Horoscop Capricorn august 2015

Horoscopul Capricornului august 2015 lasă să se întrevadă o însănătoşire a relaţiilor de prietenie, o deschidere amplă şi promiţătoare către lume ce îţi îngăduie să îţi măreşti rândurile susţinătorilor şi aliaţilor. Se anticipează o transformare de anvergură a existenţei, facilitată de atitudinea ta pozitivă, nevoia de a te perfecţiona, ieşirea din inerţia cotidiană, călătorii şi şansa de a cunoaşte oameni cu totul deosebiţi de tine.

Horoscop Capricorn august 2015 | Horoscop general 


Capricorn
Legăturile cu prietenii tind să se îmbunătăţească odată cu 1 august 2015, ca urmare a întoarcerii lui Saturn în tranzit direct în Scorpion şi a unsprezecea casă a Capricornului. Dacă ai ţinut cont de situaţiile complicate, neplăcute în care te-a adus această planetă de-a lungul cursului său retrograd şi ai tras concluziile de rigoare din acestea, poţi să îţi dai seama cu luciditate cine îţi este amic şi cine nu, şi să înţelegi într-o sporită măsură valorile adevăratei prietenii, onestitatea, sinceritatea şi dăruirea de care trebuie să dai dovadă tu însuţi într-o astfel de conexiune umană.

Mai puţin sobru decât altădată, ai impulsul de a lua niţel viaţa peste picior, a-ţi condimenta relaţionarea cu oamenii cu un strop de ghiduşie şi a detensiona în acest fel atmosfera din jurul tău. Din 7 august, prezenţa lui Mercur în Fecioară şi a IX-a ta casă îţi dă mâncărime limbii, te face să crezi că ai o mulţime de spus şi de povestit lumii. Cuvintele tale sunt înmuiate în lapte şi miere, aşa că cei din preajma ta nu se pot împiedica să te asculte, un lucru cât se poate de bun având în vedere că îţi poţi face în acest mod noi aliaţi, capabili să te sprijine în materializarea idealurilor tale. Este posibil să pleci într-o călătorie şi/sau să primeşti veşti importante din străinătate.

Nemulţumirea faţă de stadiul actual al vieţii tale sau un aspect al acesteia te motivează să iniţiezi o transformare decisivă. Ca efect al tranzitului început de Marte, pe 9 august 2015, în Leu şi a opta casă a Capricornului, eşti gata să te lansezi într-o nouă direcţie a destinului tău ori să reclădeşti, de la bază, un proiect vechi care nu şi-a găsit împlinirea. Nu eşti satisfăcut de aparenţe şi nu te dai înapoi de la nimic pentru a investiga şi a ajunge la miezul lucrurilor. Indicii mărunte, dar semnificative, desprinse din faptele şi vorbele altora, te ajută să aduci de partea ta încă o dată nişte oameni. Este necesar să faci asta deoarece colaborarea şi cooperarea sunt chei ale succesului în această conjunctură astrală.

Credinţa în menirea ta pe lume şi într-un sens înalt al destinului tău te învigorează şi îţi deschide perspective inaccesibile în trecut. Începând cu 11 august, Jupiter îşi croieşte drum pe meleagurile Fecioarei şi ale celei de-a noua tale case, insuflându-ţi optimism, expresivitate şi nepăsare faţă de inconvenientele şi problemele mărunte. Ai prilejul să călătoreşti, să depăşeşti graniţele impuse de alţii ori de circumstanţele obişnuite ale existenţei, să faci cunoştiinţă cu oameni din diverse zone geografice şi culturale. Curiozitatea îţi da mereu ghes să înveţi ceva nou, eventual despre subiecte ce nu-ţi captau interesul până în prezent. Creativitatea îţi este îmbelşugată, iar sănătatea robustă. Ştii limpede care îţi sunt priorităţile datorită conştientizării rolului tău în lume.

Pe 14 august 2015, sub vibraţiile Lunii noi din Leu şi a VIII-a casă a Capricornului, efluviile creative continuă să îşi iasă din matcă şi îţi permit să îţi mărturiseşti sugestiv larga paleta de simţăminte care te străbat. Uneori, o obsesie blamată de ceilalţi are o finalitate surprinzător de fericită. Converteşte-ţi energia negativă pe un făgaş productiv, pozitiv. Preia controlul asupra dependenţelor tale şi canalizează-le spre o revitalizare efervescentă.

Ziua de 15 august, marcată de trigonul dintre Mercur şi Pluton, este una potrivită pentru orice fel de activitate mentală necesitând cercetare şi concentrare. Nevoia ta de cunoaştere nu fi satisfăcută atât vreme cât nu străpungi armura aparenţelor. Ai abilitatea de a-ţi afirma un gând sau un ideal până în pânzele albe, iar conversaţiile tale sunt serioase şi incitante. Poţi avea o revelaţie cutremurătoare prin intermediul unei călătorii.

Soarele tranzitează din 23 august 2015 sectorul astrologic al Fecioarei şi a noua casă a Gemenilor, reluând influenţele lui Jupiter. Se pune iarăşi accentul pe evoluţia personală prin studiu, experienţe de viaţă, călătorii şi contacte cu persoane de pe alte meridiane.

Luna plină ivită pe 29 august în Peşti şi a III-a ta casă îţi recomandă să nu treci cu vederea o serie de coincidenţe şi veşti aparent întâmplătoare. Cineva de sus te iubeşte şi îţi pune la dispoziţie indicii preţioase necesare dezvoltării tale, dar nu ţi le da mură în gură. Informaţiile primite astăzi pot reprezenta avantaje importante în zilele următoare!

Horoscop Capricorn august 2015 | Horoscop dragoste 


Tranzitul retrograd al lui Venus În Leu nu încetează să-şi pună amprenta asupra vieţii tale sentimentale, aşa cum este descris în Horoscopul dragostei Capricornului iulie 2015.

Sub impactul amplasării lui Marte în a opta ta casă, din 9 august, forţa imprimată senzualităţii îi dă aripi şi o impulsionează să o ia înaintea unei afectivităţi autentice, statornice. În acest condiţii, unii nativi din Capricorn trebuie să-şi ţină în frâu pornirea de a se deda unor aventuri amoroase superficiale, pare-se de scurtă durata, dar care pot avea urmări negative nebănuite pe termen lung.

Horoscop Capricorn august 2015 | Horoscop bani şi muncă  


Începând cu 9 august 2015, vizita lui Marte în a VIII-a casă a Capricornului este pe punctul să genereze un conflict cu un partener de afaceri sau de muncă. Deşi vrei să deţii controlul asupra unor demersuri comune, impunerea cu orice preţ a deciziile tale nu are cum să te ajute.

Graţie tranzitului lui Jupiter în a IX-a ta casă, odată cu 11 august 2015, afacerile tale au de câştigat prin extinderea lor şi prin contactele cu străinii. Este o perioadă de bun augur pentru rezolvarea unor probleme legale, pentru nativii care îşi câştigă existenţa din scris şi cei care lucrează în publicitate.

Mercur îşi face apariţia pe 27 august în Balanţă şi a zecea ta casă, adâncindu-ţi preocupările legate de carieră şi afaceri, şi insistând pe oportunitatea de a-ţi optimiza traseul profesional prin mijlocirea unei mai intense comunicări cu colegii şi şefii. Ideile şi proiectele tale tind să se impună de la sine, iar forţa ta de convingere impresionează nişte persoane influenţe. Pari să ai mai mult de lucru decât de obicei, dar acest lucru nu te demobilizează ci, din contra, îţi întăreşte perseverenţa. Nu te îngrijora fără rost în privinţa reputaţiei tale profesionale.



Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn 2015 

Horoscop Capricorn iulie 2015
Horoscop Capricorn august 2015 Horoscop Capricorn august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.