Horoscop Pesti aprilie 2015

Horoscopul Pestilor aprilie  2015 prefigureaza necesitatea reconfigurarii relatiilor de parteneriat, o intensa si profitabila interactiune cu oamenii si intarirea legaturilor familiale.

Horoscop Pesti aprilie  2015 | Horoscop general



Pesti
Un moment de rascruce intr-o legatura de parteneriat din plan personal, social sau profesional poate fi provocat pe 4 aprilie 2015, de Luna plina din Balanta si a VIII-a casa a Pestilor. Este posibil sa simti ca daruiesti cu mult mai mult decat primesti intr-o relatie in doi, nemaifiind dispus sa accepti aceasta situatie. Este necesar sa iti renegociezi pozitia, chiar daca acest lucru presupune o serie de discutii lungi si istovitoare, intrucat, in cele din urma, purificarea gandurilor si simtamintelor reciproce promite o relansare ori o reinvigorare a asocierilor tale.

Din 11 aprilie, tranzitul lui Venus in Gemeni si a IV-a ta casa iti reaminteste ca locuinta sau cadrul tau familial reprezinta nu atat un loc zilnic de popas, cat un spatiu in care ar trebui sa iti regasesti sinele si sa te revitalizezi in vederea confruntarilor cu lumea. Poti, asadar, sa fii inspirat sa ii dai o noua fata casei tale, sa o infrumutesezi astfel incat sa-ti reflecte intr-un mai mare grad personalitatea si pasiunile. Planeta dragostei iti inlesneste, de asemeni, o armonizare a relatiilor cu rudele.

Sextilul dintre Marte si Neptun de pe 12 aprilie 2015 da forta intuitiei tale si te sprijina sa deslusesti cu acuratete intentiile si opiniile ascunse ale oamenilor. Convorbirile cu altii sunt marcate de bunavointa si dorinta sincera de a te face de ajutor. In acelasi timp, esti extrem de convingator in promovarea intereselor tale, fiind capabil sa iti faci multi si puternici aliati.

Incepand cu 14 aprilie, Mercur parcurge sectorul astrologic al Taurului si a III-a casa a Pestilor, vestind o perioada de-a lungul careia informatile dau navala peste tine din toate partile, fiindu-ti uneori greu sa le prelucrezi si sa profiti de toate. Se pare ca ai de spus cate ceva oricui si ca toata lumea trebuie sa iti transmita niste vesti importante. In acest context, nu ar fi rau sa-ti ierarhizezi discutile pe care le ai de purtat cu altii, obligatiile, vizitele si evenimentele sociale la care esti invitat sa participi. Ai prilejul sa iti reiei legaturile cu niste persoane influente si sa-ti extinzi reteaua de contacte utile. Mintea tinde sa ti se imprastie spre o multitudine de subiecte, asa ca nu este vremea cea mai potrivita focalizarii asupra unui proiect de anvergura, ce solicita atentie fata de cele mai mici detalii.

Creativitatea iti faciliteaza noi oportunitati in viata ca efect al sextilului lui Mercur cu Neptun si al cuadratului lui Venus cu Neptun din 19 aprilie 2015. Esti inzestrat cu empatie in interactiunea cu ceilalti, si, inca o data, pari sa nu ramai nepasator fata de problemele altora. Tinzi sa simti, cu precizie, ce ceea altii vor auda, iar acest lucru iti poate crea notabile avantaje, inclusiv intr-un job legat de vanzari sau publicitate. Nu le cere oamenilor apropiati mai mult decat pot face. Fii deschis si realist in comunicarea cu ei, si toata lumea va avea astfel de castigat.

Soarele isi croieste drum, odata cu 20 aprilie, in Taur si a III-a casa a Pestilor, continuand la un alt nivel tendintele mercuriene. Acest tranzit este de bun augur in relationarea cu cei din jur, in activitati asociate cu inovatiile, relatiile cu publicul, vanzarile, comunicarea verbala si in scris. Relatiile cu rudele sunt iarasi pe cale se invioreze si devina din ce in ce mai cordiale.

Sub impactul sextilului dintre Soare si Neptun de pe 29 aprilie 2015, imaginatia iti ajunge la inalte cote si te indeparteaza, vrand-nevrand, de ritmurile cenusii ale cotidianului. O scurta evadare din mijlocul obligatiilor zilnice, eventual in natura, iti poate purifica mintea si sufletul, marindu-ti vitalitatea si capacitatea de concentrare.

Horoscop Pesti aprilie  2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Taur, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Pestilor martie 2015, continua sa isi faca simtite influentele pana pe 11 aprilie.

Seriozitatea si maturitatea sunt repere de baza in viata sentimentala odata cu 11 aprilie 2015, ziua de debut a calatoriei lui Venus in a IV-a casa a Pestilor. Patruns de o intensa sensibilitate emotionala, nu iti mai doresti nici un fel de flirt ori aventura superficiala, ci o conexiune afectiva cu cineva in stare sa te protejeze si sa-ti fie credincios pana in panzele albe. Poti cunoaste o astfel de persoana prin intemediul unui membru al familiei ori intr-o circumstanta avand de a face cu familia sau cu o casa.

Horoscop Pesti aprilie  2015 | Horoscop bani si munca


Chestiunile financiare pot lua o turnura neasteptata sub vibratiile Lunii noi aparute pe 18 aprilie 2015 in Berbec si a II-a casa a Pestilor. Evita sa te lasi in voia unor cheltuieli nemasurate si indreapta-ti mai curand banii si energia catre investitii noi, neconventionale, care au posibilitatea sa-ti mareasca simtitor veniturile. Explorarea unor inedite cai de a castiga bani poate fi uneori nitel riscanta, dar este mai productiva decat a te lasa in voia inertiei sau a ramane in expectativa.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Pesti 2015

Horoscop Pesti martie 2015
Horoscop Pesti aprilie 2015 Horoscop Pesti aprilie  2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.