Nascut pe 17 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 17 februarie , faci parte din zodia Varsatorului si esti sub ocrotirea lui Uranus si a lui Saturn.

17 este un numar foarte pretuit de catre ocultisti. Potrivit unor astfel de vizionari, numarul 17 inlesneste inlesneste imortalizarea unei persoane in istorie , aducand faima daca nu in aceasta viata , in mod sigur in cea viitoare.
Ai dezvoltate abilitati executive , iar inalta ta sensibilitate si marea-ti receptivitate ta ajuta sa te infrupti in viata cu multe daruri neobservate de obicei de catre ceilalti muritori. Acest fapt iti acorda un mare avantaj, mai ales in sfera materiala. Totodata, vibratiile specifice zilei tale de nastere transmit un mare potential de pace si dragoste.Chair daca intampini dificultati in viata , esti tipul de persoana care nu se lasa doborata cu una cu doua si care se inalta rapid dupa o cadere , stapanita de o mare dorinta de a cuceri fortarete aparent inexpugnabile. Tocmai de aceea, esti daruit cu un spirit revolutionar, o mare rezistenta si rabdare. Generozitatea si inima deschisa catre ceilalti sunt alte doua puternice atuuri ale personalitatii tale.

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.

Piatra ta norocoasa este safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 17 februarie : Alan Bates , Arcangelo Corelli , Doru Popovici, Ioan Atanase Octavian Bellu , Ioana Radu , Michael Jordan, Mihai Ursachi , Raf Vallone , Rene Russo.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 15 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 16 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 17 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 17 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.