Horoscop Fecioara august 2013

Horoscopul Fecioarei august 2013 sugereaza o dramatica pendulare intre tendinta de insingurare, reflectie si autoanaliza pe de o parte, si imboldul de a-ti recladi si impune personalitatea, deschizandu-te spre noi si promitatoare dimensiuni ale lumii, pe de alta parte. Prisosul de imaginatie reprezinta un avantaj atata timp cat nu conduce spre neglijarea si interpretarea gresita a realitatii.

Conjunctia lui Venus cu Uranus din 2 august confera imprevizibilitate vietii tale sociale. Poti fi surprins si chiar placut impresionat de inchegarea unor relatii umane, spontane si incitante, dar trebuie sa mai astepti pentru a vedea daca acestea sunt cu adevarat semnificative si autentice. Nemultumirea fata de ritmurile cotidianului te determina sa fii foarte impulsiv, asa ca trebuie sa-ti supraveghezi inclinatia de a nu-ti mai lua in seama responsabilitatile sau contactele cu cei ce au un rol important in existenta ta.

Tot pe 2 august, Marte in sextil cu Venus iti daruieste un intens potential energetic. Gata de a profita de orice oportunitate, abia astepti ca cei din jurul tau sa te observe si aprecieze. Ai prilejul de a-ti pune in practica abilitatile de lider, gratie farmecului personal si puterii tale de convingere.

Luna noua rasarita pe 6 august in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei pune accentul asupra solitudinii, spiritualitatii, subconstientului, secretelor si dusmanilor ascunsi. O astfel de Luna plina poate sugera o retragere in singuratate ca mijloc de reincarcare a bateriilor spirituale, dezvaluirii si sortarii unor aspecte psihologice si subconstiente.

O oarecare inchidere in propria-ti carapace, predispozitia de a tine in tine si pentru tine ganduri si sentimente pare a avea loc odata cu 8 august, ca urmare a tranzitului lui Mercur in sectorul Leului si a douasprezecea ta casa. Iti poate fi teama sa fii judecat, neinteles sau pedepsit, asa ca nu vrei sa-ti impartasesti trairile interioare orisicui. In acest context astral, ideile cele mai bune, mai stralucite, tind a fi izvodite atunci cand esti singur sau investighezi de unul singur un domeniu preferat. Este o vreme oportuna analizarii unor vechi probleme si eliminarii balastului sufletesc si mental ce te impovareaza de catva timp.

Din 16 august, calatoria lui Venus in Balanta iti inspira dorinta de a te pune la adapost de orice surprize neplacute ale vietii. Pari a fi atras mai cu seama de acei oameni avand capacitatea de a-ti da o stare de siguranta, a-ti mari increderea in tine insuti si a-ti impartasi valorile.

Luna plina aparuta pe 21 august in Varsator si a sasea casa a Gemenilor te incurajeaza sa iti revezi obiceiurile si starea de sanatate, sa pretuiesti intr-o sporita masura ordinea si rutina zilnica. Poate fi necesar sa pui la punct unele chestiuni ce treneaza de mult sau sa rezolvi niste probleme mereu amanate.

Persoana ori individualitatea ta devine o prioritate incepand cu 23 august, sub impactul tranzitului Soarelui in Fecioara si intaia ta casa. Poti sa te ocupi mai mult de infatisarea ta exterioara, sa faci schimbari in modul cum te porti cu altii si ai mare nevoie sa iti exprimi cat mai deplin personalitatea. Tanjesti mai intens decat de obicei dupa atentia celorlalti, dorind sa ajungi sub lumina reflectoarelor. Este o perioada prielnica inceperii a ceva nou in viata, mai ales initierii unor cai, hotaratoare, ale destinului. Pari a fi mai independent, dar si mai plin de tine, un lucru nu tocmai rau. Indrazneala nu te ocoleste deloc, indeosebi atunci cand vrei sa obtii ceea ce iti doresti, fara a astepta ca altcineva sa iti permita acest lucru.

Odata cu 24 august, Mercur isi face si el aparitia in Fecioara, indemnandu-te sa dai glas gandurilor si ambitiilor pe care le-ai pastrat indeajuns de mult sub tacere. Iti comunici nestingherit si cu persuasiune ideile, parand a fi mai patrunzator in descifrarea lumii inconjuratoare. Relatiile cu rudele, colegii, prietenii se intensifica. Inca o data, imaginea pe care o oferi celorlalti si efectul acesteia asupra lor tinde a fi o majora preocupare. Norocul te insoteste in special atunci cand este vorba despre comunicare si activitati asociate cu cuvintele si cifrele. Comportamentul tau pare a fi plin de o vitalitate tinereasca, deschis si sincer, astfel incat oamenii pot fi mereu inclinati sa-ti caute compania si chiar sa ti se destainuiasca.

Opozitia dintre Mercur si Neptun din 26 august nu este in nici un caz de bun augur pentru concentrare si o gandire logica. Imaginatia iti este puternic stimulata si daca nu te implici in nici o activitate necesitand acest lucru, nu-ti lipseste mult sa ajungi a visa cu ochii deschisi. Din aceasta pricina, schimbul de mesaje cu ceilalti poate fi ingreuiat. Cel mai bine ar fi sa eviti deciziile si actiunile importante, sa te relaxexi citind o carte sau ascultand muzica.

Tranzitul lui Marte in Leu si a dousprezecea ta casa pare a te conduce odata cu 28 august din nou spre solitudine si reflectie. Apropierea altor oameni pare a te secatui energetic si a-ti pune la incercare rabdarea. Fara a mai nazui a fi in centrul atentiei, poti fi eficient in orice intreprindere individuala. Poti avea necazuri iarasi din cauza predispozitiei de a visa cu ochii deschisi. Fantezia si intuitia ajung la inalte cote.

Pe 30 august, conjunctia lui Mercur cu Uranus si sextilul dintre Mercur si Jupiter iti pun in fata o inedita perspectiva asupra lumii, gratie careia iti poti dezvalui aspecte nebanuite si revelatoare asupra oamenilor si conjuncturilor din imediata ta apropiere. Noi orizonturi se deschid larg inaintea ta, viziunea de ansamblu nefiindu-ti stirbita de neglijarea detaliilor. Increzator in ideile tale si in capacitatea de a ti le transmite sugestiv si convingator, ai la indemana posibilitatea de a-ti gasi aliati in materializarea aspiratiilor tale. Persoane straine ori diferite de cele pe care le intalnesti zilnic iti pot sugera noi cai de a intelege lumea.

Horoscop Fecioara august 2013 - Dragoste

Tranzitul initiat de Venus, pe 16 august, in cea de-a doua casa a Fecioarei favorizeaza apropierea de cineva, un eventual partener de cuplu, ce iti da senzatia de stabilitate sau care are de face cu domeniul financiar.

Horoscop Fecioara august 2013 - Bani si cariera

Pe 2 august, Venus in conjunctie cu Uranus provoaca aparitia unor imprejurari neprevazute in chestiunile financiare. Vegheaza asupra impulsului de a-ti asuma prea mari riscuri in privinta banilor. Norocul financiar si falimentul au sanse egale, si nu ai cum inclina balanta in favoarea celui dintai.

Venus in cea de-a doua casa a Fecioarei te poate imboldi, odata cu 16 august, sa te simti bine si confortabil mai ales atunci cand cheltuiesti bani (cu precadere pentru lucruri frumoase) si te inconjuri de obiecte cu o mare valoare financiara. Posezi abilitatea de a manui cu pricepere banii. Este posibil sa faci rost mai usor de ei chiar in momentele cand iti sunt de mare trebuinta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Femeia Fecioara - Iubita, prietena, sotie si mama

Horoscop Fecioara iulie 2013
Horoscop Fecioara august 2013 Horoscop Fecioara august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Ma asteptam la mai multe detalii pe plan sentimental insa este ok si asa..partile bune se pot adeveri :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, te urmaresc mai ales din luna aprilie cind horoscopul tau pentru Rac s-a adeverit intocmai pentru o prietena. La fel si pentru zodiile pe care le urmaresc, printre care si Fecioara. Luna trecuta a fost exact asa cum ai scris, Fecioara din anturajul meu a fost promovata la serviciu iar pentru luna august se pare ca lucrurile vor merge bine in directia pe care ai preconizat-o. Recunosc ca am devenit dependenta de horoscopul tau, singurul care se adevereste din cite am citit pina acum. Astept cu nerabdare Leul, Racul, Capricornul si Sagetatorul. Si iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cauta pe diane.ro. Horoscop Balantei este deja publicat

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.