Horoscop Săgetător iulie 2015

Horoscopul Săgetătorului iulie 2015 lasă să se întrevadă asumarea unei atitudini mature, serioase în viaţa socială şi cea sentimentală, nevoia de a înţelege în profunzime lumea, perfecţionarea sinelui prin studiu, călătorii şi experienţe inedite, precum şi o promiţătoare implicare în sfera socială. Spre sfârşitul lunii trebuie să iei seama la autenticitatea demersurilor tale din dragoste şi din existenţa, în general, la necesitatea de a-ţi împărţi cu generozitate revelaţiile şi bucuriile personale.

Horoscop Săgetător iulie 2015 | Horoscop general 


Sagetator
Pe 2 iulie, Luna plină din Capricorn şi a II-a ta casă te înalţă deasupra treburilor cotidiene, dându-ţi prilejul să desluşeşti în ce măsură acestea îţi merită eforturile. Aspiri să trăieşti conform valorilor tale, şi ai capacitatea să întrezăreşti noi căi de a face asta.

Spiritul iscoditor nu îţi dă pace şi ai înclinaţia să abordezi viaţa cu seriozitate şi responsabilitate începând cu 8 iulie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Rac şi a opta casă a Săgetătorului. Nu accepţi să iei realitatea de-a gata, să te mulţumeşti cu aparenţele, încercând să ajungi la miezul lucrurilor, să îţi dezvălui ce se ascunde în spatele oricărei persoane sau conjuncturi cu care ai de a face. Ocoleşti discuţiile superficiale şi îţi doreşti ca experienţele tale de viaţă să aibă adânci semnificaţii. Treci printr-o perioada oportună unei transformări mentale.

"Vorbele şi faptele potrivite la momentul potrivit." Această este deviza Lunii noi răsărite pe 16 iulie în Rac şi a VIII-a ta casă. Sincronizarea cu evenimentele traiului zilnic îţi dă puterea de a le reorienta în favoarea ta. Nu îţi neglija instinctul, indiferent dacă te avertizează asupra unui pericol ori îţi semnalează o oportunitate. Intuiţia ta este atât de insistentă încât simţi uneori nevoia să ţi-o înfrânezi!

Din 23 iulie 2015, amplasarea Soarelui şi a lui Mercur în Leu şi a noua casă a Săgetătorului dă întâietate evoluţiei personale prin studiu, explorarea a noi faţete ale lumii, călătorii şi influenţe de pe tărâmuri îndepărtate. Există posibilitatea să primeşti o veste bună de la cineva din altă ţară, să îţi transformi credinţele, filosofia de viaţă şi ţelurile datorită contactului cu oameni din străinătate.

Felul în care te privesc şi te preţuiesc cei din jur te frământă mai mult decât de obicei sub impactul tranzitului retrograd al lui Venus în a X-a ta casă odată cu 25 iulie. Te poţi întreba cât veritabilă şi valoroasă este reputaţia ta socială şi profesională. Pentru a te bucura de succese în ambele componente ale existenţei tale se impune să îţi clarifici ce îţi doreşti şi unde vrei să ajungi, să te îndepărtezi de aspiraţii iluzorii sau care nu te reprezintă.

Uranus retrograd în Berbec şi a cincea casă a Săgetătorului tot din 25 iulie 2015 îţi pune în vedere faptul că fericirea poate fi câteodată egoistă. Neîmpărtăşirea satisfacţiilor tale cu cei dragi îi poate determina pe aceştia să fie străbătuţi de frustrare şi dezamăgire, mai cu seamă dacă ţi-au fost adeseori alături la greu. Nu lua vreo decizie importantă influenţat de un capriciu de moment ori din cauză că îţi doreşti cu orice preţ să evadezi din monotonia cotidiană!

Idealurile şi planurile tale măreţe par să-ţi fie mai puţin accesibile ori atractive de pe 31 iulie, ca efect al călătoriei retrograde a lui Venus în Leu şi a IX-a ta casă. În loc să te înfrupţi cu lăcomie din toate prăjiturile aflate în cofetăria lumii, încearcă mai bine să guşti numai din ceea ce îţi face plăcere cu adevărat. Desparte-te de repere ale vieţii care nu îşi mai au rostul în ascensiunea ta materială şi spirituală.

Strălucitoarea Lună plină poposită în aceeaşi zi de 31 iulie 2015 în cerurile Vărsătorului şi a treia casă a Săgetătorului îţi extinde receptivitatea faţă de noi idei şi îţi măreşte puterea de convingere în relaţionarea cu ceilalţi. Depăşeşte-ţi înclinaţia să rosteşti numai ceea ce vor alţii să audă şi nu te sfii să pui întrebări esenţiale celor cu care îţi încrucişezi cuvintele. Păstrează un echilibru între cât de mult vorbeşti şi cât de mult îi asculţi pe semeni!

Horoscop Săgetător iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Farmecul pe care ţi-l conferă Venus odată cu 19 iulie nu te îmboldeşte să te lansezi în aventuri trecătoare şi supeficiale. Parcursul planetei dragostei în a zecea ta casă este corelat cu nevoia de implicare într-o relaţie stabilă, de cursă lungă. Dacă unii Săgetători au ocazia de a iniţia o poveste de dragoste împreună cu cineva din sfera lor profesională sau cunoscut prin mijlocirea unui coleg, alţii sunt atraşi într-o legătură amoroasă cu o persoană remarcabilă prin puterea deţinută în afaceri, în plan social ori politic. Este o perioadă de bun augur pentru o cerere în căsătorie sau planificarea unei nunţi!

Din 25 iulie 2015, mişcarea retrogradă a lui Venus în a X-a casă a Săgetătorului are forţa să imprime o turnură negativă tendinţelor anterioare. Năzuinţa de a întâlni un partener de nădejde te poate face prea pretenţios, prea cârcotaş, acoperindu-ţi ochii cu o pâclă chiar în clipa când îl ai în faţă ta. Unii nativi din Săgetător pot lua în considerare o relaţie de cuplu sau chiar o căsătorie bazată pe interese materiale şi nu pe o afecţiune reciprocă autentică. Pe de altă parte, este indicat să nu îţi neglijezi conexiunea existentă în dragoste din cauza muncii şi nici să îţi descarci pe tovarăşul de viaţă nervii acumulaţi la serviciu.

În decursul tranzitului său inversat, Venus pătrunde pe tărâmurile celei de-a noua tale case pe 31 iulie. Tentat să-ţi dăruieşti inima cuiva cu totul deosebit de oamenii din preajma ta, sosit poate de pe alte meridiane geografice, nu trebuie să-ţi laşi deoparte o minimă prudenţă şi să eziţi să pui la încercare onestitatea şi sinceritatea acestei persoane!

Horoscop Săgetător iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Luna plină ivită pe 2 iulie în a două ta casă vesteşte fructificarea financiară a unui proiect îndelung elaborat sau posibilitatea de a începe un demers ce promite a-ţi spori veniturile. Oricum, pentru a-ţi mări contul din bancă este necesar să ocoleşti cărările bătătorite şi conformismul gândirii.

Scoaterea la suprafaţă a resurselor tale creative devine prioritară şi îţi facilitează succese în carieră graţie tranzitului inaugurat de Venus, din 19 iulie 2015, în Fecioară şi a zeca casă a Săgetătorului. Viaţă ta profesională este bogată în evenimente şi senină, iar colegii şi colaboratorii par să se dea peste cap pentru a-ţi fi pe plac. Nu numai că eşti remarcat dar, uneori, pari să fii apreciat chiar şi pentru lucruri pe care nu le-ai împlinit încă! Sunt favorizaţi cu precădere nativii care lucrează într-un domeniu asociat cu frumuseţea, estetica, cosmetica, arta şi moda. În acest context, ai şansă să îţi aduci la lumină o înzestrare artistică pe care nu credeai nici în ruptul capului că ai putea să o posezi. Venus te inspiră să te apropii cât mai mult de perfecţiune în muncă, iar acesta tendinţă a ta nu poate să fie trecută cu vederea de către şefi.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Săgetător 2015 

Horoscop Săgetător iunie 2015
Horoscop Săgetător iulie 2015 Horoscop Săgetător iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.