Horoscop lunar august 2010 - Zodia Varsatorului

In luna august , Varsatorul cade in mrejele romantismului si este gata sa joace baba oarba cu dragostea. Banii devin mai importanti ca niciodata , dar nu ca valoare intrinseca , ci ca pret al libertatii .

Dragostea devine forta care te sustine si da sens vietii tale odata cu 4 august , ziua conjunctiei dintre Venus si Neptun. Natura ta romantica iese la suprafata si iti creaza prilejul unor intense fantezii amoroase.
Granitele dintre tine si cei din jur tind sa se dizolve , descoperindu-ti dintr-o privire ce se ascunde in sufletul altor persoane.Cu toate acestea propriul tau eu ramane invaluit in umbra , impenetrabil explorarii tale.

Rutina iti pare oripilanta si descoperi placeri numai in largirea orizonturilor tale , atat din punct de vedere fizic cat si mental , odata cu data de 6 august , cand Venus isi incepe tranzitul in Balanta. Gasesti o placere aparte in locuri si persoane straine , iar visurile ti se indreapta spre tinuturi exotice. De fapt , toate aspectele vietii par sa iti fie guvernate de gustul pentru inedit, indiferent daca este vorba despre petrecerea timpului liber , lecturi , filme sau cumparaturi.

Relatiile interumane sau parteneriatele iti sunt oportune gratie Lunii noi aparute in Leu pe 10 august. Nevoia de asociere te marcheaza la fiecare pas .Daca simti lipsa unei persoane care intre intr-un parteneriat cu tine , ar fi cazul sa te intrebi cat de sociabil esti si sa te deschizi mai mult catre lume. Luna noua aduce si o vreme potrivita crearii de noi contacte sau activitatilor publice.

Evolutia ta personala , dar mai ales sistemul de valori care iti guverneaza viata sunt pe cale sa sufere mari transformari.Acesta este influenta tranzitului retrograd al lui Uranus in Pesti , initiat in ziua de 13 august. In viata reala , campul de batalie cu cele mai spectaculoase transformari poate fi cel al finantelor.

O usoara retragere din viata involburata dinafara , in scopul regasirii sinelui sau redimensionarii relatiei cu partenerul de viata sunt principalele efecte ale tranzitului Soarelui in Fecioara , incepand cu ziua de 23 august. Felul in care iti administrezi viata si in care iti folosesti resursele intelectuale sunt preocupari de baza in aceasta etapa. Aspiratia de a vedea dincolo de usile inchise ale existentei isi face simtita prezenta , impreuna cu impulsul de a alege graul de neghina in obiceiurile si tabieturile tale.

Nevoia de fi luat in seama sau a intra sub luminile reflectoarelor devine predominanta odata cu Luna plina din 24 august , rasarita in Varsator si intaia ta casa. Incearca sa eviti izbucnirile de frustrare si ocupa-te mai mult de modelarea spiritului tau de afirmare. Ai un loc unic in lume si nu ai nevoie sa ii calci pe altii pe bombeu pentru a iesi in evidenta. Luna plina iti cere de fapt gasirea unui echilibru intre libertate si dependenta de ceilalti.


Horoscopul dragostei Varsatorului in august 2010


Conjunctia planetelor Venus si Neptun din 4 august are darul de a te transforma intr-un Romeo sau o Julieta ! Esti gata sa faci orice pentru persoana iubita si esti tentat sa iti cauti un suflet pereche pe care sa-l inzestrezi , uneori pe nemeritate, cu aceleasi idealuri romantice care te insufletesc si pe tine.
Desi nu poti rezista cantecului de sirena al iubirii, trebuie sa fi foarte precaut si sa incerci sa iti filtrezi sentimentele prin prisma ratiunii.In caz contrar , poti cadea cu usurinta prada dezamagirii sau deceptiei in dragoste.

Venus nu te scapa din stransoare si pe 6 august intra pe teritoriile celei de-a noua tale case (casa explorarii si filozofiei) , daruindu-ti generozitate si entuziasm in dragoste. Este posibil sa incepi o relatie cu cineva care anterior ti s-a parut neatractiv sau care provine dintr-un mediu foarte diferit. De asemeni iubirea te poate lovi fulgerator in timpul unei calatorii.

Dupa 10 august , Luna noua din a VII-a ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) iti inlesneste inceperea unei noi relatii de dragoste sau redefinirea uneia alteia mai vechi. Nevoia de sustinere afectiva si de impartasire a ideilor care te framanta necesita un suflet iubitor si intelegator.

Soarele iti lumineaza a opta casa din ziua de 23 august , starnindu-ti dorinta de intimitate si punandu-ti pe foc sexualitatea. Acest tendinte te pot determina sa te izolezi impreuna cu fiinta iubita , lasand lumea sa isi vada in continuare de treburile ei.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in august 2010


Prezenta planetei Venus in a IX-a ta casa , incepand cu 6 august , iti favorizeaza relatiile publice , cariera , o avansare. Aura planetei dragostei iti da elocventa , farmec si simpatie in relatiile din viata profesionala.

Odata cu ziua de 10 august , Luna plina iti creaza oportunitati in finante si cariera , mai ales prin intermediul asocierilor si parteneriatelor. Calitatile de negociator si diplomat sunt capabile de a iesi la lumina mai mult decat oricand.

Tranzitul retrograd al lui Uranus prin cea de-a doua ta casa ( casa resurselor si banilor) te poate purta intr-un adevarat montaigne russe al resurselor banesti. Se pot ivi castiguri neasteptate din surse surprinzatoare sau , din contra , cheltuieli si pierderi financiare intempestive. Nu te lasa captivat de scheme financiare sau castiguri banesti facile la prima vedere.
Pe de alta parte , nativii din Varsator coplesiti de valori materiale pot renunta brusc la ele , alegand libertatea in locul sigurantei financiare , iar cei lipsiti dramatic de astfel de resurse se pot lansa in schimbari radicale ale traseului destinului pentru a accede la bani.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in august 2010

O luna satisfacatoare pentru nativii din Varsator in privinta starii de sanatate.Cu toate acestea , ar trebui sa iti supraveghezi apetitul si sa iti controlezi in mod regulat greutatea.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale

Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar august 2010 - Zodia Varsatorului Horoscop lunar august 2010 - Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.