Horoscop Sagetator august 2011

In luna august 2011 , Sagetatorul este pus in situatia sa isi revizuiasca perspectivele despre rolul sau in lume si sa se focalizeze catre lucruri de detaliu , aparent neinsemnate pana acum.

Daca esti foarte sigur pe tine si pe conexiunile din viata ta sociala , din 2 august , sub influenta tranzitului retrograd al lui Mercur in Fecioara si a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si a carierei) , poti simti o crunta dezamagire.Trebuie sa te straduiesti a pasi peste prapastia dintre autenticitatea fiintei tale si imaginea pe care o are lumea despre tine.Poate ca te-ai bazat prea mult pana acum pe franturile de informatie culese din jur , fara a-ti forma o imagine de ansamblu a felului cum te integrezi printre ceilalti oameni.

Un soi de criza sau final de ciclu pluteste deasupra ta odata cu 3 august , ziua de debut a calatoriei lui Marte in Rac.Cu atat mai mult , pari a fi dispus sa descoperi subtilitatile relatiilor dintre oameni , sa actionezi condus intr-o sporita masura de diplomatie si strategie.Este necesar sa afli care sunt dorintele tale fundamentale ori in ce masura te poti sprijini pe ceilalti.

Pe 4 august , Neptun retrograd isi face aparitia in Varsator si a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu) .O planeta a dezintegrarii conformismului si artificialitatii , Neptun este in masura sa iti creeze dificultati ori neintelegeri in comunicarea cu cei din preajma ta.Cu toate acestea , gandirea ta tinde sa fie supusa unor transformari profunde , vadite mai ales prin modul inspirat in care iti exprimi personalitatea.

Uneori , folosirea unei pensule prea grosolane te poate face sa treci cu vederea detaliile semnificative de pe sevaletul vietii tale.Un astfel de mesaj pare a-ti transmite , incepand cu 8 august , Mercur aflat in turnura retrograda in Leu.Urmeaza un interval de-a lungul caruia trebuie sa cercetezi riscurile si efectele secundare ale actiunilor tale , carora nu le-ai acordat o prea mare importanta pana acum.Este vremea sa iei seama la detalii , privindu-le ca piese de baza in jocul de puzzle al destinului tau.In acest fel , ai sansa de a descifra resurse interioare ignorate pana in prezent.

Luna plina rasarita pe 13 august in cerurile Varsatorului si ale celei de-a treia tale case nu iti permite sa te indepartezi de realitatea cotidiana.Sarcinile , obligatiile , responsabilitatile, canalele de comunicare te solicita peste poate , lasandu-te arareori sa respiri usurat.Du pana la capat tot ceea ce ti se cere , astfel incat , cat mai curand , sa te poti bucura de un timp dedicat in exclusivitate tie insuti.

Tranzitul lui Venus in Fecioara iti straneste odata cu 21 august ambitiile sociale .Succesul iti este favorizat de partenerul de viata sau de niste abilitati legate de un domeniu artistic.

Pe 23 august , Soarele patrunde in regatul Fecioarei , focalizandu-te , intr-o mai mare masura decat in restul anului , asupra locului tau in lume si acordandu-ti ocazia de a iesi in evidenta in aproape tot ceea ce faci.

Dupa o perioada de relativa orbecaiala , din 26 august , Mercur revenit in aspect direct in Leu iti releva o noua perspectiva asupra vietii.Ai sansa de a corecta semnificativele amanunte care nu se potrivesc cu intregul.Felul in care actionezi acum va avea un impact direct asupra modului cum vei fi perceput in plan social si profesional.

Pe 28 august , Luna noua din Fecioara iti stimuleaza dorinta de a te integra in mediul tau social si de a-ti urma cu o cat mai mare fermitate obiectivele legate de dezvoltarea ta.Este timpul sa te concentrezi pe acele aspecte ale personalitatii tale care se reflecta catre lumea exterioara.

Incepand cu 30 august , Jupiter devine retrograd in Taur si a sasea ta casa .Sunt de asteptat conflicte cu inamicii si intarzieri ale unor proiecte ce parea a fi pe calea cea buna.De asemeni, se pot ivi niste cheltuieli neasteptate , precum si probleme in viata profesionala, mai ales pentru cei care se asteapta la o promovare.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in august 2011


Sub amprenta tranzitului lui Marte in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , poti trece printr-o efervescenta a senzualitatii si a relatiei tale intime cu persoana iubita.Cu toate acestea , pot apare dispute in relatia de cuplu , legate de niste posesiuni ori resurse financiare.

Din 21 august , intrarea ui Venus in a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si a carierei) este in masura sa te aduca in pragul unei noi povesti de dragoste intr-o zona asociata cu cea profesionala.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in august 2011


Odata cu 3 august , Marte paseste in a opta casa , dand nastere unei energii negative ce se poate manifesta prin conflicte interioare sau dispute exterioare legate de niste proprietati sau bani.

Incepand cu 23 august , prezenta Soarelui in a zecea ta casa te provoaca sa te afirmi printr-un proiect sau o initiativa de mare importanta.Iti doresti sa ajungi sub lumina reflectoarelor si sa iti demonstrezi cat mai relevant competenta.Pari a fi stapanit de un solid simt practic si nazuiesti sa vezi rezultate concrete ale eforturilor tale.Influentele solare nu vor intarzia in a-ti implini aspiratiile.

Venus te inconjoara , din 21 august , intr-o aura de farmec si bunavointa la serviciu gratie tranzitului ei in a zecea ta casa.Ti se aseaza in fata mai multe oportunitati de a progresa in cariera , mai ales ca responsabilitatea si eficienta ta tind sa fie observate de catre oameni aflati in inalte pozitii de conducere.

Pe 28 august , sub efectul Lunii noi dina zecea ta casa pari a fi strabatut de un simtamant de reinnoire si reinvigorare , asociat cu obiectivele tale din cariera.Profesia si responsabilitatile sunt pe punctul de a te solicita mai mult decat de obicei.Este vremea potrivita pentru lansarea unor noi planuri de afaceri.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Sagetator iulie 2011


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012
Horoscop Sagetator august 2011 Horoscop Sagetator august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Deci pe 21 august imi gasesc un job! M-am scos, mai ales daca pe 28 august deja voi avansa :P

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.