Horoscop Scorpion august 2013

Horoscopul Scorpionului august 2013 anticipeaza un ciclu al existentei strabatut de vointa de implinire a unor notabile ambitii si aspiratii, o constanta preocupare fata de sfera profesionala si o afectivitate tinzand mai curand a se invalui decat a se dezvalui.

Odata cu 8 august, patrunderea lui Mercur pe taramurile Leului te inzestreaza cu o perspectiva cuprinzatoare, de ansamblu, a lumii din imediata ta apropiere. Ai capacitatea de a-ti contura realiste planuri de anvergura. Pari a sti exact ce ai de facut pentru a-ti vedea visele cu ochii.

Cuadratul dintre Mercur si Saturn din 11 august te sprijina sa-ti duci pana la capat ambitioase obiective, cu conditia de a-ti pastra o abordare cat de cat obiectiva a realitatii. Daca te concentrezi indeajuns, ai sansa de a invata sau memora cu o incredibila usurinta. Pari a fi extrem de critic cu tine insuti, fiind tentat a cauta sa te apropii cat mai mult de perfectiune. Asculta cu atentie ce se vorbeste in preajma ta intrucat este posibil sa intri in posesia unor foarte pretioase informatii.

Incepand cu 16 august, tranzitul lui Venus in Balanta iti inspira o nebanuita pana acum placere de a te cufunda intr-un studiu tinand de spiritualitate. Poti scapa mai usor de lucrurile care te sacaie sau iti impiedica dezvoltarea de ceva vreme.

Pe 21 august, Luna plina din Varsator si a patra casa a Scorpionului te incurajeaza sa treci in revista relatiile cu familia si conexiunea profunda, uitata uneori, cu trecutul. Daca in ultimul timp ai fost acaparat de viata profesionala si cea sociala, este momentul sa iti satisfaci dorintele intime si sa acorzi o sporita importanta chestiunilor personale.

Independenta si viitorul constitue esentiale puncte de referinta din 23 august, ca efect al tranzitului Soarelui in Fecioara si a unsprezecea ta casa. Te simti imboldit sa te integrezi unui grup, sa iti petreci timpul cu prietenii, fara a fi totusi cutreierat de simtamantul ca ai nevoie sa te legi de o anume persoana sau preocupare. Cu precadere, ai tendinta de a nu-ti pune pe tapet emotiile si sentimentele. Tinzi a te canaliza asupra viitorului, a unor inalte sperante si nazuinte, cantarite cu un extrem realism si simt practic. Lucrurile conventionale, conformismele nu iti sunt deloc pe plac.

Odata cu 24 august, este randul lui Mercur sa paseasca in sectorul Fecioarei. In aceasta conjunctura astrala, mintea este pe punctul de a-ti deveni mai inventiva, avand potentialul de a da nastere unor idei cat se poate de neobisnuite. Impartasirea gandurilor tale pare a fi o prioritate. Ceilalti sunt in masura sa iti aprecieze conversatia, impartasindu-ti opiniile lor. Totodata, abilitatea de a intui cu precizie ceea ce altii vor sa iti transmita iti poate aduce un avantaj in plus. Telurile pe durata lunga continua sa fie la ordinea zilei.

Motivatia de a accede cu persistenta pe caile succesului isi face loc inspre tine din 28 august, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Leu. Ambitia iti ajunge la inalte cote, determinandu-te sa nu te multumesti cu realizarile de pana acum, si sa nu te culci pe lauri. Cu cat infaptuiesti mai numeroase lucruri notabile si ceilalati te remarca, cu atat mai mult te simti increzator in propriile resurse interioare.

Horoscop Scorpion august 2013 - Dragoste

Vizita lui Venus in a douasprezecea casa a Scorpionului te face sa fii rece in public, dand impresia ca esti nu deloc interesat de vreo atragatoare persoana din preajma ta. Daca intalnesti pe cineva care iti place cu adevarat, pari a tinde sa nu-i dai nici un semn al aprecierii tale, simtindu-te mai timid decat de obicei. Cu toate acestea, te poti angaja intr-o idila secreta, departe de ochii cercetatori ai lumii. In acelasi timp, este posibil ca unii nativi din Scorpion sa se simta atrasi de un fel de suflet pereche, un potential partener ce are cumva nevoie de ajutorul lor.

Horoscop Scorpion august 2013 - Bani si cariera

Luna noua aparuta pe 6 august in Leu si a zecea casa a Scorpionului te focalizeaza asupra sferei profesionale si a planurilor pe termen lung. Este posibil sa se iveasca un eveniment avand darul de a-ti spori prestigiul in cariera sau viata publica.

Din 28 august, prezenta lui Marte in a zecea casa a Scorpionului te mobilizeaza catre mare stradanii si perseverenta in plan profesional. Cariera pare a fi mai presus de orice, un lucru relativ auspicios, avand in vedere ca poti neglija alte aspecte importante ale vietii tale. Ai la dispozitie un ciclu favorabil inceperii unei noi afaceri sau avantarii spre un proaspat drum in cariera. Competenta si eforturile tale sunt pe cale de a fi apreciate si recompensate. Nu sunt totusi excluse unele neintelegeri si dispute cu sefii!

Din 8 august, tranzitul lui Mercur in  zecea ta casa accentueaza trendurile de mai sus. Sunt de asteptat constructive dialoguri despre perfectionarea profesionala si telurile legate de jobul tau. In acest context astral, poti avea inspiratia de a descoperi noi, inedite modalitati de a te afirma. Este de asteptat sa ai o discutie hotaratoare cu unul din superiori.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama

Horoscop Scorpion iulie 2013
Horoscop Scorpion august 2013 Horoscop Scorpion august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Foarte interesanta interpretarea ta. Se vede ca ai talent innascut.
    Voi urmari cu interes ce vei posta in viitor.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.