Horoscop Rac ianuarie 2014

Horoscopul Racului ianuarie 2014 vesteste o navalnica afirmare a personalitatii si o ambitioasa focalizare asupra obiectivelor tale esentiale. Inventivitatea si intuitia iti sunt de mare ajutor, dar trebuie sa-ti supraveghezi cu grija inclinatia de a rani orgoliile celor din jur si a te implica in dispute paguboase.

Pe 1 ianuarie 2014, Luna noua din Capricorn te mobilizeaza sa iei niste masuri dure dar necesare pentru a mentine alaturi numai pe acei oameni care te sprijina pana in panzele albe fara sa iti impuna conditionari de orice fel. Daca cineva a gresit grav fata de tine in zilele anterioare sau chiar pe 1 ianuarie, tinzi a rupe orice legatura cu acea persoana. In pofida faptului ca te simti deschis catre negocieri si cai diplomatice de a-ti rezolva niste probleme, esti gata sa arunci peste bord orice lucru sau aspect al vietii tale care isi stanjeneste dezvoltarea sau atingerea unor teluri care nu mai suporta nici un fel de amanare.

Opozitia dintre Mercur si Jupiter din 3 ianuarie iti inlesneste gasirea cuvintelor potrivite la momentul potrivit. Esti stapanit de intuitia de a te pune in cea mai buna lumina. Desi poti fi inspirat sa iti extinzi orizonturile cunoasterii, uneori, prea multele informatii pe care le ai la dispozitie te pot deruta. O serie de declaratii orgolioase si o atitudine cumva prea aroganta te pot aduce in preajma unor nedorite discutii si conflicte. Ai grija sa nu intelegi gresit mesajele transmise catre tine si sa nu te lasi in voia unui criticism lipsit de orice fel de afectiune.

Soarele in opozitie cu Jupiter pe 5 ianuarie 2014 te poate face sa te simti mai ingradit decat de obicei de conjuncturile vietii de zi cu zi. Este necesar sa iti supraveghezi cu atentie impulsul de te intinde mai mult de cat iti este plapuma  in proiectele personale si a-ti asuma mai mult decat poti face. Aspiratiile marete care te insufletesc si atitudinea prea increzatoare te pot determina sa calci in picioare mandria ori vanitatea altora. Straduieste-te sa iti pastrezi obiectivitatea, sa dai dovada de o sporita rabdare si intelegere in comunicarea cu persoanele din imediata ta apropiere.

Cuadratul lui Marte cu Jupiter de pe 9 ianuarie are potentialul de a-ti furniza, in continuare, un exagerat optimism si o foarte mare incredere in resursele tale interioare. Cu atat mai mult, se impune sa abordezi cu prudenta toate propunerile care ti se fac si orice initiativa ce iti promite foarte mult la prima vedere. Inca o data, nu ar fi rau sa nu te angajezi in niste angajamente greu de indeplinit si  sa nu te astepti la supradimensionate rezultate ale demersurilor tale pe plan financiar. In aceasta zi, lauda de sine nu miroase a bine, si nu este deloc bine sa te angrenezi in niste competitii in care tii cu tot dinadinsul a iesi pe primul loc.

Luna plina rasarita pe 16 ianuarie 2014 in cerurile Racului si prima casa a Racului te imboldeste sa-ti regandesti pornirile, comportamentul in functie de noile circumstante din viata de familie. Este necesar sa iti armonizezi interesele cu cele ale oamenilor apropiati, mai ales ca pari simti nevoia de a fi mai mult incurajat, sustinut de ei. Starea ta emotiva ajunge la o culme, simtaminte retinute prea mult sunt pe punctul de a iesi la suprafata si poti fi traversat de o teribilia nazuinta de a te dedica unei veritabile comuniuni cu persoanele indragite.

Din 20 ianuarie, Soarele in tranzit prin Varsator si a opta ta casa te indeparteaza de cararile batatorite ale existentei zilnice, starnindu-ti setea de a te  regasi pe mai inalte cote ale ierahiei sociale. Inventivitatea, inclinatia de a te exprima cu o sporita originalitate te sprijina in investigarea unor noi modalitati de a te infatisa celorlalti si a castiga o sporita apreciere.

Imaginatia ti se revarsa vrand-nevrand prin toate caile de comunicare odata cu 31 ianuarie 2014, gratie calatoriei lui Mercur in Pesti si a noua casa a Racului. Stapanesti mai mult decat altadata mestesugul cuvintelor si pari a avea o multime de lucruri de impartasit celor din jur. Treci printr-o perioada favorabila studiului, invatarii, in special intr-un domeniu asociat cu o limba ori o cultura straina. Poti pleca intr-o calatorie sau comunica cu oameni de pe alte meleaguri. Intuitia iti este un bun aliat in materializarea unor idei novatoare ce iti rasar spontan in minte.

Luna noua din Varsator iti inlesneste tot pe 31 ianuarie o renastere fiintei sau a felului cum privesti viata. Ai oportunitatea a-ti oferi un nou inceput, de a trece printr-o serie de transformari, ajustari ale existentei, si a te debarasa de o niste lucruri de amanunt ce nu iti mai sunt de folos in evolutia personala.

Ambiguitatiile dintr-o relatie de parteneriat incep sa se destrame incepand cu aceeasi data de 31 ianuarie 2014, drept urmare a revenirii lui Venus in aspect direct in Capricorn si a saptea casa a Racului. Aproape nimic nu mai sta in calea sprijinului reciproc si a mobilizarii spre obiective comune, avand darul de a furniza sporite avantaje ambelor parti.

Horoscop Rac ianuarie 2014 - Dragoste

Niste mici si iritante dificultati in relationarea cu persoana iubita trebuie sa fie depasite sub impactul Lunii noi rasarite pe 1 ianuarie in a saptea casa a Racului. Poate ca lucrurile nu merg atat de bine precum ti-ai dori in legatura de cuplu, si te vezi nevoit sa treci peste niste marunte orgolii personale,  sa lasi de la tine pentru a mentine viabila impartasirea din viata sentimentala.

Prezenta lui Mercur in sectorul astrologic al Racului te aduce, din 11 ianuarie 2014, in preajma unei atitudini pline de spontaneitate in dragoste, ce iti faciliteaza impliniri de mult dorite sau o eliberare de zile mari a unei reciproce senzualitati.

Nemaiintalnite delicii in viata amoroasa sunt pe cale a se ivi si pe 31 ianuarie, ca efect al Lunii noi din opta ta casa. Cu toate acestea, erotismul pare a se risipi, a se elibera in van in cazul unei aventuri trecatoare, a unei legaturi de cuplu lipsite de o reala autenticitate afectiva.

Horoscop Rac ianuarie 2014 - Bani si cariera

Comunicarea ti se focalizeaza spre sfera financiara odata cu 11 ianuarie 2014, sub influenta tranzitului lui Mercur in a opta casa a Racului. Pari a fi preocupat ma cu seama de chestiuni tinand de bani ori valori materiale impartasite cu altii, fie ca este vorba de parteneri de afaceri, fie de rude apropiate.

Tranzitul Soarelui in a opta ta casa iti deschide din 20 ianuarie drumul catre proaspete asocieri pe plan financiar sau in afaceri. Niste impozite de care nu ai tinut seama sau o potentiala mostenire pot ajunge in centrul atentiei.

O incheiere a unor chestiuni financiare stanjenitoare este de asteptat sa aiba loc pe 31 ianuarie, atunci cand Luna noua este pozitionata in a opta casa a Racului. Poti termina de platit o datorie, primi inapoi niste bani pe care i-ai imprumutat, sau obtine un credit avantajos de la o banca.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013-2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Rac

 Horoscop Rac 2014

 Horoscop Rac decembrie 2013
Horoscop Rac ianuarie 2014 Horoscop Rac ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Buna Diana,
    Sunt nascuta pe data de 22 iulie (1963). As vrea sa te rog, daca se poate sa-mi spui daca aceasta data apartine zodiei Leu, asa cum o gasesc pe blogul tau, si chiar si pe alte site-uri, sau in rac, asa cu se gaseste in cele mai multe locuri. Cu multumiri!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim buna! Si eu sunt nascuta pe 21 iulie 1983 la ora 20.00 si sa-ti spun drept la fel nici eu nu inteleg carei zodii ii apartin, citind caracteristicele racului si ale leului ma regasesc in ambelecate putin. Acum la previziuni astrale nu stiu la cine sa ma uit la leu sau la rac, mama imi spunea cica ca sunt un rac in plecare si un leu in venire.. Poti sa ma la lamuresti si pe mine Diana cu aceasta confuzie. De ce sunt atat de diferit de un rac nascut pe 1, 10, si 15 iulie. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Atatia raci au necazuri,incat cred ca Jupiter in zodie este realmente un malefic. Exemple in acest sens pot fi Becali,Adrian Nastase si din pacate, Adrian Iovan. Se pare ca nu i-a ajutat cu nimic Jupiter...Fiul meu este tot rac si recent a suferit o mate deceptie,sper sa nu fie de durata,sa isi revina repede si viata sa ii ofere un remediu bun si eficient,ca doar se stie ce atunci cand se inchide o usa, se deschide o alta...Oricum,Jupiter in rac nu mi se pare sa fi fost cu ceva de folos nimanui,cel putin pana acum. Poate la vara,cand va intra in leu,ne va fi mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. exista patru zodii,din crucea cardinala(racii,capricornii,balantele si berbecii)care trec printr o perioada mai grea.obstacole,schimbari de tot felul,uneori pot aparea boli,accidente,morti subite!nu pt.toti se ntamapla asta,normal.exista predispozitie dar depinde de harta pesonala a fiecaruia!racii sunt oameni buni,sensibili,pt.fam.si copii,dar destinul fiecaruia trebuie urmat!rugati va si pt.fiul dv.pt.liniste si pace n suflet si o sa fie bine!sanatate si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  5. asta am auzit si eu de la camelia patrascanu!exact asa despre zodiile astea 4!e o perioada mai grea.cu ajutorul lui d zeu,trecem peste toate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim..si eu sint rac si din 2010 am trecut prin foarte multe schimbari..unele foarte grele..de ce..numai noi raci...nu se mai termina crucea cardinala pe semnele astea

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.