai parte acum de o atmosfera calma , relaxata , care te indeamna sa savurezi pana la capat placerile simple ale existentei.

Doua evenimente astrologice importante au loc in 11 iulie, ele marcand atat ziua respectiva , cat si cele care urmeaza : eclipsa de Soare si Luna noua din Berbec. Ambele conjuncturi tind sa puna accentul pe aspectele financiare , cel dintai invigorand nevoia de acumulare materiala , iar cel de-al doilea favorizand aceasta orientare.Totodata , Luna noua are capacitatea de a te deschide cu toate cele 5 simturi catre lume , spre perceperea intru totul senzitiva a acesteia. O perspectiva cu totul speciala va consta din dorinta de a-ti oferi un nou inceput in lume , in asa fel incat sa desparti cu claritate lucrurile valoroase de cele marunte, nesemnificative pentru viata ta.


Tranzitul lui Saturn prin regatul contradictoriu al Balantei isi face debutul pe 21 iulie , asa ca vei chema la raport trupele tale interioare si le vei inspecta incercand sa deslusesti cat de mult te sustin in lupta ta cu viata. Asta inseamna o reevaluare a talentelor si abilitatilor tale , dar si a modalitatilor de a le pune in practica. La finalul acestui tranzit , este posibil sa te regasesti mai puternic si mai increzator , gata de a infrunta vicisitudinile inerente atingerii scopurilor tale marete.

Patrunderea Soarelui in Leu si in a treia ta casa , marcata de ziua de 22 iulie , te poate ispiti sa explorezi mai profund jungla sociala , sa cunosti noi oameni , sa analizezi si sa te adaptezi la tot ce se intampla in jurul tau , fara a-ti economisi deloc energia interioara .Plin de nonsalanta , esti gata sa acorzi mai mult timp oamenilor si sa iti reinnozi contactele folositoare.Resursele spirituale si sufletesti abundente te pot apropia de aspecte intelectuale , de lucruri noi sau neobisnuite , si pot fi de folos in straduinta ta de a te exprima si a comunica.

Jupiter capata o turnura retrograda in Berbec si in a unsprezecea ta casa ( casa prietenie si sperantelor) odata cu data de 23 iulie , un aspect nu tocmai benefic , care iti poate trezi complexe de inferioritate , facandu-te sa te complaci in compania unor persoane inferioare tie in plan social sau spiritual. Capriciile sau pesimismul iti pot afecta obiectivitatea si sensul valorilor sinelui, facandu-te , in mod nejustificat , sa vezi viitorul in negru. Cu atat mai mult, ar fi de recomandat sa incerci sa ramai langa adevaratii tai amici si sa iti readuci mereu in minte victoriile si succesele care ti-au reconfirmat valoarea si abilitatile personale.


Din 27 iulie , tranzitul lui Mercur in Fecioara iti indreapta gandurile catre interesele personale , familie si persoana iubita si te indreapta catre o perioada in care , intr-un fel sau altul , familia si caminul tau vor interfera foarte mult cu activitatea profesionala. Pe de alta parte , atat la serviciu cat si acasa , sau in pasiunile tale , vei fi stapanit de o sporita putere de concentrare si o memorie lacoma de a inmagazina cat mai multe.

Marsaluirea lui Marte pe taramurile Balantei incepe pe 29 iulie , prezicand o etapa in care energia iti va musti prin toata fiinta , gata de a fi revarsata in mod creativ , in sport , pasiuni sau intalniri romantice. Atentie ! Lipsa de autodisciplina iti da tarcoale , cu efecte , uneori, dezastroase.


Horoscopul dragostei Gemenilor in iulie 2010


Planeta Venus nu te ocoleste nici in aceasta luna .De aceasta data , ea tranziteaza a patra ta casa ( casa radacinilor , familei , emotiilor) si te face mult mai receptiv si mai delicat in plan romantic , accentuandu-ti sentimentele sau nostalgia. Loialitatea si senzualitatea pot marca relatia ta de cuplu mai mult ca alta data .

Luna noua din a a II-a ta casa aseaza o noua etapa in viata ta amoroasa. Efervescenta simturilor iti poate incununa acum relatia cu iubitul tau / iubita ta , senzualitatea sau sexualitatea capatand intensitati ori subtilitati de care rareori te-ai bucurat pana acum.

Intrarea comunicativului Mercur in a IV-a ta casa , din 27 iulie , iti prilejuieste o abordare mai rationala a subiectelor delicate ale dragostei. Este momentul unui real dialog cu persoana iubita , in decursul caruia puteti deslusi impreuna caile prin care va puteti proteja si extinde relatia de cuplu.

Incepand cu 29 iunie , tranzitul lui Marte in a cincea ta casa iti alunga raceala ratiunii si este gata sa te inalte in cerurile iubirii. Energia ta clocotitoare se pravaleste asemeni unei avalanse catre joaca dragostei si pasiunii. Fii precaut , ca nu cumva o dezlantuire totala sa te faca sa arzi prea repede in focul senzualitatii.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in iulie 2010


Intrarea neastamparatului Mercur in a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii) iti creaza o efervescenta spirituala de zile mari si iti faciliteaza culegerea de informatii importante legate de sfera profesionala.Nu vei avea zile foarte rodnice daca vei fi nevoit sa te apleci asupra unor activitati de profunzime , intrucat fi stapanit mereu tendinta de a fi distrat.Oricum , se anunta o etapa fertila din punct de vedere al reluarii sau initierii unor contacte foarte utile.

Incepand cu 10 iulie , tranzitul zeitei dragostei in a IV-a ta casa te poate focaliza asupra unor mijloace de a castiga bani printr-o activitatea desfasurata acasa sau printr-un alt fel legat de casa.

Din ziua de 11 iulie, domeniul financiar iti intra cu totul in vizorul vietii.Luna noua te determina sa iti propui obiective financiare realiste care vor avea tendinta de a fi norocoase. Poti fi preocupat mai ales de gasirea unor noi mijloace de castigare a banilor. Eclipsa de Soare are aceeasi turnura , facandu-te sa aspiri catre un mai inalt statut financiar sau material.In acest caz , ai putea fi dominat de doua impulsuri diferite : fie te vei arunca in febra investitiilor , adica vei cheltui mai mult acum in vederea unor mari castiguri viitoare , fie vei strange cat poti mai mult cureaua in incercarea de a capata siguranta financiara pentru zilele ce vor veni.



Horoscopul sanatatii Gemenilor in iulie 2010


Prezenta lui Mercur in a III-a ta casa iti poate produce capricii sau stari de nervozitate , datorita activitatii febrile in care te vei angaja. Dialogul cu cei apropiati , scrisul sau studiul pot fi mijloace de evitare a stresului care te pandeste la fiecare pas.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile

http://www.diane.ro

Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia gemenilor

Zodia Gemenilor si Dragostea

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Gemenilor Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Gemenilor Reviewed by Diana Popescu on iunie 15, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.