Horoscop Săgetător august 2015

Horoscopul Săgetătorului august 2015 evidenţiază desprinderea de o viziune păguboasă asupra vieţii, năzuinţa de a deraia de la obişnuinţele cotidiene, aspiraţia şi şansa de a călători, a cunoste oameni deosebiţi, precum şi oportunităţi notabile în carieră şi în afaceri.

Horoscop Săgetător august 2015 | Horoscop general 


Sagetator
Impactul tranzitului lui Saturn în Scorpion şi a douăsprezecea casă a Săgetătorului se atenuează din 1 august 2015, atunci când această planetă revine în aspect direct. Dacă ţi-ai însuşit bine lecţiile de viaţă ale lui Saturn pe parcursul său retrograd, ar trebui să îţi relevi conexiunile dintre evenimentele trecute şi cele prezente ale existenţei tale, să îţi înlături o eventuală deprimare, o atitudine negativă şi chiar autodistructivă. Sigur pe atuurile personalităţii tale, ai capacitatea să-ţi reclădeşti speranţele şi să întrevezi luminiţa de la capătul tunelului.

Dezbară-te de obişnuinţe, scutură-te de praful monotoniei de zi cu zi, şi îndrăzneşte să faci ceva cu totul ieşit din comun! Acesta este îndemnul lui Marte, ajuns în Leu odată cu 9 august. Spontaneitatea care te străbate în decursul acestui aspect astral nu îţi dă pace deloc, te îmboldeşte să îţi lărgeşti, într-un fel sau altul, orizonturile vieţii. La ordinea zilei sunt călătoriile, visate sau împlinite, indiferent dacă te aduc pe noi meridiane geografice sau intelectuale. Dacă nu reuşeşti, aşadar, să pleci de acasă, poţi compensa acest lucru prin lectură, studiu ori intrarea în contact cu oameni proveniţi din alte regiuni ale lumii.

Luna nouă răsărită pe 14 august 2015 în cerurile Leului şi a IX-a casă a Săgetătorului îţi intensifică entuziasmul de a vizita, explora zone îndepărtate, incitante ale pământului. Este posibil să închegi o legătură de prietenie sau chiar de dragoste cu cineva din străinătate. Ai năzuinţa de a-ţi extinde sfera cunoaşterii, mai cu seamă într-un domeniu legat de un obiectiv personal sau profesional. Poţi avea parte de o aventură surprinzătoare, având darul de a-ţi mari încrederea în tine însuţi.

Mintea ţi se remarcă din 27 august prin agilitate, inspiraţie şi abilitatea de a naşte idei neobişnuite, ingenioase, ca efect al peregrinării lui Mercur în Balanţă şi a unsprezecea ta casă. Eşti pasionat de tot ce sfidează prejudecăţile şi ideile de-a gata, şi posezi harul de a înţelege intuitiv ceea ce spun şi nu spun interlocutorii tăi. Neobosit în a-ţi promova opiniile şi gândurile, ai o vorbă meşteşugită, ce îi atrage pe oameni şi îi face să-şi deschidă sufletul în faţa ta.

Pe 29 august 2015, Luna plină din Peşti şi a patra casă a Săgetătorului te determină să redescoperi magia căminului şi chiar să călătoreşti în timp către farmecul copilăriei tale. Această Lună plină te ajută să rezolvi o dilema familială, să pui capăt unei certe îndelungate cu o rudă apropiată. In acelasi timp, poţi fi preocupat de incursiune spirituală în trecutul tău.

Horoscop Săgetător august 2015 | Horoscop dragoste 


Tranzitul lui Venus în Leu continuă să te influenţeze şi în această lună, aşa cum este prefigurat în Horoscopul dragostei Săgetătorului iulie 2015.

Jupiter, pătruns în a zecea casă a Săgetătorului din 11 august 2015, nu priveşte cu ochi buni cărările bătătorite ale dragostei. Dacă eşti angrenat de multă vreme într-o poveste de iubire, dar ţi-a fost teamă să nu devii vulnerabil din cauza împărtăşirii depline a sentimentelor tale ori individualismul ţi-a şoptit până acum că nu trebuie să te implici prea mult afectiv, mai ales că ai neapărat nevoie de o cât mai mare libertate, Jupiter nu mai suportă o astfel de situaţie şi te mobilizează să îţi iei inima în dinţi şi să îţi înalţi relaţia de cuplu pe o nouă treaptă de dezvoltare. Nu întâmplător, aceste tranzit este asociat frecvent cu o căsătorie!

Horoscop Săgetător august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Capabil să desluşeşti imaginea de ansamblu a carierei tale, să te apleci cu realism asupra aspiraţiilor tale profesionale, traversezi o perioada favorabilă punerii la punct a unor proiecte pe termen lung începând cu 7 august 2015, graţie tranzitului lui Mercur în Fecioară şi a X-a casă a Săgetătorului. Ştii foarte bine de ce eşti în stare şi ceea ce ai de făcut, mai cu seama că eşti dotat cu un simt practic deosebit. Atât obiectivele tale profesionale, cât şi orientările generale ale existenţei tale se limpezesc şi îţi dezvălui noi mijloace de abordare a lor datorită îndeosebi unor discuţii constructive, sincere, cu colegii şi prietenii.

Întrucât te simţi îndreptăţit să te bucuri de recunoaştere şi succese, acestea tind să vină către tine nemijlocit, fără să te străduieşti din cale afară să le obţii. Din 11 august, Jupiter îşi croieşte drum în Fecioară şi a zecea ta casă, anunţând un interval de timp productiv, profitabil, o avansare în carieră sau realizări de excepţie în afaceri. Este de aşteptat să ai noi oportunităţi legate de serviciu, să interferezi frecvent cu oameni influenţi, dornici să te sprijine şi să te îndrume. Eşti întâmpinat cu onestitate şi bunăvoinţă în orice demers profesional, aşa că ai şansa să faci paşi importanţi înainte spre ţelurile tale cele mai ambiţioase. Cu cât eşti mai mult sub lumina reflectoarelor, cu atât ai la indemană mai mari avantaje.

Focalizarea pe muncă şi planuri de anvergură se accentuează odată cu 23 august 2015, ca urmare a prezenţei Soarelui în Fecioară şi a X-a casă a Săgetătorului. În cazul în care ţi-ai propus o schimbare majoră în viaţă sau în carieră, ai prilejul să îţi construieşti planuri solide în acest sens. Încă o dată, ai mari sorţi de izbândă în găsirea unui nou job, într-o promovare ori în înfruntarea competitorilor tăi.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Săgetător 2015

Horoscop Săgetător iulie 2015
Horoscop Săgetător august 2015 Horoscop Săgetător august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 20, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.