Horoscop Berbec iulie 2015

Horoscopul Berbecului iulie 2015 anticipează armonizarea relaţionării sociale şi profesionale, o fericită regăsire a sinelui în viaţa de familie, redescoperirea resurselor tale creative şi a atuurilor personalităţii tale, necesitatea de a nu cade pradă impresiei că eşti nedreptăţit, de a te adapta unor răsturnări de situaţie în modul cum eşti perceput de alţii, şi de a nu-ţi cufunda dragostea nici în abisurile raţiunii, nici în cele ale unei frivolităţi excesive.

Horoscop Berbec iulie 2015 | Horoscop general 


Berbec
Sextilul lui Mercur cu Uranus din 2 iulie 2015 îţi împrospătează viaţa, îţi crează condiţiile iniţierii unui nou demers sau proiect. Te simţi nemaipomenit de bine dacă te canalizezi asupra unui lucru pasionant, iar interacţiunea cu oamenii te sprijină să-ţi lărgeşti orizonturile şi să îţi perfecţionezi abordarea unor ţeluri importante. Capacitatea de a izvodi cu repeziciune idei îndrăzneţe, originale, te îndeamnă să pui la încercare limitele gândirii celorlalţi.

Mintea îţi este adumbrită de emoţii puternice şi poţi lua decizii mai puţin raţionale, bazate mai degrabă pe sentimentele tale. Tranzitul lui Mercur în Rac şi a patra casă a Berbecului este asociat din 8 iulie cu o oarecare moleşeală mentală, ce poate fi depăşită prin comunicarea intensă cu familia sau cu persoanele îndrăgite, ori când eşti inaluntrul baricadelor casei tale. Dacă te afli într-un mediu străin, nefamiliar, îţi este greu să te concentrezi şi să îţi găseşti cuvintele.

Luna nouă apărută pe 16 iulie 2015 în Rac şi a IV-a ta casă accentuează influenţele anterioare, te ajută să instaurezi un echilibru stabil acasă, în familie, la muncă ori în viaţa personală. Ai prilejul să îţi regăseşti copilul din interiorul tău, să îţi îmbrăţişezi cu căldură, fără nici un fel de frustrare, aspectele principale ale existenţei tale.

Cuprins de neastâmpăr, pari să te focalizezi cu dificultate mult timp asupra unor preocupări din pricina cuadratului dintre Mercur şi Uranus din 19 iulie. Eşti sastisit de monotonia cotidiană, iar oamenii prea insistenţi te irită, aşa că, dacă nu te controlezi îndeajuns, poţi exploda în remarci prea sarcastice ori răutăcioase.

Năzuinţa de a-ţi armoniza relaţia cu lumea îţi conferă o atitudine amicală, binevoitoare şi lipsită de orice urmă de egoism odată cu aceeaşi zi de 19 iulie 2015, ca efect al călătoriei lui Venus în Fecioară şi a şasea casă a Berbecului. Te poţi implica într-o acţiune umanitară sau într-o iniţiativă personală de ajutorare a unor oameni din preajma ta ajunşi la necaz.

Distracţiile, pofta de a trăi din plin şi un compartament niţel jucăuş, dar inofensiv, marchează din 23 iulie tranzitul Soarelui şi cel al lui Mercur în Leu şi a V-a ta casă. Îngăduie-i acestui aspect astral să-ţi trezească creativitatea, să-ţi învigoreze încrederea în tine însuţi şi în visele tale. Eşti tentat să-ţi reverşi inspiraţia într-un hobby, eventual într-o pasiune de natură artistică.

Marte în cuadrat cu Uranus pe 25 iulie 2015 vesteşte o zi tensionată, pe parcursul căreia poţi avea impresia că toate lucrurile din imediata ta apropiere au luat-o razna. Pari să reacţionezi disproporţionat de violent faţă de mici neajunsuri, să fii extrem de irascibil sau încăpăţânat, contrazicându-ţi în acest fel purtarea de zi cu zi. Supraveghează-ţi cu grijă impulsul de a-ţi descărca nervii asupra unor persoane care nu ţi-au greşit cu nimic. De asemeni, ţine-ţi în frâu o grabă excesivă, ce te poate predispune unor gafe sau accidente.

Traiul cotidian pare să fie mai solicitant ori mai stresant decât de obicei tot din 25 iulie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Venus în Fecioară şi a VI-a casă a Berbecului. Poţi avea senzaţia că nu eşti recompensat pe măsură pentru treburile zilnice sau că nu eşti apreciat aşa cum se cuvine pe plan personal, social ori profesional. Desprinde-te de inerţie, obişnuinţe, şi învaţă cum să-ţi transformi necesităţile în tot atâtea plăceri!

Odată cu aceeaşi dată de 25 iulie 2015, Uranus retrograd în Berbec şi a şaptea ta casă este capabil să genereze nişte cutremure în modul cum eşti preţuit de ceilalţi. Menţine-ţi flexibilitatea minţii, rămâi deschis faţă de orice fel de opţiuni, şi nu vei avea nimic de pierdut!

Activităţile de grup sunt la ordinea zilei pe 31 iulie, sub efluviile Lunii pline din Vărsător şi a unsprezecea casă a Berbecului. Eşti angrenat în întreprinderi creative de prieteni şi colegi entuziaşti. O mândrie prost înţeleasă te poate impieduca să te alături uneori iniţiativelor ieşite din comun ale altora. Înarmează-te cu răbdare dacă discuţiile cu oamenii nu se îndreaptă acolo unde îţi doreşti, întrucât cooperarea este astăzi secretul succeselor.

Horoscop Berbec iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Chiar dacă începând cu 19 iulie prezenţa lui Venus în a VI-a ta casă netezeşte calea unei poveşti de dragoste cu cineva având de a face cu mediul tău profesional, o eventuală legătură amoroasă cu un şef are potenţialul de a da naştere unor complicaţii şi bârfe mai păguboase decât te-ai putea aştepta. În acelaşi timp, într-o relaţie de cuplu incipientă sau deja închegată, tinzi să îţi asumi un şir de riscuri nu tocmai bine evaluate. Dacă eşti singur, ai înclinaţia să nu te avanti decât într-o relaţie serioasă, împreună cu o persoană care ştie cu adevărat ce îşi doreşte de la viaţă şi de la tine.

Iubirea este trăită din 23 iulie 2015 cu incandescenţă şi nesaţ, şi insistă să fie mărturisită şi confirmată cu exuberanţa, spontaneitate şi originalitate ca urmare a călătoriei Soarelui şi a lui Mercur în a cincea casă a Berbecului. Treci printr-o perioadă prielnică reînnoirii conexiunii cu fiinţa iubita, de-a lungul căreia poţi surprinde sau să fii surprins de o declaraţie de dragoste neconvenţională ori neanunţată de nimic.

Turnura retrogradă a planetei dragostei în a şasea ta casă te avertizează odată cu 25 iulie faţă de o interferenţă prea strânsă între viaţă sentimentală şi cea profesională. Este nevoie să nu laşi ca nici una din aceste componente să prevaleze în dauna celeilalte, să nu te dedici prea mult uneia în detrimentul celeilalte.

Venus îşi continuă mişcarea inversă poposind, din 31 iulie 2015, în a V-a casă a Berbecului. Eşti ispitit să te dedai unor numeroase flirturi şi să zburzi, lipsit de orice grijă, în parcul de distracţii al unor aventuri amoroase superficiale. Îmbracă platoşa unei minime prudenţe pentru a nu fi străpuns în inimă de săgeata unui Cupidon răutăcios, pus pe şotii.

Horoscop Berbec iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 2 iulie 2015, Luna plină din Capricorn şi a zecea casă a Berbecului îţi sugerează să faci ceva remarcabil, un lucru care să îi convingă pe şefii tăi să te păstreze în jobul tău oricât de mari ar fi pretenţiile tale. Chiar dacă vrei asta, îţi este dificil să îţi ascunzi meritele. Este cazul, aşadar, să pui piciorul în prag şi să ceri ceea ce ţi se cuvine. Dacă ajungi la o dispută înfierbântată cu superiorii tăi, te simţi motivat să îţi părăseşti jobul fără a arunca nici cea mai mică privire în urmă.

Viaţa profesională îţi este senină şi favorabilă graţie parcursului demarat de Venus pe 19 iulie în a şasea casă a Berbecului. Relaţiile cu colegii sunt cordiale, prieteneşti, bazate pe respect reciproc şi o colaborare veritabilă. Nu îţi place să fii împins de la spate de către superiori, mai ales că abilităţile tale organizatorice ies de la sine în evidenţă. Cu toate că ai predispoziţia să o laşi mai moale cu munca, să îţi îmbini responsabilităţile cu plăcerile, nimeni nu are nimic să îţi reproşeze!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec iunie 2015
Horoscop Berbec iulie 2015 Horoscop Berbec iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 25, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.