Horoscop Varsator mai 2013

Horoscopul Varsatorului mai 2013 prefigureaza o perioda norocoasa in dragoste, o vreme oportuna eliberarii creativitatii si armonizarii atmosferei familiale.

O vreme oportuna unor schimbari sau ajustari ale locuintei este anuntata din 1 martie, de tranzitul lui Mercur in Taur si a patra casa a Varsatorului. Poti fi cutreierat de amintiri placute, de radacinile tale fizice si spirituale. Pare a se impune o planificare mai atenta a vietii de familie. Poti realiza ceva cu adevarat important prin si in cadrul familiei. Dialogul cu tine insuti si impartasirea gandurilor tale cuiva apropiat constitue clare prioritati.

Din 10 mai,  Venus isi face intrarea in Gemeni, daruindu-ti o creativitatea iesita din comun, apta a se revarsa in toate domeniile vietii tale. Pari a sti in mod instictiv cum si unde sa te situezi astfel incat sa iesi in evidenta si sa fii apreciat de catre ceilalti. Te simti atras de placeri ori distractii ceva mai elevate, avand de a face cu arta ori cultura.

Luna noua si eclipsa de Soare de pe 10 mai din cerurile Taurului te indeamna, in continuare, sa te preocupi de locuinta si spatiul tau personal. O casa in care domneste ordinea semnifica, in multe cazuri, o minte ordonata si limpede. Iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu familia, sa iti reimprospatezi relatiile cu persoanele care inseamna mult pentru tine. Intuitia te sprijina sa intelegi mai bine oamenii din jur si simtamintele lor.

Tranzitul initiat de Mercur, pe 15 mai, in Gemeni si a cincea casa a Varsatorului, este oportun exprimarii sinelui in orice forma sau aspect al existentei. Pari a fi iluminat de o noua perspectiva despre destinul tau si despre unicitatea fiintei tale. Resursele interioare si creativitatea isi gasesc proaspete cai de canalizare si implinire.

Inspiratia creatoare se accentueaza odata cu 21 mai, ziua de debut a calatoriei Soarelui in Gemeni. Mult mai spontan si mai dornic de a-ti asuma riscuri, pari a te mandri cu ideile si realizarile tale. Eliberarea sinelui catre lumea exterioara, libertatea de miscare de care te bucuri acum se insotesc cu nevoia de a te delecta cu placerile vietii. Scoate-ti la lumina tot ce ai mai de pret in suflet, si oamenii nu vor intarzia sa te remarce si sa te aprecieze. Copilul din interiorul tau forteaza portile conformismului, si iese la iveala in neasteptate si surprinzatoare circumstante ale existentei.

Pe 25 mai, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator si a unsprecea casa a Varsatorului poate aduce o incheiere legata de o preocupare in comun cu un prieten, o cearta sau ruperea unei relatii umane. De asemeni, poti reinvigora legatura cu amicii, petrecand si bucurandu-te de mai mult timp alaturi de ei. Nu sunt excluse mai multe iesiri in si din oras. Lucrurile materiale inseamna mult mai putin acum in comparatie cu relatiile amicale. Pozitia ta in lume si felul cum reusesti sa te adaptezi unui grup ori unei comunitati par a capata intaietate. Este posibil sa fii incojurat de mult mai multi oameni decat altadata. Un prieten aflat la nevoie are mare nevoie de sprijinul tau.

Un interval de timp propice punerii la punct a unor detalii legate de existenta zilnica tinde a apare din 31 mai, ca efect al parcursului lui Mercur in Rac. Poti fi inclinat sa iti faci liste cu tot ce ai de indeplinit zilnic, nemafiind dispus sa amani ori tergiversezi niste obligatii impovaratoare. Straduieste-te totusi sa nu te risipesti in prea multe directii.

Tot din 31 mai, tranzitul lui Marte in Gemeni iti pune la dispozitie un mare potential energetic, ce poate fi folosit in proiecte creative nu neaparat profesionale, ci legate de pasiuni ori hobbyuri. Fereste-te de predispozitia de a te lasa antrenat in jocuri de noroc!

Horoscop Varsator mai 2013 - Dragoste

Vizita lui Venus in a cincea casa a Varsatorului vesteste, incepand cu 10 mai, o perioada in care farmecul tau iese natural la iveala, fara a fi nevoie sa faci nici un efort pentru asta. Tocmai de aceea, jocurile flirtului si ale dragostei par a-ti oferi mai multe satisfactii decat de obicei, fiind capabile totusi a fi ceva mai riscante. Oricum, orice poveste de dragoste inceputa acum se anunta fi una fericita, ocolita de mari drame ori neintelegeri.

Viata amoroasa continua sa fie o prioritate din 21 mai, sub influenta tranzitului Soarelui in a cincea ta casa. Dragostea se redefineste si isi cauta noi cai de exprimare. Esti in stare sa iti surprinzi partenerul de cuplu prin intensitatea si ineditul efuziunilor tale sentimentale. Nativii singuri din Varsator par a se complace intr-o sporita masura in flirturi si relatii amoroase nu tocmai statornice.

Odata cu 31 mai, Marte pozitionat in a cincea casa a Varsatorului te insuflesteste cu o efervescenta senzualitate, inspirandu-te catre pasionale impartasiri erotice.

Horoscop Varsator mai 2013 - Bani si cariera

Pe 10 mai, Luna noua din a patra casa a Varsatorului este asociata, de obicei, cu conditii prielnice de a vinde ori a cumpara o casa, sau a te lansa intr-o promitatoare initiativa financiara.

Comunicarea si cooperarea cu colegii se intensifica odata cu 31 mai, gratie tranzitului lui Mercur in a sasea ta casa. Organizarea locului de munca, perspectiva clara asupra sarcinilor si reponsabilitatilor, spiritul de initiativa sunt atuuri ce nu pot fi trecute cu vederea de colaboratorii si superiorii tai.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013- Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Varsator aprilie 2013
Horoscop Varsator mai 2013 Horoscop Varsator mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.