Horoscop Pesti iunie 2013

Horoscopul Pestilor iunie 2013 lasa sa se intrezareasca o perioada de promitatoare perspective in viata sociala si cea amoroasa, marcata de o intensa creativitate dar si de necesitatea de a te adapta din mers schimbarilor imprevizibile ale existentei.

Lumea iti este draga iar ea, la randul ei, te indrageste odata cu 3 iunie, gratie tranzitului lui Venus pe taramurile Racului. Farmecul personal iti deschide porti ce pareau a fi ferecate cu o mie de lacate altadata, iar spiritul creator ce te strabate acum iti releva noi cai de a aborda viata si de a o insemna cu amprenta inconfundabila a personalitatii tale.

Semnalele transmise de realitatea inconjuratoare si sentimente de inadecvare fata de aspiratiile tale cele mai inalte isi croiesc drum catre tine din 8 iunie, atunci cand Neptun trece in aspect retrograd in Pesti si prima ta casa. Tinzi a fi framantat de o patrunzatoare nevoie de schimbare, putand a fi tentat sa "probezi" mai multe vestminte ale comportamentului social si a imaginii pe care o oferi lumii. Este necesar sa te opresti cat mai repede asupra unei constante, ferme modalitati de exprimare si manifestare a individualitatii tale.

Luna noua rasarita pe 8 iunie in cerurile Gemenilor si a patra casa a Pestilor iti sugereaza sa fii cat mai sincer fata de tine insuti si ceilalti, sa-ti recunosti tendintele ce iti impiedica dezvoltarea. Pus in fata unor situatii de viata ce iti cer sa dai dovada de o statornica putere de decizie, poti incerca sa te eschivezi. Ai sansa de a te bucura de succese atata timp cat te eliberezi de planuri vagi din viitorul indepartat si te concentrezi numai asupra cerintelor importante ale prezentului.

Din 21 iunie, tranzitul anual al Soarelui in sectorul Racului are putinta de a-ti inalta atat starea de spirit cat si vitalitatea, insufletindu-te cu un fertil neastampar. In aceasta situatie astrala, pari a simti nevoia de a te bucura deplin de viata si a fi in centrul atentiei si consideratiei celor din jur. Mult mai constient de resursele tale interioare, esti inspirat de spontaneitatea copilului regasit in strafundurile sinelui.

Pe 23 iunie, Luna plina din Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor aduce bune auspicii in prietenie si reteaua ta de contacte sociale. Starea ta energetica ajunge la un varf, inlesnindu-ti o intensa socializare, mai cu seama alaturi de amici si persoane cu aceleasi interese ca si tine. Aceasta Luna plina pare a resuscita emotivitatea prietenilor tai, vestind un timp oportun pentru a le sugera cat de mult inseamna ei pentru tine. De asemeni, esti inspirat sa iti revezi obiectivele si sa te intrebi daca ele te mai reprezinta cu adevarat in stadiul actual al existentei tale.

Jupiter patrunde pe 26 iunie in Rac si a cincea ta casa, un sector astrologic ce guverneaza iubirea, creativitatea, copiii, hobby-urile, jocurile de noroc si speculatiile financiare. Este timpul sa te lasi in voia placerilor vietii si a distractiei, avand totusi grija sa nu te dedai exceselor. Chiar daca Jupiter aduce intr-o sporita masura norocul in favoarea ta, nu este deloc sigur ca vei castiga premiul cel mare de la loto!

Inspiratia si inovarea constitue repere de seama odata cu aceeasi zi de 26 iunie, cu conditia de a nu le forta sa lucreze intr-un anume fel, ci a te lasa purtat de valurile lor, indiferent incotro te indreapta. In acest fel se face simtit parcursul retrograd al lui Mercur in Rac. De fapt, intreaga ta interdependenta cu lumea pare a trece printr-o lenta si ireversibila transformare, ce te poate deruta la inceput, pana cand reusesti sa ii lamuresti orientarea si sa iti dezvalui noile oportunitati care o insotesc.

Incepand cu 27 iunie, tranzitul lui Venus in Leu si a sasea casa a Pestilor genereaza, de obicei, o buna stare de sanatate si iti aduce nebanuite satisfactii izvorate din lucrurile bine facute. Pari a te bucura atunci cand poti fi de folos altora si ai impulsul de a-ti aseza viata sub semnul ordinei si disciplinei.

Horoscop Pesti iunie 2013 - Dragoste

Din 3 iunie, vizita lui Venus in a cincea ta casa iti confera o rara aura de atractivitate. Mai ales nativii singuri din Pesti au ocazia de a se complace in efervescente jocuri de artificii ale flirtului si tachinarii amoroase. O idila romantica initiata in aceasta perioada se anunta a fi promitatoare si lipsita de mari contradictii. Pestii aflati deja intr-o relatie de cuplu sunt pe cale sa-si reinvigoreze comunicarea cu persoana iubita.

Patrunderea Soarelui in cea de-a cincea casa a Pestilor faciliteaza din 21 iunie crearea ori mentinerea unei atmosfere senine, optimiste in legatura de cuplu. Potentialul energetic furnizat de Soare te sprijina in reinchegarea conexiunii cu fiinta indragita.

Horoscop Pesti iunie 2013 - Bani si serviciu

Odata cu 27 iunie, prezenta lui Venus in a sasea casa a Pestilor este favorabila joburilor ori sarcinilor laborioase, tinand de rutina, intrucat tinde a te focaliza intr-un mai mare grad catre ordine si constiinciozitate. Sfera profesionala este pe punctul de a-ti oferi proaspete, inedite beneficii interioare si exterioare. Uneori, acest context astral poate scoate la lumina oportunitatea unui nou job, mai cu seama daca actualul loc de munca iti starneste dezamagire si nu iti daruieste mari perspective pe termen lung.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 – Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Pesti mai 2013
Horoscop Pesti iunie 2013 Horoscop Pesti iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 31, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.