Horoscop Varsator aprilie 2015

Horoscopul Varsatorului aprilie 2015 lasa sa se intrevada o fericita viata sentimentala, o sporita creativitate si agilitate mentala, precum si o preocupare statornica fata de familie si casa.

Horoscop Varsator aprilie 2015 | Horoscop general


Varsator
Luna plina ivita pe 4 aprilie 2015 in Balanta si a IX-a casa a Varsatorului insista asupra calatoriilor si studiilor. Daca ti-ai facut planuri legate de o plecare din oras sau de un examen, acestea ti-ar putea fi date peste cap de un eveniment neprevazut. Desi poti avea impresia ca lucrurile capata o turnura negativa, vei constata, nu peste mult timp, ca ele actioneaza in favoarea ta pe termen lung.

Sporitul potential creativ pe care ii la indemana din 11 aprilie, gratie tranzitului  lui Venus in Gemeni si a V-a ta casa, poate fi fructificat mai cu seama intr-un domeniu artistic, dar si in reimprospatarea modului cum abordezi viata, in general. Pari sa redescoperi, cu ochi de copil, minunile simple ale existentei, sa gasesti mai multa savoare in preocupari aparent banale, dar care te reprezinta cu adevarat.

Incepand cu 14 aprilie 2015, ca urmare a vizitei lui Mercur in Taur si a IV-a casa a Capricornului, puterea de concentrare ti se intensifica, iar memoria iti este cu mult mai eficienta decat de obicei. Uneori, poti profita din plin de aceste atuuri daca iti faci timp sa studiezi in singuratate. Viata personala, familia, persoana indragita devin tot mai importante pentru tine. Casa ori gospodaria par sa te solicite intr-un mai mare grad decat altadata. Este posibil sa iti iei ceva de munca acasa sau sa te trezesti, uneori pe nepusa masa, cu o multime de vizitatori.

Pe 18 aprilie, Luna noua din Berbec si a III-a ta casa daruieste agilitate si ingeniozitate mintii. Este posibil sa nu mai ai rabdarea de a purta conversatii banale, sa lasi deoparte conformismele politetii si sa te implici intr-o serie de dispute cu oameni care tin parca sa iti dicteze ceva sau sa se bage neinvitati de nimeni in lucruri care nu ii privesc. Ai nevoie de un stimul intelectual, de dialoguri cu persoane inteligente, capabile sa iti inspire noi idei si perspective de viata.

Focalizarea catre familie, casa si problemele personale este accentuata din 20 aprilie 2015 de tranzitul Soarelui in Taur si a IV-a casa a Varsatorului. Este posibil sa iti indrepti gandurile spre o conjunctura familiala trecuta care este reactualizata atunci cand te astepti mai putin. Pe de alta parte, o ruda de care te indepartase o cearta infierbantata pare sa iti ceara ajutorul, fiind gata sa treci peste resentimente si sa ii dovedesti bunavointa. Unii nativi din Varsator se pot angaja in cumpararea, vanzarea sau redecorarea unei locuinte.

Horoscop Varsator aprilie 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Taur continua sa se faca simtit pana pe 11 aprilie, asa cum este configurat in Horoscopul dragostei Varsatorului martie 2015.

Viata sentimentala castiga vadit in oportunitati  odata cu 11 aprilie 2015, ziua de debut a parcursului lui Venus in a V-a casa a Varsatorului. Esti strabatut de un val de romantism, care te impulsioneaza sa iti imbogatesti si sa iti revitalizezi conexiunea afectiva din relatia de cuplu. Daca esti singur, ai sansa de a intalni o persoana speciala, gata sa te poarte intr-o magica aventura amoroasa. Atractivitatea conferita de planeta frumusetii te poate transforma intr-un "vanat" mult dorit de catre numerosi potentiali parteneri. Oricum, se pare ca poti cunoaste pe cineva pe gustul tau mai ales prin intermediul unui hobby comun ori in persoana cuiva care lucreaza intr-o zona creativa.

Horoscop Varsator aprilie 2015 | Horoscop bani si munca


Viata profesionala si activitatile financiare ajung intr-un con de umbra in aceasta luna. Nu sunt de asteptat mari schimbari in aceste domenii, nici pozitive, dar nici negative. Chestiunile personale, familia si partenerul de cuplu necesita mai mult timp decat pana acum, mai cu seama daca le-ai neglijat in ultima vreme din cauza serviciului ori afacerilor.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Varsator 2015

Horoscop Varsator martie 2015
Horoscop Varsator aprilie 2015 Horoscop Varsator aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.