Horoscop Capricorn aprilie 2015

Horoscopul Capricornului aprilie 2015 aduce in prim plan un imbelsugat aflux creativ, o sporita incredere in tine insuti si in abilitatile tale, o fertila interactiune sociala, dar si necesitatea de a-ti mentine calmul si seninatatea indiferent de cat de tensionate ar fi relatiile cu niste persoane rauvoitoare.

Horoscop Capricorn aprilie 2015| Horoscop general


Ca urmare a trigonului dintre Soare si Pluton din 5 aprilie 2015, poti fi vazut de unii oameni ca fiind din cale afara de incapatanat sau dominant, acestia parand sa te provoace la un duel direct sau indirect. Un lucru destul de convenabil pentru tine, avand in vedere ca abia astepti sa iti masori fortele cu cineva. Cu toate acestea, disputele minore din aceasta zi tind sa se amplifice in timp, degenerand in batalii neproductive si chiar frustrante. Trebuie sa tii cont ca tensiunile de astazi vor dispare maine, si ca nu are sens sa te implici in lupte zadarnice. Tine-ti in frau impulsivitatea, si nu vei avea decat de castigat.

Capricorn
Tendinta de a-ti lasa mintea stapanita de un singur dar obsesiv gand se face simtita pe 8 aprilie, atunci cand Mercur ajunge in cuadrat cu Pluton. Simti nevoia sa analizezi la sange fiecare detaliu, ceea ce-ti poate fi de folos intr-un proiect laborios, dar iti poate crea dificultati in sarcinile si activitatile cotidiene. Unele persoane par sa incerce sa iti vare cu de-a sila in minte niste idei ori convingeri, o tentativa ce te irita peste masura, facandu-te sa iti iesi din pepeni. Pe de alta parte, poti avea inclinatia de a prelua controlul discutiilor in care te angajezi. In aceste conditii, n-ar fi rau sa iti petreci timpul in singuratate, focalizandu-ti energia in directii mai fertile, eventual pentru a-si explora simtamintele si gandurile.

Spontaneitatea si creativitatea sunt atuuri majore incepand cu 14 aprilie 2015, gratie tranzitului lui Mercur in Taur si a V-a casa a Capricornului. Mercur iti stimuleaza gandirea, asa ca poti iesi in evidenta prin originalitatea unor idei pe care nu ai cum sa le tii numai pentru tine, si le impartasesti altora cu expresivitate si putere de convingere. De altfel, placerile vietii nu au parca sare si piper daca nu sunt degustate impreuna cu altii, cu prietenii ori cu persoana iubita.

Probleme legate de viata familiala si simtaminte subconstiente sunt pe cale sa dea in clocot si sa te marcheze pe 18 aprilie, sub vibratiile Lunii noi din Berbec si a IV-a ta casa. O crescanda stare de neastampar, impulsul de a-ti transforma hotarator viata te pot impinge catre o schimbare in cariera sau o mutare pe meleaguri indepartate. Esti strabatut de dorinta sa iti iei in maini destinul, iar acest lucru nu poate avea decat efecte benefice.

Soarele isi face loc, odata cu 20 aprilie 2015, in Taur si a V-a casa a Capricornului, dand cale libera din nou inspiratiei si proiectelor creative. Copilul din interiorul tau da buzna in existenta ta de zi cu zi, imbiindu-te catre joaca si distractii. Increderea in tine insuti pare sa se faca simtita in tot ceea ce faci. Profita din plin de aceasta conjunctura astrala de bun augur!

Pe 21 aprilie, trigonul lui Marte cu Pluton te inzestreaza cu hotarare, perseverenta si o enorma vitalitate. Esti extrem de motivat sa iti urmezi telurile esentiale, gata sa te confrunti cu orice piedica exterioara. Forta personalitatii te ajuta sa iti promovezi cu eficacitate ideile si interesele.

Un alt trigon, intre Mercur si Pluton, te sprijina pe 22 aprilie 2015 sa iti descifrezi tainele inimii. Discutiile cu ceilalti, caracterizate de profunzime si efervescenta, sunt capabile sa iti sugereze neaasteptate invataminte. Ai ocazia sa te cunosti mai bine pe tine insuti. O veste buna este pe punctul sa iti deschida o noua perspectiva despre viata.

Horoscop Capricorn aprilie 2015| Horoscop dragoste


Parcursul lui Venus in Taur (pana pe 11 aprilie) si cel al lui Marte in Taur isi pun amprenta si asupra acestei luni, asa cum au fost descrise in Horoscopul dragostei Capricornului martie 2015.

Dragostea tinde sa treaca prin furcile caudine ale ratiunii odata cu 11 aprilie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Gemeni si a VI-a casa a Capricornului. Poti fi inclinat sa iti tii in frau sentimentele si sa analizezi cu raceala calitatile si defectele unui eventual partener de cuplu inainte de a-ti deschide portile inimii catre el. In aceasta perioada, este probabil sa inchegi o legatura amoroasa cu cineva avand de a face cu sfera ta profesionala. Daca ai deja alaturi un tovaras de viata, ti se recomanda sa-ti stapanesti impulsul de a-l critica si a-i cauta nod in papura.

Pe 14 aprilie, Mercur patrunde pe meleagurile celei de-a V-a tale case, continuand sa mentina viata sentimentala intr-o stransa asociere cu lucuditatea mintii. Daca esti atras catre o noua idila in acest interval de timp, pari sa o faci mai putin din cauza unei fierbinti pasiuni, preferand mai degraba sa fii impreuna cu cineva in stare sa vibreze pe aceeasi lungime de unda ca si tine din punct de vedere intelectual.

Horoscop Capricorn aprilie 2015 | Horoscop bani si munca


Pe 4 aprilie 2015, Luna plina din Balanta si a X-a casa a Capricornului marcheaza adeseori un moment de rascruce in cariera. Probabil ca nu-ti prea place sa recurgi la ajutorul altora, asa ca, daca esti impovarat de prea multe responsabilitati, poti fi determinat sa faci un pas hotarator. Fie iti creezi aliati la actualul serviciu, fie pornesti in cautarea unui alt job, mai putin solicitant sau mai promitator prin prisma satisfactiilor financiare.

Vizita lui Venus in a VI-a ta casa este asociata, din 11 aprilie, cu un mare apetit pentru ordine si organizare la locul de munca, ori cu aspiratia de a te apropia de perfectiune in tot ceea ce faci. In acelasi timp, pari sa descoperi aspecte incitante ale unor sarcini aparent banale si sa-ti pui la treaba mai mult creativitatea intr-un proiect individual.

Focalizarea spre chestiunile financiare nu poate decat sa-ti ofere avantaje datorita trigonului dintre Marte si Pluton din 21 aprilie 2015. Ai posibilitatea sa aduci de partea ta investitori sau persoane increzatoare in planurile tale de afaceri. Chiar daca ai capacitatea de a munci din greu la serviciu, trebuie sa eviti sa te suprasoliciti sau sa cazi prada unei oboseli cronice.



Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Capricorn 2015

Horoscop Capricorn martie 2015
Horoscop Capricorn aprilie 2015 Horoscop Capricorn aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 28, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.