Horoscop Fecioara iunie 2013

Horoscopul Fecioarei iunie 2013 aseaza in prim plan relatiile de camaraderie si o armonioasa integrare in lumea oamenilor apropiati. Dragostea este strabatuta de suisuri si coborasuri al caror dramatism depinde de felul cum reusesti sa pastrezi un echilibru intre sentimente si realism.

Prieteniile capata intaietate in viata ta odata cu 3 iunie, gratie tranzitului lui Venus in sectorul Racului. Pari a-ti dori sa fii cat mai mult impreuna cu oameni ce iti impartasesc interesele si pasiunile, sa faci parte dintr-un grup de persoane asemeni tie in idealuri si aspiratii, alaturi de care sa lupti pentru o nobila cauza. Iesirile in oras si intalnirile cu amicii joaca un rol preponderent in existenta ta cotidiana, la fel ca si o noua perspectiva despre lume, posibil prin prisma unei viziuni ori preocupari artistice. Viitorul nu mai reprezinta un subiect ingrijorator, si pari a te delecta cu tot ce este neconventional ori iesit din comun.

O necesara reanalizare a nazuintelor tale cele mai importante, si a felului cum aceastea se ajusteaza cu oamenii din imediata ta apropiere tinde a se impune din 7 iunie, atunci cand Neptun trece in aspect retrograd in Pesti. Interactiunea cu cei din preajma ta conteaza atata timp cat are potentialul de a te imbarbata pe drumul spre autenticul tau destin. Legaturile cu familia par a fi vazute dintr-un proaspat punct de vedere, capabil a-ti sprijini intensificarea atasamentului fata rudele indragite.

Pe 8 iunie, Luna noua din Gemeni iti indreapta atentia asupra reputatiei sociale si a carierei. Nu intamplator, poti avea parte de mai multe evenimente sociale, nu atat informale, cat tinand de responsabilitatile sociale, avand capacitatea de a te propulsa spre inalte sfere la care visezi de catava vreme.

Din 21 iunie, tranzitul Soarelui in Rac si a XI-a casa a Fecioarei intensifica tendintele de mai sus, punandu-ti la dispozitie o perioada incarcata de oportunitati in plan social. Pari a fi implicat in numeroase activitati ce te tin departe de casa, si te aseza in centrul atentiei unei colectivitati. Relationarea cu amicii continua sa ocupe un loc preponderent in traiul zilnic. Este de asteptat sa iti faci noi prieteni si contacte sociale, un lucru cat se poate de potrivit avand in vedere predispozitia ta de a te angaja in incintante schimburi de idei si a te simti parte a unei comunitati mai extinse decat famila ori sfera profesionala.

Desi Luna plina ivita pe 23 iunie in cerurile Capricornului te gaseste extrem de dornic de a te darui placerilor vietii si distractiilor, ar trebui, totusi, sa fii pregatit sa te dedici mai mult unor stringente obligatii legate de oamenii din mediul tau inconjurator. Straduieste-te sa-ti rezolvi cat mai repede si mai putin superficial responsabilitatile, astfel incat sa ai mai mult timp pentru tine insuti. Starea ta emotionala ajunge la un varf, permitandu-ti sa afli lucruri nestiute, poate banuite, despre adevarata ta personalitate. Aceasta efervescenta sufleteasca te poate imboldi sa fii extrem de protector fata de oamenii importanti din viata ta.

Vizita lui Jupiter pe taramurile Racului si a unsprezecea casa a Fecioarei favorizeaza odata cu 26 iunie extinderea cercului de prieteni, inchegarea unor amicitii in special cu persoane provenite de pe alte meleaguri sau din alte planuri ale socialului. Este un interval de timp propice integrarii intr-un grup ori o organizatie. Daca esti strabatut de nevoia de a sustine dezinteresat o initiativa sociala ori umanitara, o multime de oameni par a ti se alatura, indiferent daca le solicit sprijinul sau nu. Nu iti cheltui, totusi, cu o neglijenta marinimie resursele spirituale ori financiare, intrucat, dupa incheierea tranzitului lui Jupiter, poti descoperi ca vei avea mare nevoie de ambele.

Incepand cu aceeasi zi de 26 iunie, Mercur isi asuma o turnura retrograda in sectorul Racului, punand accentul pe realismul cu care ii privesti pe ceilalti si autenticitatea unor legaturi amicale. Prieteni pe care te bazai de mult timp iti pot intoarce pe neasteptate spatele sau se pot dovedi mai putin demni de incredere. Poate ca te-ai lasa intr-o prea mare masura acaparat de obiectivele si visurile tale, neglijand sau chiar dezamagind niste oameni apropiati...

Horoscop Fecioara iunie 2013 - Dragoste

Din 3 iunie, prezenta lui Venus in a unsprezecea casa a Fecioarei te poate aduce in preajma unei persoane speciale, mai cu seama prin intermediul unor preocupari comune, mai mult sau mai putin intelectuale. De asemeni, este posibil sa iti dezvalui un potential partener de cuplu intr-un vechi prieten, lasandu-te purtat de o atractivitate nebanuita pana acum la acesta.

O inclinatie periculoasa este pe punctul de a pune stapanire peste tine odata cu 7 iunie, sub influenta tranzitului retrograd al lui Neptun in a saptea ta casa. Esti isipitit sa idealizezi persoana iubita, si sa o impodobesti cu calitati pe care nu le are. In acest fel, legatura ta amoroasa poate fi inconjurata de o falsitate rau prevestitoare. Pentru a reusi sa deslusesti ce este iluzie si ce este realitate, este de dorit sa te angajezi intr-un dialog cat mai sincer si mai deschis in relatia de cuplu.

Viata amoroasa iti rezerva cateva notabile impliniri sub efluviile Lunii pline aparute pe 23 iunie in a cincea casa a Fecioarei. Vechi ori persistente indoieli fata de fiinta iubita par a se destrama, lasand loc unei veritabile reciprocitati afective.

Incepand cu 27 iunie, Venus patrunde in Leu si a douasprezecea ta casa, lasand sa se intrezareasca o aspiratie de impartasire in dragoste mai curand cereasca decat lumeasca. Poti fi gata sa-ti pui inima pe tava si sa o daruiesti persoanei iubite fara a cere nimic in schimb. Este o perioada a sacrificiilor si a marilor gesturi romantice. Cu toate acestea, unii nativi din Faceioara pot fi strabaturi, in secret, de o vaga dezamagire sau deceptie amoroasa, din pricina prea inaltului nivel de asteptare care le inseamna mintea si sufletul.

Horoscop Fecioara iunie 2013 - Bani si iubire

Luna noua rasarita pe 8 iunie in cea de-a zecea casa a Fecioarei iti starneste sporite ambitii asociate cu telurile si proiectele pe termen lung din plan profesional. O recenta mare realizare te poate indreptati sa iti vezi cu optimism viitorul in cariera sau obtinerea unor avantaje materiale consistente.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara mai 2013
Horoscop Fecioara iunie 2013 Horoscop Fecioara iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.