Horoscop Balanta iunie 2011

In luna iunie 2011, Balanta incearca sa se sustraga mecanismelor cotidiene, rutinei capabile sa distruga imaginatia si trairea autentica .Aventura mentala, spirituala sau lumeasca pare a fi la ordinea zilei , dar cat va dura pana cand aceasta revolutie se va transforma si ea in rutina ?


Pe data de 1 iunie, Luna noua si eclipsa partiala de Soare din Gemeni iti disloca spiritul din patul procustian al vietii cotidiene si il transfera intr-o zona neobisnuita , poate transcendenta.Indatoririle cotidiene nu te mai atrag in nici un fel si incerci sa iti afli autenticitatea intr-o lume a imaginatiei ori a a aventurii.Unele Balante pot trece prin momente de cumpana legate de religie,filozofie sau credinta personala.

Incepand cu 2 iunie , tranzitul lui Mercur in Gemeni si a noua ta casa te indeparteaza si mai mult de realitatea imediata , calauzindu-ti mintea spre marete viziuni, idealuri si idei.Cunoasterea ta tinde sa isi depaseasca limitele , iar daca intri intr-un contact esential cu vreo persoana, aceasta pare a fi mult indepartata de meleagurile unde te-ai obisnuit sa traiesti.Intr-un astfel de context , iti doresti sa vezi lumea de sus ,si nu ai de gand sa-ti dai osteneala de a tine cont de detalii.Cu atat mai mult , poti pierde unele avantaje tinand de lucruri marunte dar esentiale traiului zilnic.

Din 3 iunie , Neptun intra in aspect retrograd in Pesti si a sasea ta casa (casa sanatatii, obisnuintelor , rutinei , muncii, slujbei , dietelor si a lucrurilor facute pentru altii) , anuntand , pana pe 9 noiembrie 2011 , o perioada de revolutionare profunda a vietii tale, mai ales prin prisma profesiei si a sanatatii.

O perioada de implinire sau satisfactie spirituala este anuntata din 4 iunie de catre intrarea lui Jupiter in Taur .In acest nou ciclu , pari a nu mai fi interesat de obiectivele ambitioase ale vietii sociale sau despre necesitatea de a le dovedi celorlalti cine si cum esti. Mai curand , ai vrea sa iti explorezi sinele in cautarea comorii ascunse a fiintei tale, dar si sa ajuti dezinteresat pe cei la care tii.Paradoxal sau nu , lucrurile par a merge bine in plan financiar sau amoros.

Activitatile de zi cu zi continua sa iti repugne din 9 iunie, sub impactul tranzitului lui Venus in Gemeni .Esti ispitit de aproape orice iti ofera o noua viziune a lumii, indiferent daca este vorba despre planul material sau mental.

Daca pana pe 12 iunie te-ai aflat in situatii conflictuale cu unii oameni din jurul tau , trecerea lui Saturn in aspect direct ar fi trebuit sa te faca sa tragi niste invataminte din aceste lucruri.Dupa aceste ventuale certuri si dispute , poate ca ai ajuns sa intelegi unde greseai , astfel incat sa iti asiguri respectul celorlalti, dar si sa iti reviziesti telurile si drumul in viata.

Pe 15 iunie , Luna plina si eclipsa lunara din Sagetator poate prevesti un conflict legat de comunicare, transport, scoala, vecini ori rude. Existenta ta zilinica se poate schimba dintr-o data. Pe de alta parte , calatoriile sau o etapa de studiu se indreapta catre o fructificare.

Sfera materiala a vietii tale intra sub lumina reflectoarelor incepand cu 16 iunie, ca urmare a parcursului initiat de Mercur in Rac.Puterea cuvintelor tale se face resimtita mult mai mult decat de obicei , asigurandu-ti niste avantaje.Nu este deloc exclus sa ti se ceara sfaturi de catre cei aflati in impas.

Entuziasmul si indrazneala pun stapanire pe tine odata cu 20 iunie, sub influenta tranzitului lui Marte in Gemeni. Un fel de neastampar si sete de aventura iti cutreiera prin vene.Parca ti-ai dori sa iti largesti zona de actiune , si esti deschis catre nou , calatorii sau studii.In acelasi timp, orgoliul iti da ghes sa iti aperi cu violenta punctele de vedere.

Din 21 iunie , cuadratul lui Saturn cu Mercur iti poate aseza in fata cateva obstacole ce te obliga sa faci un drum ocolit spre obiectivele tale.Unele cai de comunicatie sunt pe punctul de a se bloca , iar gandirea negativa pare a te pandi adesea.Proiecte ce pareau incheiate pot necesita noi reluari, iar atmosfera din juru-ti pare a se dovedi cumva vitrega .Evita sa iei decizii importante vreme de cateva zile.

Teritoriul Racului si sectorul carierei si reputatiei tale sunt vizitate de Soare din data de 21 iunie.Mai mult decat in alte perioade ale anului , esti tentat sa iti consolidezi locul in societate si in lumea din afara.Vrei sa dovedesti lumii adevarata ta masura si esti preocupat de realizarea unui lucru important.


Horoscopul dragostei Balantei in iunie 2011


Calatoria lui Jupiter in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , avandu-si debutul pe 4 iunie , te aduce in pragul unei comunicari sensibile , lipsite de orgolii cu partenerul tau de cuplu.Daca nu esti angajat intr-o legatura stabila, ai capacitatea de a atrage catre tine persoane de sex opus datorita unei sinceritati absolute , putand ajunge cu usurinta la niste relatii intime, senzuale in care predomina o afectivitate pura .

Incepand cu 9 iunie , prezenta planetei dragostei in a noua ta casa te stimuleaza sa devii expansiv si generos fata de iubire.Cineva pe care il cunosti de mult te poate atrage dintr-o data , dupa ce ii descoperi resursele ascunse de frumuseste si farmec.Pe de alta parte, poti cade in mrejele unei persoane necunoascute pana acum, dar care difera , cel putin aparent , intr-o mare masura fata de tine.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in iunie 2011


Odata cu 4 iunie, prezenta lui Jupiter in a opta ta casa este apta a te sprijini in acumulari financiare, cu conditia de a avea grija cum iti investesti banii.Diverse facilitati legate de situatia ta financiara sunt pe cale sa apara , mai ales daca iti schitezi un plan asociat cu acest aspect.Potrivit unor interpretari astrologice , este posibil chiar sa intri in posesia unei mari proprietati, eventual o casa sau o masina.

Tranzitul lui Venus in a noua ta casa este propice celor care lucreaza in relatiile cu publicul ,dar si altor nativi ce nu se asteapta la o promovare. Pozitia ta profesionalati se consolideaza nu neaparat datorita a ceea ce spui, cat a felului in care stii sa iti exprimi interesele.

Din 16 iunie , Vizita lui Mercur in a sasea ta casa iti indreapta gandurile cu preponderenta catre cariera si afaceri .Comunicarea este un lucru esential in viata ta profesionala.Este posibil sa fii solicitat sa iti expui in public cateva idei asociate cu munca.Responsabilitatile te napadesc dintr-o data din mai multe parti, asa ca s-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe lucruri in acelasi timp.

Patrunderea Soarelui , pe 21 iunie , in a zecea ta casa te stimuleaza sa iti demonstrezi capacitatile profesionale.Iti doresti sa stralucesti , iar simtul practic te ispiteste sa vezi rezultate cat mai imediate ale stradaniilor tale.Recunoasterea nu va intarzia sa apara, dar va fi insotita de noi responsabilitati, pe masura.


Horoscopul sanatatii Balantei in iunie 2011


Odata cu 3 iunie , Neptun retrograd in cea de-a sasea ta casa te solicita pana in noiembrie sa iti revizuiesti obiceiurile sau tabieturile legate de stilul tau de viata.Intr-un fel sau altul , trebuie sa tii seama de impactul zilnic a ceea ce faci asupra sanatatii tale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Balanta mai 2011

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Balanta iunie 2011 Horoscop Balanta iunie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 04, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.