Horoscop Peşti iulie 2015

Horoscopul Peştilor iulie 2015 are drept principale orientări un sporit potenţial creativ, reestimarea oamenilor ce îţi susţin împlinirea idealurilor, puctele forte dar şi cele slabe ale relaţiilor de parteneriat, ajutorarea dezinteresată a celor din preajma ta, redescoperirea plăcerilor vieţii cu o inocenţa aproape copilărească şi o viaţă sentimentală aflată sub semnul autenticităţii.

Horoscop Peşti iulie 2015 | Horoscop general 


Pesti
Idealurile împărtăşite şi încurajate de alţii capătă întâietate pe 2 iulie 2015, sub efluviile Lunii pline din Capricorn şi a unsprezecea casă a Peştilor. Te poţi întreba cât de mult eşti inspirat să evoluezi de prietenii tăi şi în ce măsură aceştia te apreciază aşa cum îţi doreşti. Această Lună plină semnalează formarea unor noi amiciţii, dar şi încheierea unora ajunse de mult în pragul letargiei. Ai şansă de a primi un sprijin important pentru materializarea viselor tale!

Trigonul dintre Soare şi Neptun din aceeaşi dată de 2 iulie te îndepărtează de stresul cotidian, te îndeamnă să crezi în tine însuţi şi îţi deschide porţi ferecate până acum. Ai capacitatea de a întrezări lucruri inaccesibile pentru alţii şi, din această cauză, poţi să înţelegi şi să apreciezi darurile pe care le poţi oferi celor din jurul tău.

Prezent în Rac şi a V-a casă a Peştilor începând cu 8 iulie 2015, Mercur continuă să îţi învigoreze creativitatea, dar ţi-o îndreaptă nu atât către zona profesională, cât spre joacă, spre descoperirea unor inedite delicii ale vieţii. Mult mai sociabil şi mai direct decât de obicei, ai harul de a străluci în societate, de a-i încânta pe oameni prin spiritul tău efervescent. Pari să fii mai deschis faţă de copiii tăi, ai unor rude sau ai prietenilor, să te simţi în largul tău alături de ei şi să le desluşeşti gândurile şi simţămintele. Poţi să te dedici unui nou hobby ori unuia mai vechi, pentru care nu ai avut timp în ultimele luni.

9 iulie, atunci când Marte se poziţionează în trigon cu Neptun, nu este ziua cea mai potrivită respectării unui program strict. Dacă te laşi în voia curentului existenţei, ai şansa să ajungi în faţa unor oportunităţi neobişnuite, neluate în seamă vreodată. Graţie onestităţii şi bunăvoinţei care te caracterizează, îi ajuţi pe alţii spontan, fără vreun fel de efort şi fără să aştepţi ca acţiunile tale să fie recompensate în vreun fel.

Din cauza scăzutului tău potenţial energetic, pe 13 iulie, pari să pici cu uşurinţă pradă descurajării şi dezamăgirii din cauza unor obstacole relativ minore. Cuadratul Soarelui cu Neptun şi trigonul dintre Mercur şi Neptun te îmboldesc să îţi ocoleşti responsabilităţile şi să îţi îngădui o mică evadare din rutină, eventual într-o călătorie scurtă la voia întâmplării. Acordă-ţi timp pentru a-i asculta pe alţii şi a-ţi releva mesajele interioare. Nu încerca să-i duci cu zăhărelul pe unii oameni pentru a evita confruntările cu ei, întrucât minciunile tale, mai mult sau mai puţin nevinovate, vor fi scoase la lumină atunci când te aştepţi cel mai puţin!

Luna nouă răsărită pe 16 iulie în Rac şi a V-a casă a Peştilor reia tendinţele mercuriene. Nu-ţi refuza plăcerile, bucuria de a trăi în mijlocul celor dragi, dar nu te întinde mai mult decât te ţine plapuma. Ţine-ţi în frâu un fel de răzgâială copilărească! Joacă cu viaţa are limite, aşa că atunci când este cazul, strage-ţi jucăriile şi mergi acasă!

Te simţi în al nouălea cer datorită interacţiunii senine, armonioase cu ceilalţi, şi ai prilejul să pui bazele unor parteneriate promiţătoare în plan personal, social şi profesional. Tranzitul iniţiat de Venus, odată cu 19 iulie 2015, în Fecioară şi a şaptea ta casă îţi creşte popularitatea şi prestigiul, şi te înverşunează impotriva celor care încalcă normele unei minime morale ori sunt porniţi să îţi întineze idealurile. Unii pot să considere că ai standarde prea înalte în viaţa socială!

Optimizarea tonusului tău fizic şi mental, şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos sunt reperele tranzitului Soarelui şi al celui lui Mercur în Leu şi a VI-a casă a Peştilor începând cu 23 iulie 2015. Deşi eşti motivat pe mai departe să dai o mâna de ajutor oamenilor nefavorizati de soartă, ştii cum să îi ţii la distanţă pe cei dornici să profite de bunătatea ta!

Venus preia o mişcare retrogradă din 25 iulie în Fecioară şi a şaptea ta casă, generând uneori un individualism păgubos în relaţiile cu alţii. Este necesar să analizezi ce te mai leagă de vechi parteneriate, dacă ele îşi mai au rostul şi dacă nu cumva trebuie să le pui punct.

O conştientizare limpede a lumii exterioare şi îndeosebi interioare este de aşteptat să aibă loc pe 31 iulie 2015, datorită Lunii pline din Vărsător şi a XII-a casă a Peştilor. Ai abilitatea să îţi descoperi semnificaţia destinului, şi poţi fi cutremurat de o viziune amplă asupra existenţei iscată de un eveniment neaşteptat. Cineva care este pătruns de acelaşi credinţe şi idealuri ca şi tine este pe cale să-ţi ofere un sprijin însemnat!

Horoscop Peşti iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Măştile minciunii, ipocriziei, timidităţii şi nesiguranţei cad de pe feţe, dezvăluind adevărul gol goluţ din relaţiiile de cuplu. Din 8 iulie, parcursul lui Mercur în a cincea ta casă este asociat cu o transparenţă totală în dragoste. Dacă unele legături amoroase superficiale nu au cum să reziste unei astfel de lovituri de teatru, cele bazate pe o reală afecţiune reciprocă sunt îmbogăţite de comunicarea deplină a gândurilor şi sentimentelor partenerilor.

Din 19 iulie, Venus îşi croieşte drum în a VII-a casă a Peştilor, punanadu-ţi la îndemână atuurile farmecului şi atractivităţii în cucerirea cuiva special, plin de viaţă şi exuberanţă. Chiar dacă nu ai întâlnit încă o astfel de persoană, nu îţi pierzi speranţa şi eşti gata să lupţi pentru dragoste până în pânzele albe. În cazul în care ai deja un partener, conexiunea cu el se leapădă de orice fel de dispute ori neînţelegeri. Este o perioada de bun augur pentru căsătorii!

Planeta Venus retrogradă în a şaptea ta casă poate destabiliza, odată cu 25 iulie 2015, unele legături de cuplu. Această conjunctură astrală este marcată de păreri sau idei divergente, capabile să pună sub semnul întrebării viitorul vieţii în doi. Atât tu, cât şi partenerul tău trebuie să va dezvăluiţi cu onestitate ceea ce va uneşte, şi să va prioritizati preocupările comune, să aveţi tăria de a acceptă compromisuri menţinându-va totuşi pe poziţii egale.

De-a lungul traseului său retrograd, pe 31 iulie, Venus trece de hotarele celei de-a şasea case a Peştilor. Nu pica în capcana dezamăgirilor dacă ai senzaţia că persoană iubita nu îţi acordă destulă atenţie. Probabil că nu a ghicit asta şi nu are cum să ghicească dacă nu îi mărturiseşti ce îţi doreşti. Dacă eşti singur, şi năzuieşti ca dragostea să îşi afle loc în viaţa ta, nu căuta să îţi judeci prea aspru un eventual partener.

Horoscop Peşti iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Soarele şi Mercur îşi împletesc influenţele şi te focalizează asupra muncii din 23 iulie, atunci când cele două corpuri astrale pătrund în a VI-a ta casă. Deşi viaţa profesională te solicită mai mult decât decât altădată, posezi capacitatea de a te adapta oricăror responsabilităţi şi de a te apleca cu minuţiozitate asupra sarcinior cele mai complexe. Ai noi idei de a-ţi creşte eficienţa, iar comunicarea cu colegii se accentuează şi îţi furnizează avantaje majore.

Pe 25 iulie 2015, Uranus devne retrograd în Berbec şi a două casă a Peştilor, inspirându-ţi o impulsivitate uneori iresponsabilă în plan financiar. Nu te avânta în cumpărături şi iniţiative de afaceri fără să îţi evaluezi cu grijă balanţa personală de venituri şi cheltuieli. Totodată, chiar dacă nu eşti mulţumit de salariu, şi nici nu simţi că eşti preţuit la adevărata ta valoare la actualul tău serviciu, nu renunţa la el până nu găseşti un altul, poate mai avantajos.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Peşti 2015 

Horoscop Peşti iunie 2015
Horoscop Peşti iulie 2015 Horoscop Peşti iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 24, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.