Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Racului

In luna noiembrie , Racul isi croieste drum intr-o lume cetoasa si inselatoare, asa ca nu-i ramane de facut decat sa se concentreze cat mai mult asupra fiecarui pas facut si sa discearna intre valoare si nonvaloare. Cu atat mai mult, dragostea , familia si prietenia , dar si o stare de echilibru intre interioritate si exterior , reprezinta aspecte pozitive demne de a fi pretuite si valorificate.

Inspiratia si intensitatea exprimarii sinelui au darul de a da cep butoiului creativitatii gratie Lunii noi rasarite in 6 noiembrie deasupra semnului Scorpionului.Nevoia de apreciere si aprobare din partea celor din jur se impleteste de minune cu satisfactia de a observa impactul ideilor tale creative .

Influenta de mare durata a lui Neptun in Varsator isi face simtita prezenta din 7 noiembrie , patrunzandu-ti in suflet la fel ca o pacla capabila de a transfigura frumusetea in uratenie si hidosenia in farmec. Mai mult decat oricand , ochii interiori ai intuitiei au nevoie sa isi afle confirmarea in privirea rece a logicii.

O tendinta de a analiza indeaproape ce anume trebuie sa indepartezi si ce trebuie sa pastrezi aproape de tine , mai ales din perspectiva interioritatii tale, se face simtita din aceeasi zi de 7 noiembrie, ca un efect al tranzitului retrograd al planetei Venus in Balanta. O rafala de intrebari te tintuiesc cu spatele la zidul necesitatii , cerandu-si raspunsurile in mod imperativ. Ai ajuns , de fapt, la o rascruce de vanturi , in care destinul ti se poate indrepta pe cai diferite sau chiar opuse , asa ca trebuie sa te lamuresti care-ti sunt adevaratele valori, ce anume te tine in loc si ce lucruri te pot conduce catre reusita , daca este bine sa pasesti pe bulevardul comoditatii sau pe poteca abrupta a originalitatii.

Circumstanta astrala de mai mica amploare a calatoriei lui Mercur in Sagetator , initiata pe data de 8 noiembrie , iti atrage atentia asupra micilor dar semnificativelor detalii ale vietii cotidiene , si iti poate trezi interesul fata de revitalizarea unor abilitati o vreme neglijate. In acest interval , daca privesti realitatile din perspectiva , inaltimea pozitiei tale iti poate provoca ameteli , determinandu-te astfel sa pierzi firul si inlantuirea logica a faptelor de zi cu zi.

Lucrurile de amanunt isi pierd orice semnificatie si o senzatie coplesitoare de optimism iti patrunde in suflet din 18 noiembrie, ziua inceperii tranzitului lui Jupiter in sectorul Pestilor. Incepe astfel o perioada destul de lunga in care pot apare diverse oportunitati , de la calatorii, studii si largirea orizontului spiritual pana la intalnirea a diferiti oameni interesanti din diverse paturi ale societatii. Poti fi stapanit de o mai mare inclinatie catre preocupari intelectuale , iar curiozitatea iti da ghes la fiecare pas. Examenele, testele si orice activitate legata de educatie sunt favorizate si incarcate de succes.

Atasamentul fata de familie si casa pare sa te copleseasca odata cu intrarea lui Venus in aspect direct in Balanta , din 18 noiembrie si pana pe 28 noiembrie. Nu este exclus sa te preocupe aspectul casei tale si sa ai in vedere diverse renovari sau imbunatatiri.

Luna plina aparuta pe 21 noiembrie in Taur te ajuta sa redescoperi importanta rolului pe care il joci in viata persoanelor apropiate.Daca ai suferit cumva din pricina singuratatii pana acum, nu vei mai avea de ce sa te plangi, intrucat o puzderie de persoane vor da navala in intimitatea ta.

Soarele isi revarsa caldura asupra Sagetatorului vreme de circa o luna , odata cu data de 22 noiembrie , apropiindu-te de miezul fiintei tale si dandu-ti sansa de a sorta intre ceea ce merita si ce nu fie iluminat in viata ta. Te poti reintoarce la pasiunea pentru detalii, dar considerandu-le ca parti esentiale ale unui intreg.

Din 29 noiembrie si pe parcursul lunii decembrie , Venus se plimba agale , brat la brat cu tine , pe bulevardul Scorpionului , atragand privirile persoanelor de sex opus asupra ta si dandu-ti un impuls resurselor creatoare.

Starea de echilibru intre tine si ceilalti , dupa care tanjesti de ceva vreme , poate avea dezavantajele ei , intrucat este insotita de slabirea puterii de decizie. Cel putin , asa se va intampla din 30 noiembrie, si pe parcursul lunii decembrie, multumita tranzitului lui Mercur prin Capricorn. Tendinta de a da dreptata fiecarui om in parte te transforma intr-un interlocutor agreabil si cautat , dar si intr-un fin diplomat si negociator.


Horoscopul dragostei Racului in noiembrie 2010


Flacara neastamparata a inspiratiei iti radiaza din miezul fiintei , cu o stralucire dulce si atractiva asemanatoare razelor Lunii noi patrunse pe cerul celei de-a cincea tale case ( casa creativitatii si dragostei) . Asadar pe 6 noiembrie, si cateva zile dupa aceea , inclinatia spre romantism isi va pune amprenta asupra ta , alaturi de indrazneala de a aborda o persoana mai mult decat atractiva , pe care ai luat-o in vizor de ceva timp .Impulsul catre joaca si nastrusnicie in dragoste sunt mai mult decat probabile.

Vreme de circa 7 ani , tranzitul neptunian initiat in a a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) din ziua de 7 noiembrie te poate purta intr-un univers al dragostei putin confuz , traversat de aratari spectaculare , personaje dintr-un bal mascat fabulos, pe care nu le vei putea descifra cu adevarat pana cand nu le vei da jos masca.

Incepand cu 18 noiembrie , revenirea planetei Venus in aspect direct , in timpul tranzitului prin a patra ta casa , iti insinueaza in inima nostalgia si sentimentalismul. Mult mai receptiv si mai afectos decat de obicei, acorzi intaietate sensibilitatii si fidelitatii din relatia de cuplu.

Pe 29 noiembrie , Venus paseste pe taramul Scorpionului si te aureoleaza cu o atractivitate crescanda. Farmecul tau atrage iubirea catre tine fara a trebui sa te obosesti catusi de putin .Orice poveste de dragoste inceputa in acest interval va fi fericita si scanteietoare prin placere si bucuria de a trai .
Desi cerul iubirii va mereu lipsit de nori, ai putea avea tendinta de a te deda unor mici jocuri dramatice , frizand telenovela.


Horoscopul carierei si banilor Racului in noiembrie 2010


Un ciclu indelungat al unor confruntari legate de bani si proprietati pare a-ti anunta parcursul lui Neptun in a cincea ta casa. Odata cu 7 noiembrie , labirintul situatiei financiare pare a duce catre conexiuni neasteptate, astfel incat situatia baneasca dezastroasa a unei persoane dragi sau a unui partener poate inclina defavorabil propria-ti balanta financiara. In tot acest interval trebuie sa fii foarte precaut fata de orice iti seamana a frauda sau inselaciune. Mare atentie pe cine sau de la cine imprumuti !

O mai mare colaborare si comunicare cu colegii sau colaboratorii are tendinta de a te marca odata cu 8 noiembrie, datorita parcursului planetei Mercur in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii). Spiritul logic si analitic poate fi fructificat mai ales in lucrurile de detaliu , ce-ti pot conferi o impresie de eficienta si competenta.

Tranzitul lui Jupiter in a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) , demarat pe 18 noiembrie , are capacitatea de a aduce reusite nativilor din Rac implicati in afaceri cu persoane din strainatate. Obiectivele din cariera sunt clare si tangibile , iar cei implicati in chestiuni legale au parte de succese.

In aceeasi zi de 18 noiembrie , tranzitul direct al lui Venus in a patra ta casa iti inlesneste descoperirea unor cai de a castiga bani de acasa sau prin intermediul casei.

Eficienta pare a fi cuvantul de ordine incepand cu 22 noiembrie, ziua initierii tranzitului Soarelui in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii).Respectul fata de sine este legat direct de munca si de felul in care te achiti de sarcini.


Horoscopul sanatatii Racului in noiembrie 2010


Predispozitia catre mozaicul detaliilor si piesele de domino ale vietii cotidiene nu se poate sa nu iti starneasca dorinta de a-ti revizui obiceiurile si tabieturile din punctul de vedere al aportului la starea ta de sanatate.Acesta este efectul tranzitului lui Mercur in a sasea ta casa inceput din 8 noiembrie , eveniment astral apt de a-ti orienta gandurile catre noi si amanuntite teste ale starii fizice.

Din 18 noiembrie, parcursul lui Jupiter in a noua ta casa iti garanteaza o stare robusta de sanatate , ferita de stres si oboseala.

Soarele lumineaza sectorul sanatatii tale odata cu data de 22 noiembrie , focalinzandu-te asupra relatiei dintre trup si minte si inspirandu-ti noi cai de a trai sanatos.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Rac 2011 - Previziuni generale

Zodia Racului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Racului

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Racului Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on octombrie 20, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.