Horoscop Balanta august 2013

Horoscopul Balantei august 2013 prefigureaza un ciclu existential norocos interactiunii sociale, comuniunii cu prietenii si oamenii apropiati, impunerii personalitatii in lume. Cu toate acestea, mai ales spre sfarsitul lunii, universul interior si trecutul isi cer cu insistenta drepturile, focalizandu-te catre reflectie si punerea la punct a unor probleme ce nu mai suporta amanare.

Luna noua ivita pe 6 august in cerurile Leului si a unsprezecea casa a Balantei are darul de a-ti influenta prieteniile si relatia cu grupurile la care ai aderat pana acum. Noi amicitii ori reimprospatarea celor existente sunt pe cale sa iti insenineze viata, facilitandu-ti impartasirea intereselor si relansarea unor preocupari comune. Lumea pare a-si deschide larg portile pentru tine, mai ales ca pari a fi preocupat de responsabilitatile tale fata de ea.

Din 11 august, tranzitul planetei Mercur in sectorul Leului si a unsprezecea ta casa nu face decat sa accentueze trendurile anterioare, deschizand calea spre o mai intensa comunicare cu prietenii si persoanele din colectivitatile carora apartii. Ai la indemana o perioada favorabila interactiunii sau lucrului intr-un grup. De asemeni, pari a avea nevoie in jurul tau de cat mai multi oameni capabili a-ti stimula gandirea si a mari potentialul ideilor si viselor tale. Viitorul capata intaietate, mai cu seama prin trasarea unor ambitioase planuri personale.

Usurinta cu care te descurci in societate si inclinarea de a lua contact in mod nemijlocit cu oamenii care te intereseaza sunt orientari caracteristice calatoriei incepute de Venus in Balanta odata cu 16 august. Poti descoperi mai multa placere in a-ti trai viata, avand in vedere ca oamenii sunt mereu pe punctul de a-ti face pe plac si a se ralia initiativelor tale. Treci prin ciclu al existentei prielnic schimbarii exterioare. Chiar daca nu faci acest lucru, persoana tare pare a fi inconjurata de o rara aura de atractivitate. Mult mai ingaduitor cu ceilalti decat de obicei, poti fi remarcat gratie stilului ori bunelor maniere.

Pe 21 august, Luna plina din Varsator marturiseste despre distractii, dragoste si copii. Chiar daca nu cauti cu lumanarea placerile, acestea par a se ivi de la sine in calea ta. Daca ai prilejul de a te afla in apropierea unor copii, poti redescoperi bucuria adusa de lucrurile simple si curate ale existentei. Intr-un fel sau altul, copilul din interiorul tau incearca sa iasa la suprafata!

Vizita Soarelui pe meleagurile Fecioarei si a douasprecea casa a Balantei este pe cale sa te focalizeze, din 23 august, asupra subconstientului. Vechi probleme renasc din propria lor cenusa, obligandu-te sa le faci fata si sa le dai o rezolvare odata pentru totdeuna. Ai ocazia de a te debarasa de balastul emotional, mental sau spiritual adunat in ultima vreme. Te poti simti secatuit de vlaga, cu precadere in preajma oamenilor, fiind strabatut de dorinta de a te retrage in singuratate. Foarte sensibil si emotiv, dar si intuitiv, ai mare nevoie de relaxare si odihna.

Mercur isi face si el intrarea in Fecioara pe 24 august, insistand asupra unor aspecte din trecut. Pari sa fi intr-un fel dezarmat in fata lumii, incapabil sa te exprimi sau sa comunici nestingherit. Se poate sa fii inclinat a investiga dincolo de aparente pentru a scoate la iveala solutiile angoaselor tale.  Ai la dispozitie un ciclu potrivit cercetarii, contemplarii si meditatiei. Trecerea in revista a trecutului are putinta de a-ti clarifica perspectivele prezentului si viitorului. Creativitatea pare a constitui un atu, in special daca este asociata cu domenii legate de emotivitate si sensibilitate artistica.

Sub influenta cuadratului dintre Venus si Pluton din 24 august, oamenii pot scoata la lumina ceea ce este mai rau si mai bun in tine. Pasionalitatea ori subiectivismul sunt la putere, fiindu-ti aproape imposibil sa ramai neutru atunci cand iti doresti ceva. Nu preai ai de gand sa faci compromisuri, iar acest lucru poate conduce catre certuri si dispute.

Opozitia lui Venus cu Uranus de pe data de 26 august tinde a da nastere unor evenimente cat se poate de imprevizibile in viata cotidiana. Compania unor persoane ajunge sa ti se para aproape insuportabila, in timp ce altele sunt in masura sa te indrume spre experiente neobisnuite, avand potentialul de a-ti deschide noi cai de a vedea si aprecia lumea din jur.

Pe 27 august, Venus si Jupiter in cuadrat par a-ti inspira o atitudine foarte optimista, provocandu-te sa-ti asumi mari riscuri pentru a te dezvolta sau a da amploare prea repede unor proiecte ambitioase. Totodata, este posibil sa fii insufletit de dorinta de a da lectii si sfaturi celor din imediata ta apropiere, putand pare, din acest motiv, nitel prea arogant. Nu este cea mai buna zi pentru a te autodisciplina si a pune limite placerilor tale, asa ca ar trebui sa-ti supraveghezi cu grija tendinta de a te lasa pe tanjeala sau a exagera cu alimentatia.

Un navalnic impuls de a inova, a visa si a spera fara a-ti impune vreo opreliste se face simtit odata cu 28 august, atunci cand Marte patrunde in sectorul Leului. Ai predispozitia de a aborda in moduri inedite situatiile de zi cu zi, gasind rezolvari nebanuite pana acum ale unor probleme ce dadea impresia ca nu vor dispare nicicand. Visele marete de care te agati de ceva timp pot fi mai aproape decat crezi daca iti pui in valoare energia si motivarea care te insufletesc acum.

Horoscop Balanta august 2013 - Dragoste

Din 16 august, tranzitul lui Venus in cea dintaia casa a Balantei inaugureaza un interval de timp oportun initierii unei noi relatii romantice sau invigorarii uneia deja existente. Planeta iubirii iti daruieste farmec, inlesnindu-ti, in acest fel, apropierea de atractive persoane din imediata ta apropiere. In ciuda acestor oportunitati, poti fi cumva detasat din punct de vedere emotional.

Tandretea ori nostalgia pun stapanire pe sufletul sub efluviile Lunii pline rasarite pe 21 august in a cincea ta casa. Poti fi traversat de nazuinta de  aduce omagii dragostei tale si a face o partenerului tau o marturisire completa a sentimentelor de afectiune care te anima. Pentru ca Luna plina prilejuieste frecvent si o incheiere, exista posibilitatea unei despartiri de cineva care nu mai reusea de mult timp sa mentina aprinsa torta iubirii dintre voi.

Horoscop Balanta august 2013 - Bani si cariera

Cuadratul dintre Venus si Jupiter din 27 august impune sa fii foarte prudent in intreprinderile financiare intrucat optimisul in exces te poate imboldi sa iti supraestimezi viitoarele castiguri ori avantaje.  Recapituleaza-ti in minte bugetul personal si nu te lasa ademenit de cheltuieli nesocotite!

Odata cu 28 august, ca urmare a tranzitului lui Marte in a unsprezecea casa a Balantei se creaza bune auspicii colaborarii ori muncii in echipa. Daca profiti de o astfel de conjunctura, ai oportunitatea de a realiza aproape tot ce iti doresti in plan profesional.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro .2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Femeia Balanta - Prietena, iubita, sotie si mama

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Balanta iulie 2013
Horoscop Balanta august 2013 Horoscop Balanta august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.