Horoscop Fecioara iunie 2011

In luna iunie 2011 , Fecioara isi concentreaza toate fortele catre societate , cariera si sfera profesionala .Pana la urma , in calea catre succes nu exista nici un fel de sarcini ingrate , ci numai atitudini ingrate.

O mai mare sensibilitate fata de statutul tau in societate si telurile avand drept finalitate evolutia ta se evidentiaza din 1 iunie, ca urmare a Lunii noi si a eclipsei de Soare din Gemeni.Este vremea potrivita sa te focalizezi pe acele aspecte ale personalitatii tale care te avantajeaza in societate si in sfera profesionala.

Din 2 iunie, sub influenta tranzitului inceput de Mercur in Gemeni , ai tendinta de a vorbi cu un plus de autoritate , de a tine cont de ceea ce spui si de felul in care vorbesti.Desi esti mereu gata sa comunici , nu esti dispus sa te lasi atras in barfe sau discutii frivole.

Incepand cu 3 iunie , Neptun devine retrograd in Pesti si a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) .O planeta tinzand a elimina tot ceea ce este impus in mod artificial sau nesincer , Neptun te indeamna sa faci diferenta intre adevarul si iluzia manifestate in relatiile tale cu ceilalti.

O atitudine expansiva ,optimista te insufleteste din 4 iunie, gratie calatoriei initiate de Jupiter in Taur.Mai putin preocupat de chestiunile cotidiene , ai sansa de a calatori, studia , extinde orizonturile si a intalni oamenii foarte diversi.Tinzi sa devii mult mai curios din punct de vedere intelectual si esti amator sa inveti despre subiecte carora nu le acordai o mare importanta pana acum.Educatia sau studiile iti sunt , intr-un fel sau altul, favorizate.

De pe 12 iunie, revenirea in aspect direct a lui Saturn in Balanta da semnalul finalizarii unei lectii despre nimicnicia focalizarii exclusive pe valorile materiale .Dupa cateva limitari ori oprelisti , Saturn redeschide posibilitatea acumularii unor semnificative avantaje materiale.

Luna plina si eclipsa de Luna din 15 iunie avand loc in Sagetator iti indreapta atentia catre casa si familie.Probleme legate de locuinta , necazuri familiale si alte chestiuni isi cer imperativ rezolvarea.Viata personala capata intaietate .Este esentiala acum atingerea unei stari de echilibru intre serviciu si familie.Un proiect important este pe cale de a fi incheiat sau a da satisfactii.

Mintea iti devine alerta si foarte activa din 16 iunie , sub impactul vizitei facute de Mercur in Rac si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei).Ai capacitatea de a da nastere unor idei nou-noute si autentice.Discutia ideilor tale cu ceilalti devine prioritara , iar oamenii par a aprecia felul fluent in care iti prezinti gandurile.Este posibil sa iti acorzi mai mult timp visarii si punerii la punct a unor planuri ambitioase de viitor.

Din 20 iunie, tranzitul lui Marte in Gemeni si a zecea ta casa iti stimuleaza inca o data ambitiile si dorinta de a-ti fi recunoascute realizarile.Indiferent daca este vorba despre sfera personala sau cea profesionala , esti patruns de o mare nazuinta de a fi observat de catre ceilalti.

Odata cu 21 iunie, ai sansa de a te simti mai liber , fericit si bucuros sa te inconjuri cu oameni.Pari a fi interesat de aderarea la niste grupuri , iar noi contacte cu oameni influenti sunt foarte probabile.A fi parte a unei colectivitati sau a unui cerc de amici constituie un lucru foarte important pentru tine.In aceasta perioada esti stimulat de orice tine de neconventional , iar ideile tale stralucesc din nou prin originalitate.Este timpul sa iti urmezi idealurile si visurile , sa iti directionezi sperantele catre viitor.


Horoscopul dragostei Fecioarei in iunie 2011


Din 3 iunie , Neptun retrograd in a saptea ta casa este gata sa te desprinda de o atmosfera de visare si basm ce se poate face simtita in viata ta amoroasa.Iluziile dragostei sunt incantatoare, dar vine o vreme cand trebuie sa ne oferim o comunicare autentica cu partenerul nostru de cuplu .

Patrunderea lui Venus in Gemeni si a zecea ta casa , odata cu 9 iunie , deschide oportunitatea unei povesti de dragoste la serviciu sau intr-o zona relationata cumva cu sfera ta profesionala.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in iunie 2011


De pe 1 iunie , sub impulsul Lunii noi si a eclipsei de Soare din a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si a carierei) te concentrezi asupra avansarii la serviciu si a reputatiei tale sociale.Poti simti un soi de presiune impingandu-te spre o mai mare perseverenta in urmarirea obiectivelor tale.Totodata , pari a fi inclinat sa cauti rezultate tangibile ale eforturilor tale , nu numai printr-o promovare ci si prin recunoasterea publica si marirea salariului.

Odata cu 2 iunie , prezenta lui Mercur in a zecea ta casa te face sa te gandesti si mai mult la cariera si afaceri , viata profesionala necesitand o implicare mai activa a ta in comunicare.Cuvintele tale sunt incarcate de o magie aparte, asa ca ai sansa de a impresiona cateva persoane foarte influente.Este o perioada excelenta pentru dezvoltarea carierei , a unor planuri si strategii profesionale.Se poate sa trebuiasca a duce pana la capat o multitudine de sarcini in acelasi timp.

Succesul in afaceri pare a fi favorizat de contactul cu persoane straine.Cel putin asa se intrevede , din 4 iunie , influenta tranzitului lui Jupiter in a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii).Activitatile de reclama sau publicitate sunt asociate cu mari beneficii.Totodata, chestiunile legale sunt extrem de favorabile.

9 iunie este data debutului unui nou ciclu al vietii tale, cand esti inzestrat cu un sporit farmec si esti bine vazut la serviciu.In acest mod se manifesta tranzitul planetei dragostei in Gemeni si a zecea ta casa.Responsabilitatea si autoritatea ta nu au cum sa nu sara in ochi, mai ales in ai celor suspusi.Atmosfera afectuoasa cu care te inconjoara Venus iti daruieste oportunitati sociale si profesionale.Te poti evidentia mai ales gratie unor talente artistice, dar si prin capacitatile tale manageriale.

Intrarea lui Marte , pe 20 iunie , in a zecea ta casa anunta un interval propice unei actiuni independente sau lansarii intr-o activitate profesionala personala.Sunt posibile conflicte cu persoane aflate in posturi de conducere.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in iunie 2011


Gratie parcursului lui Jupiter in a noua ta casa , incepand cu 4 iunie, atitudinea expansiva si toleranta te predispune mai putin decat de obicei stresului , iar starea ta de sanatate este pe punctul de a-si arata din plin beneficiile.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Fecioara mai 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Fecioara iunie 2011 Horoscop Fecioara iunie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 04, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.